zoranb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Που μπορεί να βρεί κανείς δίχτυ ή σπάγκο για μαγείρεμα; Εννοώ δηλαδή για να τυλίξει μοσχάρι ή φιλέτο κοτόπουλου ώστε να το κάνει γεμιστό ρολό ας πούμε; Φαντάζομαι στο χασάπη σίγουρα αλλά εκτός εκείνου, που αλλού;
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Κερόσπαγγος νομίζω λέγεται. Δεν ξέρω από που όμως
zoranb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Κερόσπαγγος? Τη καλούμπα που έχουν για το χαρταετό εννοείς?
elvisjedi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 στο μασουτη εχει σιγουρα (εχω παρει), λογικα θα εχει και στον βασιλοπουλο και σε αλλα σμ (στο λιντλ δεν εχει σιγουρα )
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δε θες κηρόσπαγγο, αυτό είναι για άλλα πράματα. Βαμβακερό σπάγγο ή κορδονέτο θες. 2
agrio.imeros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Διχτάκια βρίσκεις σε καταστήματα εξοπλισμών κρεοπωλείων.Ένα-δυο διχτάκια ζήτησε από τον κρεοπώλη που παίρνεις τοκρέας και βρες κόλπο να το φορέσεις στο ρολό σου.Σπάγγο μαγειρικής βρίσκεις και σ΄ένα super-market. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Κερόσπαγγος? Τη καλούμπα που έχουν για το χαρταετό εννοείς? Του χαρταετού είναι απλός σπάγγος νομίζω. Με κερόσπαγγο δένουν το αρνί στην σούβλα αλλά απ' ότι λενε και οι άλλοι μάλλον τελικά δεν είναι για απλό μαγείρεμα που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα