Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με το λάπτοπ στα αεροδρόμια ισχύει.

Δεν μου έχει τύχει ποτε ούτε σε κανέναν άλλο από την εταιρεία μου ... πεταμε συχνά και πάντα με laptop

ontopic

Υπάρχιε τρόπος να βλέπω βίντεο από youtube όχι σε παράθυρο browser αλλά σε ένα μικρό παραθυράκι σε στύλ Media Player Classic ... ιδανικά χωρίς καθόλου borders

Δημοσ.

Αυτό με το λάπτοπ στα αεροδρόμια ισχύει.

Δεν μου έχει τύχει ποτε ούτε σε κανέναν άλλο από την εταιρεία μου ... πεταμε συχνά και πάντα με laptop

ontopic

Υπάρχιε τρόπος να βλέπω βίντεο από youtube όχι σε παράθυρο browser αλλά σε ένα μικρό παραθυράκι σε στύλ Media Player Classic ... ιδανικά χωρίς καθόλου borders

Smtube
Δημοσ.

Γιατί να έχεις το laptop πάνω σου όμως; Μπορείς να το βάλεις στην βαλίτσα και να την βγάλεις με tablet/ smartphone στο αεροπλάνο.

Εχεις δει πως πετάει ο εργάτης τη βαλίτσα;

Όχι λάπτοπ αλλα ούτε πληκτρολόγιο δε θα έβαζα μέσα...

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά αν είσαστε εσείς εκεί τί θα κάνατε; Οταν ό άλλος έχει να φορτώσει καμμιά 20αριά αεροπλάνα με βαλίτσες κάθε μέρα τι θέλετε να κάνει; 

Οχι ότι κάνει και κάτι ο άνθρωπος τρομερό.

Δημοσ.

Τα ιδια θα καναμε.Αλλα ο συγκεκριμενος τυπος φαινεται να βαριεται τρομερα, ουτε το στοιχειωδες σημαδι (πανω στην  ταινια) δεν φαινεται να τον απασχολει  :-D

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά αν είσαστε εσείς εκεί τί θα κάνατε; Οταν ό άλλος έχει να φορτώσει καμμιά 20αριά αεροπλάνα με βαλίτσες κάθε μέρα τι θέλετε να κάνει;

Οχι ότι κάνει και κάτι ο άνθρωπος τρομερό.

Παιδιά η πίεση στην πίστα είναι τεράστια παρόλα αυτα οι εργάτες βλέπουν τις βαλίτσες για καποιο λόγο εκδικητικα σαν τον εργοδότη τους που τους δίνει λίγα ή δεν τους πληρώνει υπερωρίες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που θα δείτε στελέχη με πουκάμισο κ γραβάτα να φορτώνουν βαλίτσες κ να μπαίνουν μέσα στο αμπαρι για να διορθώσουν μαλακιες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...