laswa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Για να μην πονάει τόσο η αποτρίχωση με κερί, σκέφτομαι να βάλω πιο πρίν την αλοιφή counterpain για να αρχίσει να καίει και να μην καταλαβαίνω. Είναι ασφαλές η υπάρχει πιθανότητα εκαύματος μαζί με το κερί; Διάβασα οτι το ταλκ ελαχιστοποεί τον πόνο, ισχύει; Και κάτι τελευταίο, καλύτερα τις τρίχες να τις τριμμάρω πρώτα να μην είναι μεγάλες; Ευχαριστώ
onty Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Θα βαλεις θερμαντικη πριν την αποτριχωση; Κανε και καμια εντριβη με πετρελαιο και κρατα και ενα στουπι. Μαλλον ηθελες να πεις καμια αλοιφη για τοπικη αναισθησια, τυπου emla
insomnia888 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 δεν υπάρχει πιο αντιαισθητικό πράγμα από το να βλέπεις άντρες με ξυρισμένα πόδια. Δεν μιλάω για όσους είναι άτριχοι εκ φύσεως αλλά οι άντρες με ξυρισμένο σώμα μου θυμίζουν τα κρεμασμένα κοτόπουλα στα κρεοπωλεία
Big Boss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Γιατί να θες να πας κόντρα στη φύση? Οι τρίχες υπάρχουν για ορισμένο λόγο. Εαν δεν χρειάζονταν θα είχαμε εξελιχθεί χωρίς αυτές. αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.
laswa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιδιά μόνο στη πλάτη θέλω να κάνω που έχω πολλές. Τωρα για το καλοκαίρι. (Ιδρώτας κτλ... Και στη πλάτη δεν φαίνονται ωραία). Δεν πάω κόντρα στη φύση, απλά σε αυτό το σημείο ενοχλούν. Να βάλω αναισθητική αλοιφή;
insomnia888 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιδιά μόνο στη πλάτη θέλω να κάνω που έχω πολλές. Τωρα για το καλοκαίρι. (Ιδρώτας κτλ... Και στη πλάτη δεν φαίνονται ωραία). Δεν πάω κόντρα στη φύση, απλά σε αυτό το σημείο ενοχλούν. Να βάλω αναισθητική αλοιφή; Αυτός είναι ο σκοπός της τρίχας, να συγκρατεί τον ιδρώτα, μόλις τις αφαιρέσεις θα το μετανιώσεις γιατί θα νιώθεις τον ιδρώτα να τρέχει σαν ρυάκι στο άτριχο κορμί σου.
noFEARgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. Ας σου ερθει η αλλη με τριχες στα ποδια και στην μασχαλη θα σου πω ποσο ωραια ειναι η φυση του ανθρωπου ... 3
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τι αναισθητική αλοιφή μωρέ? Μην είσαι κότα, εγώ κάνω μπικίνι και δεν βάζω τίποτα. Εσυ δεν θα κάνεις μπαλάκια, πλάτη θα κάνεις που ούτε το τατουάζ δεν πονάει. Το ταλκ ειναι για να αφαιρει λιπαρότητα ώστε να κολλάει καλύτερα το κερί, αλλά ασε την αισθητικό να βάλει ο,τι νομίζει. Εσυ απλά να πας μπανιαρισμένος και αν οι τριχες σου κανουν μπουκλες, να τις παρεις πρωτα με κουρευτική για να μεινουν καπου στο εκατοστο. Αυτά για αρχή, αν θες τιποτα άλλο είμαι veteran...πανω απο 10 χρονια κερί και προσφατως laser.
laswa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ειρήνη υμίν! Μη μαλώνετε ρε @insomnia888 εσυ έχεις δηλαδή πολλές τρίχες στη πλάτη και τις αφήνεις; Εντάξει εννοείται στήθος κτλ δεν κάνω αλλα σε κάποια σημεία δεν ειναι όμορφο..
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Γουστα ειναι αυτα μωρε, άλλες θέλουν γουρουνότριχα και άλλες δερματάκι μωρού. Κάνε αυτό που σου αρεσει και τέλος.
laswa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Σίγουρα ειναι θέμα γούστου, απλά στη πλάτη δεν ειναι και τόσο ωραίο. Στο σώμα έχω πολλές και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 greek lover με τρίχα για πουlover...
EffieEnjoy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν νιώθεις άσχημα με το πως φαίνεσαι,ναι κάνε αποτρίχωση γιατί όχι; προτίμησε κερί πάντως,όχι κρέμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα