Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα hp dv9000 οταν το ανοιγω μου βγαζει αυτο το error : nvlddmkm με μπλε οθονη και κανει επανεκινηση μονο του. Σε safe mode μπενει κανονικα. Δοκιμασα να αλλαξω drivers το ανοιξα το φυσιξα μεσα το εκανα φορματ τιποτα απο ολα αυτα δεν επιασε. Φοβαμαι οτι θελει αλλη καρτα γραφικων αλλα παλι αν ξερει καποιος καμια λυση η τι ακριβως εχει ας μου δωσει τα φωτα του! Ποσο θα μου κοστισει αυτη η ζημια και αν αξιζει να το φτιαξω!

Sent from my Lumia 520

Δημοσ.

niko το εκανα και ανοιξε ευχαριστω φιλε. τωρα να μην κανω ενημεροση την καρτα γραφικων  να μην βαλω drivers ?? οταν παω τωρα στην διαχειριση συσκευων μου το βγαζει ως τυπικος προσαρμογεας vga θα δουλευει οπως πριν αν το αφησω ετσι??

Αν μπεις safe mode, διαγράψεις τους drivers μετά δεν ανοίγει σε κανονική λειτουργία;

niko το εκανα και ανοιξε ευχαριστω φιλε. τωρα να μην κανω ενημεροση την καρτα γραφικων  να μην βαλω drivers ?? οταν παω τωρα στην διαχειριση συσκευων μου το βγαζει ως τυπικος προσαρμογεας vga θα δουλευει οπως πριν αν το αφησω ετσι??

Δημοσ.

Χωρίς drivers δε θα δουλεύει σωστά η κάρτα, δε θα αποδίδει όπως πρέπει. Δοκίμασε να κατεβάσεις πάλι και να εγκαταστήσεις ξανά επιλέγοντας να κάνει Clean installation (αφού είναι nvidia λογικά κάπου έχει τέτοια επιλογή την έχω δει). 

Αν σου το ξανακάνει ή κάτι παίζει με το σύστημα σου (κάτι έχει χαλάσει στα windows, κάποιο αρχείο κατεστραμμένο θα υπάρχει) ή η κάρτα θα έχει πρόβλημα. Μου έχει τύχει να συναντήσω πρόβλημα σε κάρτα που να παρουσιάζεται μόλις μπουν οι drivers γιατί τότε λειτουργεί πλήρως η κάρτα. Απλά δε μου έχει τύχει με μπλε οθόνη όπως εσένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...