Προς το περιεχόμενο

amazon.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελω μια βοηθεια με το amazon θελω να αγορασω ενα psp το σιτε είναι πολυπλοκο δεν μπορω να βρω που λεει contact seller για να επικοινωνήσω με τον πωλητη και να τον ρωτησω καποια πραγματα,επισης τα μεταφορικα δεν βγαζω ακρη,εστειλα mail στο amazon και μου απαντησε αλλα δεν με βοηθησε,παρακαλω οποιος εχει ψωνισει από amazon,uk να μου στειλει πμ να με βοηθησει.

Δημοσ.

γεια σας θελω μια βοηθεια με το amazon θελω να αγορασω ενα psp το σιτε είναι πολυπλοκο δεν μπορω να βρω που λεει contact seller για να επικοινωνήσω με τον πωλητη και να τον ρωτησω καποια πραγματα,επισης τα μεταφορικα δεν βγαζω ακρη,εστειλα mail στο amazon και μου απαντησε αλλα δεν με βοηθησε,παρακαλω οποιος εχει ψωνισει από amazon,uk να μου στειλει πμ να με βοηθησει.

Δωσε μας για αρχη το λινκ.

Δεν ειναι οπως το EBAY. Ο seller συνηθος ειναι το ιδιο το αμαζον (πολυκαταστημα)

Με το λινκ θα σου πουμε αν στελνει ελλαδα αλλα και ποσα ΑΚΡΙΒΟΣ ειναι τα ταχυδρομικα

Δημοσ.

To προϊόν πωλείται κανονικά από amazon και όχι από εξωτερικούς πωλητές.

Τελική τιμή (με μεταφορικά) 73.10 λίρες.

Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύτηκες, κάνε αρχικά λογαριασμό βάζοντας σωστά δ/νση και στοιχεία κάρτας, και αν το αποφασίσεις προχωράς στην αγορά.

Το standard shipping είναι κανονικό ταχυδρομείο, οπότε θα παραλάβεις από ΕΛΤΑ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...