xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αυτο με το ατριχο χερι και ποδι αν δεν σε περνανε για την Αρκτουρο στο δρομο μην το επιχειρησεις.. 14yo spotted...really? --- Τελικά μάθαμε αν είναι ο γιώργος από τα χαμαμ,με νέο προφιλ;Συνεχίζει ακόμα το γυμναστήριο;
noob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Kαλώς ήρθες στο νίκοτς φαν κλαπ κυράμ (όπως θα 'λεγε και ο νίκοτς). 2
anpel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια! Εχω αρκετες τριχες στη πλατη και θελω να κανω αποτριχωση (μονο στην πλατη, οπως και να το κανεις δεν φαινεται ωραια). Δεν θα παω σε κεντρο αλλα θα το κανω στο σπιτι. Εχω μερικες αποριες μιας και δεν εχω ξανακανει. Εχω ακουσει υπαρχουν διαφοροι τροποι, οπως ταινιες που περιεχουν κερι, αποτριχωτικες κρεμες κτλ. Ποιο τροπο θεωρειτε καλυτερο; Σε ποσο καιρο περιπου αρχιζουν να ξαναβγαινουν οι τριχες; Θα πρεπει να βαλω καμια ειδικη κρεμα πριν; Και οποιαδηποτε αλλη συμβουλη δεκτη.. Ευχαριστω!
ParhsG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια! Εχω αρκετες τριχες στη πλατη και θελω να κανω αποτριχωση (μονο στην πλατη, οπως και να το κανεις δεν φαινεται ωραια). Δεν θα παω σε κεντρο αλλα θα το κανω στο σπιτι. Εχω μερικες αποριες μιας και δεν εχω ξανακανει. Εχω ακουσει υπαρχουν διαφοροι τροποι, οπως ταινιες που περιεχουν κερι, αποτριχωτικες κρεμες κτλ. Ποιο τροπο θεωρειτε καλυτερο; Σε ποσο καιρο περιπου αρχιζουν να ξαναβγαινουν οι τριχες; Θα πρεπει να βαλω καμια ειδικη κρεμα πριν; Και οποιαδηποτε αλλη συμβουλη δεκτη.. Ευχαριστω! Νομιζω πως οτι και να κανεις θα ειναι μαλακία αν ειναι πολλες. Μονο τιποτα laser ειναι η λυση. Δε νομιζω πως περα απο τις κρεμες μπορει να κανεις κατι μονος σου τελειως.
anpel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι παρα πολλες αλλα οσες και να 'ναι δεν φαινεται ωραια να εχεις τριχες στη πλατη. Τη λυση του laser την εχω σκεφτει αλλα ειναι αρκετα ακριβο. Σιγα σιγα με τις κρεμες δεν θα αρχιζουν να εξασθενουν; (επειδη τις βγαζει απο τη ριζα) Δεν εχω σε ολη τη πλατη, οι περισσοτερες ειναι κοντα στον αυχενα. Αν ξερεις τι κρεμες ειναι καλυτερες; Διαβασει για ζεστο, κρυο κερι αποτριχωσης, ταινιες που τις τραβας.. εχω μπερδετει
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν αισθητικοι που δουλεύουν σε σπίτια. Ξέχνα την κρέμα θα είναι σαν να έβαλες ξυραφάκι. Με κερί θα είσαι κομπλέ 1
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν ασχολούμαι με το σπορ , αλλα για πλακα που ειχα δοκιμασει κερι απο τη κοπελα μου σε ενα σημειο με πειραξε (σπυρακια κτλ) .Ειναι και τι σηκώνει το δερμα σου.Δεν εξασθενουν την τριχα οι κρεμες.Το laser δεν ειναι τοσο ακριβο αν βρεις καποιο καλο πακετο .Αν βαλεις δλδ τα λεφτα που θα δινεις + το χρονο (χρονος = χρημα) συμφερει. Αλλιως μένεις οπως είσαι οπως κανω κ εγω εκτος αν γινω τιποτα μπιλντερι καμια μερα.
anpel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τελικα πηρα κερι. Δεν ποναει και τοσο πολυ οπως διαβασα, μονο λιγο πιο κατω απο το σβερκο που ειναι ευαισθητη αυτη η περιοχη. Περιπου ποσο καιρο κανουν να ξανα εμφανιστουν; Με το κερι εξασθενουν οι τριχες ετσι; Τι αλοιφη να βαλω γιατι εχει ερεθιστει και τσουζει λιγο. Σκεφτηκα να τις αφησω αλλα να παμε ωραιοι στη παραλια μη μας περασουν για τιποτα που κατεβηκαμε απ' τις σπηλιες..χαχα
eidikos33 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 τι κερι πηρες φιλε; εχεις βγαλει πολλες κοκινηλες;;
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Η τριχα ειναι αντριλα στον αντρα ρε (παλια φοτο, τωρα ειναι μεχρι τα οπίσθια το μαλι) 1
anpel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ζεστο κερι πηρα, σαν αυτο εδω: https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B9+roll+on&client=firefox-a&hs=faw&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qBmwU77uEeOY0QXYsYHABA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=913#facrc=_&imgdii=_&imgrc=XQE_V7ssib5RxM%253A%3BPjSOW8qZcAcL8M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.thenailstore.gr%252Fshop%252Fimages%252F04-00418-wax-roll.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.thenailstore.gr%252Fshop%252Fproduct_info.php%253Fproducts_id%253D697%3B400%3B600'Ναι εχω βγαλει αρκετες κοκκινιλες, ισως γιατι ηταν πολλες τριχες και ταλαιπωρηθηκε το δερμα, υπαρχει καμια ειδικη αλοιφη γι' αυτο το λογο; @hackerW32 Μονο στη πλατη εκανα και τωρα για το καλοκαιρι, δεν φαινονται πολυ ωραια εκει. Μπροστα ουτε που μου περασε απο το μυαλο να κανω και εχω πολλες και πυκνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα