DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτό με το λάπτοπ στα αεροδρόμια ισχύει. Δεν μου έχει τύχει ποτε ούτε σε κανέναν άλλο από την εταιρεία μου ... πεταμε συχνά και πάντα με laptop ontopic Υπάρχιε τρόπος να βλέπω βίντεο από youtube όχι σε παράθυρο browser αλλά σε ένα μικρό παραθυράκι σε στύλ Media Player Classic ... ιδανικά χωρίς καθόλου borders
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτό με το λάπτοπ στα αεροδρόμια ισχύει. Δεν μου έχει τύχει ποτε ούτε σε κανέναν άλλο από την εταιρεία μου ... πεταμε συχνά και πάντα με laptop ontopic Υπάρχιε τρόπος να βλέπω βίντεο από youtube όχι σε παράθυρο browser αλλά σε ένα μικρό παραθυράκι σε στύλ Media Player Classic ... ιδανικά χωρίς καθόλου borders Smtube
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Γιατί να έχεις το laptop πάνω σου όμως; Μπορείς να το βάλεις στην βαλίτσα και να την βγάλεις με tablet/ smartphone στο αεροπλάνο. Εχεις δει πως πετάει ο εργάτης τη βαλίτσα; Όχι λάπτοπ αλλα ούτε πληκτρολόγιο δε θα έβαζα μέσα...
bluesattack Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Έτσι και χειρότερα ! Κατι μου λεει οτι απο μεσα του λεει ..οι ιδιες μλκιες και σημερα
efo355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Γιατί ρε παιδιά αν είσαστε εσείς εκεί τί θα κάνατε; Οταν ό άλλος έχει να φορτώσει καμμιά 20αριά αεροπλάνα με βαλίτσες κάθε μέρα τι θέλετε να κάνει; Οχι ότι κάνει και κάτι ο άνθρωπος τρομερό.
bluesattack Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τα ιδια θα καναμε.Αλλα ο συγκεκριμενος τυπος φαινεται να βαριεται τρομερα, ουτε το στοιχειωδες σημαδι (πανω στην ταινια) δεν φαινεται να τον απασχολει
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Γιατί ρε παιδιά αν είσαστε εσείς εκεί τί θα κάνατε; Οταν ό άλλος έχει να φορτώσει καμμιά 20αριά αεροπλάνα με βαλίτσες κάθε μέρα τι θέλετε να κάνει; Οχι ότι κάνει και κάτι ο άνθρωπος τρομερό. Παιδιά η πίεση στην πίστα είναι τεράστια παρόλα αυτα οι εργάτες βλέπουν τις βαλίτσες για καποιο λόγο εκδικητικα σαν τον εργοδότη τους που τους δίνει λίγα ή δεν τους πληρώνει υπερωρίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα δείτε στελέχη με πουκάμισο κ γραβάτα να φορτώνουν βαλίτσες κ να μπαίνουν μέσα στο αμπαρι για να διορθώσουν μαλακιες...
bluesattack Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Και το καροτσι κακως δεν ειναι πιο κοντα ,επιπλεον κουραση
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 To ερώτημα είναι αν μπορείς να αρνηθείς τον έλεγχο...
firewalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μπορείς. Αλλά μπορεί να σου αρνηθούν είσοδο στην χώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα