xifiassamsung Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Aν συμφωνησουμε στο αυτονοητο πως οι φοιτητες εχουν κοστος οπως ολα τα πραγματα σε αυτη την ζωη ,τοτε εγω δεν γουσταρω να πληρωνω φορους για αιωνιους απλα και ξεκαθαρα. Site: Η πανακριβη γοητεια των αιωνιων φοιτητων. πιο συστημικο αρθρο κ πιο κομπλεξικος πεθαινεις.κανει τραγικες πλατες στο συστημα τοσο που σιχαθηκα να διαβασω παρακατω, αρκετα με τον αυταρχισμο κ τα κομπλεξ μερικων που νοιαζονται κ κριτικαρουν τι εκαναν ΟΙ ΑΛΛΟΙ κ αργησαν να τελειωσουν τις σπουδες τους η τα παρατησαν.μηπως να σας λογοδοτησουν σε ποσες δουλειες πηγανε,ποσες γκομενες αλλαξανε κ ποσες φορες κρυωσανε?τι το ειδατε μερικοι απορω,οι κριτες του συμπαντος?20 σελιδες προσπαθειτε να αιτιολογησετε τη κακια σας τον ακρατο αυταρχισμο σας τα κομπλεξ σας κ την αναγκη σας για αυτοεπιβεβαιωση. κ στη τελικη γουστο τους κ καπελο τους.καποτε διαβασαν κ περασαν πριν 100 χρονια σε μια σχολη κατι που πιθανον αρκετοι δε καταφερατε ΠΟΤΕ.κ στη τελικη παλι αμα γουσταρουν πανε κ δινουν κανα μαθημα.μαυτο το καθεστως μπηκανε.αν δε θελουν δε πανε πουθενα. ο φοιτητης κ ειδικα ο "αιωνιος" μια γραμμη σε ενα εξελοφυλλο ειναι κ τιποτα αλλο.μερικα κιλομπαιτ σε εναν υπολογιστη.παρτε το χαμπαρι δε κοστιζει τπτ παραπανω.τα κουραφεξαλα με τις χρηματοδοτησεις ειναι παραμυθακια της χαλιμας τυπου αδωνη.κ τα χαυτει ο κοσμος αμασητα. συνερθετε,δεν γουσταραν ποτε να δινουν δραχμη για την εκπαιδευση επειδη δεν εχει κερδος,ολα ειναι φυτωρια βυσματων οπως καθε δημοσια υπηρεσια,κ λογω αυτου του μπαχαλου που δημιουργηθηκε τοσα χρονια ριχνουν το μπαλακι στον φοιτητη που τρεχει ολη μερα σα το βεγγο απο θεωρια σε εργαστηριο κ τουμπαλιν. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? 4
gigisoni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω όταν ημουν στο δημοτικο για να παμε από το δημοτικο στο γυμνασιο δωσαμε εξετασεις. Απ όταν εγραψα τη γνωμη μου αρχισες να μου κανεις quote και να μου την λες.Αυτη είναι ρε φιλε η αποψη μου και αν σου αρεσει,αν δεν σου αρεσει μη τη διαβαζεις,υπαρχουν ορισμένοι που τους αρεσε και την εκαναν και like.Οσο για τη δικη σου τη γραφω στα @@ μου. Ε, όχι, λάθος, εσύ δεν διάβασες καλά το δικό μου ποστάρισμα και είπες ότι λανθασμένα έγραψε κάποιος ότι παίρνουν την θεση κάποιου, την στιγμή που ποτέ δεν είχα πει εγώ κάτι τέτοιο. Όσον αφορά για τα @@ σου, είπαμε, γνωστή τακτική, όταν μας αποστομώνουν αρχίζουμε προσβολές για να την βγούμε από πάνω. Γιατί ακόμα να απαντήσεις ποια είναι τα ψευδοπανεπιστήμια της Αγγλίας και Ιταλίας που δίναν πανεπιστημιακούς τίτλους, πχ. Αυτό δεν είναι γνώμη, αερολογίες είναι με αβάσιμες κατηγορίες.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 συνερθετε,δεν γουσταραν ποτε να δινουν δραχμη για την εκπαιδευση επειδη δεν εχει κερδος,ολα ειναι φυτωρια βυσματων οπως καθε δημοσια υπηρεσια,κ λογω αυτου του μπαχαλου που δημιουργηθηκε τοσα χρονια ριχνουν το μπαλακι στον φοιτητη που τρεχει ολη μερα σα το βεγγο απο θεωρια σε εργαστηριο κ τουμπαλιν. Αυτός ο τύπος φοιτητή που περιγράφεις θα τελειώσει την σχολή σε 5 χρόνια το πολύ. Ποιό μπαλάκι του ρίχνουν ακριβώς; Το μπαλάκι πέφτει αποκλειστικά στους φραπεδάτους.
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αυτός ο τύπος φοιτητή που περιγράφεις θα τελειώσει την σχολή σε 5 χρόνια το πολύ. Ποιό μπαλάκι του ρίχνουν ακριβώς; Το μπαλάκι πέφτει αποκλειστικά στους φραπεδάτους. Θα τελειωνε σε ενα ιδανικο ΑΕΙ-ΤΕΙ οταν η σχολη σου εχει παγκους για 10 ατομα και κανουν 40, οταν πρεπει να εισθε ανα δυο και εισθε ανα 6-7 , οταν γινεται μαθημα οχι καθε εβδομαδα αλλα καθε 15 ή καθε μηνα, οταν ο καθηγητης σε κοβει επειδη γουσταρει, οταν δεν σου δινουν βιβλια και πολλα αλλα και να παρακολουθεις τα 5 χρονια δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχεις τελιωσει. 2
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 αρκετα με τον αυταρχισμο κ τα κομπλεξ μερικων που νοιαζονται κ κριτικαρουν τι εκαναν ΟΙ ΑΛΛΟΙ κ αργησαν να τελειωσουν τις σπουδες τους η τα παρατησαν.μηπως να σας λογοδοτησουν σε ποσες δουλειες πηγανε,ποσες γκομενες αλλαξανε κ ποσες φορες κρυωσανε?τι το ειδατε μερικοι απορω,οι κριτες του συμπαντος?20 σελιδες προσπαθειτε να αιτιολογησετε τη κακια σας τον ακρατο αυταρχισμο σας τα κομπλεξ σας κ την αναγκη σας για αυτοεπιβεβαιωση. συνερθετε,δεν γουσταραν ποτε να δινουν δραχμη για την εκπαιδευση επειδη δεν εχει κερδος,ολα ειναι φυτωρια βυσματων οπως καθε δημοσια υπηρεσια, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? Θα σου πω τι δεν καταλαβαινω.Αφου εισαι τοσο large γιατι φωνασκεις για τις δημοσιες υπηρεσες και τα βυσματα ? Αν θελουν θα σε εξυπηρετησουν ,Σιγα μην τους κανεις κουμαντο και με ποσες γκομενες πηγαν, οπως ειπες.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ειλικρινά δεν γνωρίζω κανέναν που να ΘΕΛΕΙ να τελειώσει ΑΕΙ/ΤΕΙ και να μην το έχει κάνει σε μια 6ετία το πολύ. 10 χρόνια είναι τεράστιο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά θεωρώ οτι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που γκρινιάζουν με το μέτρο είναι αιώνιοι που απολαμβάνουν τα φοιτητικά προνόμια.
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ειλικρινά δεν γνωρίζω κανέναν που να ΘΕΛΕΙ να τελειώσει ΑΕΙ/ΤΕΙ και να μην το έχει κάνει σε μια 6ετία το πολύ. 10 χρόνια είναι τεράστιο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά θεωρώ οτι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που γκρινιάζουν με το μέτρο είναι αιώνιοι που απολαμβάνουν τα φοιτητικά προνόμια. Μην το λες αυτο, οταν καποιος ξενοικιαζει το σπιτι για οικονιμους λογους σιγουρα θελει να παρει πτυχιο οσο γρηγοροτερα γινετε και δεν ζει καμια φοιτητικη ζωη. Τωρα για τα προνομια που λες ποια προνομοα ακριβος ? Δεν εχει πασο, δεν τρωει δωρεαν στην λεσχη, δεν εχει κανενα κερδος επισης αρκετοι καθηγητες δεν τον δεχονται στα εργαστηρια για δευτερη φορα.
xifiassamsung Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αυτός ο τύπος φοιτητή που περιγράφεις θα τελειώσει την σχολή σε 5 χρόνια το πολύ. Ποιό μπαλάκι του ρίχνουν ακριβώς; Το μπαλάκι πέφτει αποκλειστικά στους φραπεδάτους. σου απανταει ο απο κατω.να συμπληρωσω αν δε το ξερεις οτι το προγραμμα μαθηματων σε καθε σχολη δεν ειναι ντριν κουδουνακι στις 8 κ ντριν στις 2 σπιτι.μπορει να εχεις 10-12 επειτα 2-4 4-6 και 7-9 κανα εργαστηριο πχ,επειδη ηταν υπεραριθμοι ξερω γω τι κ σεβαλε εκει.τι να γινει υγεια.τα αλληλοκαλυπτομενα κ χαμενα διωρα δε τα βαζω μεσα.οπως πχ σε μαθηματα διαδοχικων εξαμηνων.που αν δε παρακολουθησεις παλι θα κοπεις οπως κοπηκες τη πρωτη φορα. Θα τελειωνε σε ενα ιδανικο ΑΕΙ-ΤΕΙ οταν η σχολη σου εχει παγκους για 10 ατομα και κανουν 40, οταν πρεπει να εισθε ανα δυο και εισθε ανα 6-7 , οταν γινεται μαθημα οχι καθε εβδομαδα αλλα καθε 15 ή καθε μηνα, οταν ο καθηγητης σε κοβει επειδη γουσταρει, οταν δεν σου δινουν βιβλια και πολλα αλλα και να παρακολουθεις τα 5 χρονια δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχεις τελιωσει. Θα σου πω τι δεν καταλαβαινω.Αφου εισαι τοσο large γιατι φωνασκεις για τις δημοσιες υπηρεσες και τα βυσματα ? Αν θελουν θα σε εξυπηρετησουν ,Σιγα μην τους κανεις κουμαντο και με ποσες γκομενες πηγαν, οπως ειπες. παιζουμε με τις λεξεις μου φαινεται.για να μη πω με τπτ αλλο. ο δημοσιος υπαλληλος πληρωνεται πολυ καλα.κ σταθερα.ο φοιτητης κ δη ο καθυστερουντας τι χρηματικες απολαβες εχει?μεχρι τα 6 του χρονια ηταν καποια βιβλια ενα πασο ενα πιατο φαι κ μερικα στανταρ εξοδα που δεχομαι οτι εδωσε το γενναιοδωρο κρατος.τα εδωσε!παει.περασες στη σχολη,πηρες τα βιβλια σου,εφαγες στη λεσχη σου τελος.ο νομοθετης προβλεψε να το κοψει.οκ?τερμα. απο κει κ επειτα τα πηγαινελα ειναι δικη σου ευθυνη,κ θες πλεον 2,80 απο κει που καποτε πηγαινες με 1,20.δηλ κ πασο κοπηκε κ εισητηρια αυξηθηκαν.αλλα αστο αυτο. οσο για το αλλο που ειπε ενας για τα αμφιθεατρα οτι πρεπει να χωρανε ολους τους φοιτητες συν καποιους εξτρα,ειναι ουτε σεναριο στο μυαλο παιδιου.τα μαθηματα γινονται σε αιθουσες/αμφιθεατρα με 1 καθηγητη ειτε για 5 φοιτητες ειτε για 500. τα δε εργαστηρια εχουν ξεχωριστες εγγραφες καθε εξαμηνο χωρια απτη γραμματεια ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι πρεπει να φτιαχτουν τμηματα αντιστοιχα.για του τυπικου εξαμηνου συνηθως.οι κομμενοι-επαναληπτικοι ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ξανα στο 80% των περιπτωσεων παρα ερχονται μονο για εξεταση στο τελος.οποτε αυτο που πεταξε ενας καθηγητης του τει αθηνας σε ενα σαιτ οτι οι αιωνιοι πιανουν θεσεις στα εργαστηρια ειναι ακυρο εντελως κ μεγαλο ψεμα. αν τωρα εχεις περασει τα εργαστηρια η δεν εχεις καν εργαστηρια, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? πρακτικα η σχολη ειτε εχει 15000 εγγεγραμμενους ειτε 100,το ιδιο ρευμα θα καψει,τα ιδια νερα θα πληρωσει κ τους ιδιους καθηγητες θαχει.γιατι απλα οι φοιτητες που θα παρακολουθουν καθε εξαμηνο θα ειναι στανταρ.κ παντα ετσι ηταν.ουτε θα εμφανιστουν 500 ατομα παραπανω σε ενα μαθημα ουτε τπτ. μη τρομοκρατειτε τον κοσμο,μη τρωτε το παραμυθι.υποτιθεται οτι ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ οχι σε φορουμ ομαδας ξερω γω. 3
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 παντα ετσι ηταν.ουτε θα εμφανιστουν 500 ατομα παραπανω σε ενα μαθημα ουτε τπτ. Ετσι χυμα στο κυμα και ωχου αδελφε τωρα.Ρε τετοιο δημοσιο θελετε εσεις.Αιωνιους ξυστες να σας πηζουν εφ'ορου ζωης.Εξαλλου αν τους ρωτησεις τα ιδια λενε,οτι οχι μονο δεν επιβαρυνεται το κρατος αλλα στηριζουν την οικονομια καταναλωνοντας.Βαλε το μπαχαλολιθαρακι εσεις στην εκπαιδευση και φατε αραχτοδημοσιουπαλληλικι για παντα.Ειπαμε , λευτερια στους αιωνιους φοιτητες (ελα παμε ολοι μαζι με υψωμενη την γροθια) 2
xifiassamsung Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 υψωμενη την γροθια οπως την υψωνεις τη γροθια,κατεβασε τη παλι κ καντο επι χιλια. οταν ερθει η δικη σου στιγμη με απολυσεις απο τη δουλεια η κατι που σε τσουζει η δε ξερω γω τι,ενω εχεις φτιαξει τα μαξιλαρακια σου ωραια κ καλα ως τοτε κ κραζεις ελευθερα,τοτε θα κλαις αλλα θαναι αργα ναλλαξεις νοοτροπια. 1
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Α το δημοσιο ηταν το θεμα τελικα.Ειπα και εγω.Τετοια αγωνια για τον ανθο της νεολαιας ?
xifiassamsung Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Α το δημοσιο ηταν το θεμα τελικα.Ειπα και εγω.Τετοια αγωνια για τον ανθο της νεολαιας ? ποιο δημοσιο?επικοινωνεις?ειναι τοσο επιτακτικο να κραξεις που εχεις θολωσει?αν θες μια συμβουλη για να ξελαμπικαρεις σηκω απτο πισι κ ξεκινα ενα σπορ μαζι με γυμναστηριο.θα τα δεις αλλιως ολα,θα σου φυγει το σφιξιμο κ δε θα σου φταινε οι αιωνιοι σημερα.οι συνταξιουχοι αυριο,οι κουτσοι μεθαυριο,κλπ. 1
bluesattack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ενταξει αγανακτισμενε.Την εβγαλες την διαγνωση , βρηκες και το φαρμακο για την ελληνικη οικονομια και κοινωνια.Οι..εικοσαετεις φοιτητες
FilipposMD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Βλέπω ότι δεν θίγεται μια διάσταση του ζητήματος, που για μένα είναι εξίσου σημαντική. Το φαινόμενο του αιώνιου φοιτητή δημιουργεί μία νόρμα στο ελληνικό πανεπιστήμιο, η οποία είναι εξαιρετικά επιβλαβής. Όταν είσαι 18 και 19 και βρίσκεσαι ξαφνικά σε ένα χώρο όπου το πανεπιστήμιο δεν έχει πρακτικά καμιά απαίτηση από σένα, χαλαρώνεις. Αν δεν έχει καμιά συνέπεια το ότι τα έξυνες ένα εξάμηνο, γιατί να μην τα ξύσεις; Όταν δεν υπάρχει όριο σπουδών, γιατί να μην χάσεις 3 μήνες με κατάληψη; Είχα την τύχη να σπουδάσω και σε ελληνικό και σε ξένο πανεπιστήμιο. Στο ελληνικό είχε τύχει να πάω στην εξεταστική "έτσι, για να δω τα θέματα και να κόψω κίνηση", γιατί ήξερα ότι έχω άλλες 48554 ευκαιρίες να περάσω το μάθημα. Στο ξένο πανεπιστήμιο ούτε καν μπορούσε να το διανοηθεί κάποιος αυτό, γιατί απλά θα τον έδιωχναν. Πολλοί από τους φοιτητές που τα ξύνουν και πίνουν καφέδες θα είχαν πολύ διαφορετική συμπεριφορά αν βρίσκονταν σε ένα άλλο πλαίσιο. Θυμάμαι τον 18άρη εαυτό μου να κράζει τους επί πτυχίω που ψήφιζαν εναντίον της κατάληψης γιατί καίγονταν να πάρουν πτυχίο και να παίζει football manager αντί να διαβάζει στην εξεταστική. Τον εαυτό μου, που στο λύκειο δεν τολμούσε να κάνει καν κοπάνα. Αν ήξερα ότι δεν έχω τέτοια περιθώρια, πολύ απλά θα διάβαζα και δε θα είχα πετάξει 1,5 χρόνο από τη ζωή μου που καθυστέρησα να αποφοιτήσω. Τέλος, δυστυχώς έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν όλα. Κάποια πράγματα έχουν ορισμένες απαιτήσεις και δεν γίνεται όλοι να ανταποκριθούν σε αυτές, τι να κάνουμε. Αν δεν μπορείς να αφιερώσεις επαρκή χρόνο στις σπουδές, δε γίνεται να πάρεις πτυχίο, τι να γίνει τώρα; Δεν είναι κακία αυτό, είναι αλήθεια της ζωής. Γίνεται να τερματίσεις σε μαραθώνιο αν δεν προπονείσαι τακτικά; Όχι. Δε σημαίνει ότι είσαι τεμπέλης ή ανήθικος κτλ. Μπορεί να έχεις τραυματισμούς, οικογένεια, ατυχίες, δουλειές... Κρίμα, αλλά μαραθώνιο δε βγάζεις. Το πτυχίο πανεπιστημίου χρειάζεται αφοσίωση, δεν μπορεί να γίνεται με δόσεις. 8
Razor_7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ^ και ένας που είπε τα πράγματα ως έχουν, καλύτερα δε θα μπορούσε. Κατά τα λοιπά το βασικό είναι ότι λύνονται και άλλα θέματα, οργανωτικά κυρίως με αυτό το μέτρο συν του ότι όταν ο άλλος ξέρει ότι έχει ν+2 χρόνια (όπως τώρα ισχύει με τους εισαχθέντες του 2011 και μετά) δύσκολα θα μπει σε κάποια παράταξη γιατί ξέρει ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια για τέτοια (θα μπούνε μεν όχι τόσοι δε) επίσης θα γίνεται δυσκολότερα και η οποιαδήποτε κατάληψη καθότι το κόστος θα 'ναι μεγάλο και κανείς δε θα θέλει να το αναλάβει(ούτε παράταξη προφανώς). Συνεπώς εγώ βλέπω ότι μέσω αυτού θα ατονίσει και η κομματοκρατία με όλο αυτό το σκυλολόϊ στα πανεπιστήμια, κάτι που είναι επίσης θετικό. Αναφέρθηκε ακόμη ότι δεν κοστίζουν πουθενά οι αιώνιοι, δεν ξέρω από που κατέβηκαν όσοι το λένε αυτό. Αν και δε δικαιούνται συγγράμματα από τον Εύδοξο, εντούτοις δικαιούνται συγγράμματα υπό μορφή σημειώσεων που δίνονται από τον καθηγητή κι έχουμε πάρα πολλά τέτοια στη σχολή μου (όπου μάλιστα φέτος λόγω του μεγάλου αριθμού φοιτητών και των περικοπών που γίναν πολλοί μείναν χωρίς αυτά).Επίσης το κόστος για εργαστήρια, σημειώσεις εργαστηρίων-εργαστηριακοί οδηγοί,κόστος χρήσης εργαστηρίου,υλικά π.χ. πλακέτες/τρανζίστορ/κτλ.(και μάλιστα η δυσκολία χώρου λόγων του μεγάλου όγκου των φοιτητών και του σωστού χρονικού προγραμματισμού τους) Αλλά,το σημαντικότερο είναι το τελευταίο, ο σωστός προγραμματισμός και οργάνωση που δεν μπορεί να επιτευχθεί υπό τις παρούσες συνθήκες. Κάποια παραδείγματα: 1) παρατάξεις μπλοκάρουν τις προόδους γιατί "είναι εντατικοποίηση των σπουδών και κάποιοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν γιατί δουλεύουν..." 2) η κατάσταση αυτή δημιουργεί θέματα στην αλλαγή του προγγράματος σπουδών με αποτέλεσμα πολλές φορές ο τίτλος να 'ναι π.χ. "εισαγωγή στην επιστήμη υπολογιστών" αλλά το μάθημα μόνο εισαγωγή να μην είναι, αλλά πολύ πιο advanced μαθαίνοντας εκτός των άλλων και 2γλώσσες προγραμματισμού. Απλά δεν μπορεί να αλλάξει τόσο εύκολα γιατί θα γίνει αλλαλούμ με όσους το έδωσαν με το προηγούμενο σύστημα στους οποίους θα πρέπει να περαστεί στις καρτέλες ως περασμένο και το "καινούργιο" μάθημα.Με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται το πτυχίο μου για χάρη των αιωνίων και της δυσκολίας στη μηχανογράφηση όλου αυτού του όγκου. Τέλοσπάντων, το θέμα είναι ότι μόνο στην Ελλάδα συζητάμε τα αυτονόητα κι αυτό είναι ένα ακόμα fail. Πάντως για να 'μαι δίκαιος θεωρώ ότι θα πρέπει με το που μπαίνεις στη σχολή να γνωρίζεις πόσα χρόνια έχεις για να την τελειώσεις και ανάλογα να κάνεις τον προγραμματισμό σου. Με βάση αυτά, πιστεύω ότι θα πρέπει να δώσουν έναν ακόμη χρόνο σε όσους πραγματικά το χρειάζονται ώστε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.Αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέμε "οι αιώνιοι δεν κοστίζουν πουθενά" και άλλα τέτοια ανυπόστατα. Είναι όπως στο στρατό, έχεις ν+1 , το ξέρεις όμως εξ αρχής οπότε μα μου σου του δεν υπάρχουν, ή τελειώνεις στα 5 ή δεν τελειώνεις ποτέ, so simple. Γιατί ακόμα να απαντήσεις ποια είναι τα ψευδοπανεπιστήμια της Αγγλίας και Ιταλίας που δίναν πανεπιστημιακούς τίτλους. Southampton σου λέει κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις