gotheron2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εχω μια μιτρικη gigabyte GA-970A-D3 και θελω να παω απο IDE σε AHCI... Εχω κατεβασει κατι Drivers αλλα δεν ξερω τη να τους κανω εχω μπει στις ρυθμισης της μιτρικης μου εκανα κατι εκει αλλα μου εβγαζε error (file windows system 32 winload.exe error code 0xc000000f) Θα ηθελα να μου πειτε τη ακριβως να κανω γιατι αγορασα εναν SSD και μου ειπαν οτι πρεπει να το κανω σε AHCI.... Ευχαριστω...!!!
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εχεις ψιλομπερδευτει. Το ΙDE ΣΕ AHCI,θα το κανεις πρωτα απο το bios. Aφου το κανεις,μετα βαζεις την εγκατασταση των windows και προχωρας κανονικα. Ο δισκος ειναι καινουριος,και τωρα θελεις να περασεις τα windows; http://i3.ytimg.com/vi/Kd59DmbKfvw/hqdefault.jpg Kατι τετοιο θα δεις,διοτι ακριβως δεν ξερω,λογω του οτι εχω asus μητρικη.
gotheron2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εχω κανει ηδη την εγκατασταση τον windows..... Χρειαζεται να τα ξανα κανω..??Για να γηνει σωστα..?? Και περναω Windows 8.1 pro... Ακολούθησε τον οδηγό στην υπογραφή μου SPANK εκανα αυτο που εχεις κανει και παρα πολυ καλη δουλεια μπραβο σου αλλα δεν εχω αυτον τον φακελο τον msahci...!!
bandits Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Να κάνω κι έγω μια ερώτηση. Εάν εχούμε κάνει εγκατάσταση του λογισμικου και προγραμματων, και είχαμε επιλεγμένο την IDE επιλογη, ο σκληρός είναι SATA, είναι δυνατή και ασφαλής η παραπανω διαδικασία(Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista) για να γίνει η αλλαγή απο IDE σε SATA. Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εχω κανει ηδη την εγκατασταση τον windows..... Χρειαζεται να τα ξανα κανω..??Για να γηνει σωστα..?? Και περναω Windows 8.1 pro... SPANK εκανα αυτο που εχεις κανει και παρα πολυ καλη δουλεια μπραβο σου αλλα δεν εχω αυτον τον φακελο τον msahci...!! Πολυ περίεργο που δεν υπάρχει , δεν ξέρω μηπως το έσβησες καταλάθος εσυ με με καποιο πρόγραμα ... αλλιως ισως τα windows να εχουν καποιο πρόβλημα δεν ξέρω Να κάνω κι έγω μια ερώτηση. Εάν εχούμε κάνει εγκατάσταση του λογισμικου και προγραμματων, και είχαμε επιλεγμένο την IDE επιλογη, ο σκληρός είναι SATA, είναι δυνατή και ασφαλής η παραπανω διαδικασία(Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista) για να γίνει η αλλαγή απο IDE σε SATA. Ευχαριστώ. Δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα αν κανεις σωστά την διαδικασία , και αν παει και στραβά το γυρίζεις παλι σε ide και θα λειτουργεί οπως πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα