kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα θέμα που με έχει εξοργίσει. σε γενικές γραμμές λοιπόν, κάποιο άτομο μου στέλνει στο fb μηνύματα τα οποία περιέχουν κάποια προσωπικά πράγματα. δε με εκβιάζει ούτε με απειλεί ώστε να κάνω καταγγελία. ξέρω ποιο είναι το άτομο. τα νεύρα μου άντε τα ελέγχω. το θέμα είναι ότι αυτά τα μηνύματα πηγαίνουν και αλλού που δε θα έπρεπε να πάνε. μπορώ να κάνω κάτι;
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ίσως κάποια καταγγελία στο FB για αρχή? Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή?
kuzko21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και μένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα , που ανοίγετε όλοι ένα τοπικ με κάτι που παθατε και δεν λέτε τι πάθατε αλλά ζητάτε βοήθεια! Και όχι ότι είμαι περίεργος! 3
gigisoni Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μπλόκαρέ τον/την να μην σου στέλνει μηνύματα να μην σου σπάει τα νεύρα. Πολύ σκέψη θέλει;
kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 το θέμα δεν είναι ότι ενοχλούμαι στο Fb. το θέμα είναι αυτά που στέλνονται. και κυρίως ότι είναι πράγματα που αφορούν εμένα και στέλνονται σε άλλους. σε φάση εκδίκησης. απλά η όλη ιστορία γίνεται μέσω fb. αν δεν είχα fb μπορεί να μου τα έστελνε ταχυδρομικώς. δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αναλύσω όλη την ιστορία. να το θέσω αλλιώς, αν αυτά που μου έστελνε τα ανέβαζε πχ δημόσια σε κάποιο προφιλ του, του τον είχα φορέσει δικαστικά. τώρα μπορώ να κάνω κάτι;
Razor_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 να το θέσω αλλιώς, αν αυτά που μου έστελνε τα ανέβαζε πχ δημόσια σε κάποιο προφιλ του, του τον είχα φορέσει δικαστικά. τώρα μπορώ να κάνω κάτι; τώρα να του τον φορέσεις εξωδικαστικά, if you know what i mean...
kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 αυτό οκ. το είχα σκεφτεί. εκτός από αυτό όμως. προφανώς το γεγονός ότι ανέφερα το Fb μείωσε τη σοβαρότητα του θέματος. μπορώ να στηριχτώ στο γεγονός ότι γίνεται συκοφαντική δυσφήμιση; κοινώς γίνομαι ρόμπα σε άλλους.
headbanger Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 haters gonna hate. Εκτός αν διανέμει φωτογραφίες από προσωπικές σας στιγμές (που δεν βλέπω το αρνητικό αν είσαι DUDE!) απλά μην δίνεις σημασία. Μόνος ένας ξεφτιλίζεται έτσι.
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι απο τη στιγμη που τις στελνει απλα με προσωπικο μηνυμα σε ατομα στο fb.... Ας πει περισσοτερα κανεις που γνωριζει τα νομικα καλυτερα και να σου γινει μαθημα απο εδω και περα.
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 haters gonna hate. Εκτός αν διανέμει φωτογραφίες από προσωπικές σας στιγμές (που δεν βλέπω το αρνητικό αν είσαι DUDE!) απλά μην δίνεις σημασία. Μόνος ένας ξεφτιλίζεται έτσι. Αυτο ακριβως. Το οποιοδηποτε ρεζιλι εχει να κανει καθαρα με εμας και το κατα ποσο μπορουμε να γραψουμε στα @@ μας την γνωμη των αλλων ακομα και σε ακραια θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα