kotsos21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 έχω πρόβλημα με το pc όταν το ανοίγω ξεκινάει κανονικά βάζω κωδικό αλλά μετά μαυρίζει όλη η οθόνη και τα κάνω όλα χειροκίνητα με το task manager.Μόλις δημιουργήσω το explorer.exe μου λέει ότι δεν μπορεί να το ανοίξει γιατι έχει ιο έκανα full scan me to avast το βρίσκει αλλά δεν μπορεί να το κάνει τίποτα κάποια λύση μήπως γλυτώσω format? δοκίμασα επίσης malware bytes με full scan...
kotsos21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε κάποιο LiveCD αυτό πως λειτουργεί? το κατεβάζω και το βάζω σε cd? αυτό πως λειτουργεί? το κατεβάζω και το βάζω σε cd? και πιο μου προτείνεις?
nikomas50 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κατέβασε το Kaspersky Rescue Disk 10 κάψε το σε CD και ξεκίνησε τον υπολογιστή σου απ' αυτό.
kotsos21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κατέβασε το Kaspersky Rescue Disk 10 κάψε το σε CD και ξεκίνησε τον υπολογιστή σου απ' αυτό. μπορείς να μου πεις βήμα προς βήμα?
nikomas50 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κατέβασε πρώτα το Kaspersky Rescue Disk 10 και στη συνέχεια το ImgBurn 2.5.8.0 Εγκατάστησε το ImgBurn 2.5.8.0 χωρίς τα περιττά βοηθητικά προγράμματα επιλέγοντας custom εγκατάσταση. Εκτέλεσε το ImgBurn και κάψε μ αυτό σε CD το Kaspersky Rescue Disk 10 Ρύθμισε το BIOS του υπολογιστή σου ώστε να έχει σαν πρώτη επιλογή εκκίνησης το CD/DVD Drive. Το Kaspersky Rescue Disk 10 θα σε καθοδηγήσει για τα υπόλοιπα.
kotsos21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατέβασε πρώτα το Kaspersky Rescue Disk 10 και στη συνέχεια το ImgBurn 2.5.8.0 Εγκατάστησε το ImgBurn 2.5.8.0 χωρίς τα περιττά βοηθητικά προγράμματα επιλέγοντας custom εγκατάσταση. Εκτέλεσε το ImgBurn και κάψε μ αυτό σε CD το Kaspersky Rescue Disk 10 Ρύθμισε το BIOS του υπολογιστή σου ώστε να έχει σαν πρώτη επιλογή εκκίνησης το CD/DVD Drive. Το Kaspersky Rescue Disk 10 θα σε καθοδηγησει τα έκανα όλα.Ο υπολογιστής ανοίγει πλεον κανονικά αλλά όταν έκανα scan με το avast ξαναβρήκε ιο στο explorer.exe Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από kotsos21
nikomas50 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ανέβασε για έλεγχο στο VirSCAN.org το αρχείο explorer.exe μήπως πρόκειται για false positive.
nikomas50 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Προφανώς πρόκειται για εσφαλμένη διάγνωση του avast. Χρησιμοποίησε κάποιο άλλο antivirus ή κάνε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του avast.
kotsos21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 τα ίδια ξαναβρίσκει ιο στο explorer.exe και δεν ανοίγει πάλι
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Κατ' αρχάς κατέβασε το MalwareBytes και βάλτο σ' ένα USB. Ξεκίνα το pc σε ασφαλή λειτουργία και κάνε ένα full scan. Άμα δε βρει τίποτα, πέτα το Avast και βάλε άλλο antivirus.
Andrew Geo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το avast σχετικα με την εμπειρια μου ειναι το χειροτερο antivirus που υπαρχειειχα φτιαξει δικο μ προγραμμα σε vb και το διαβαζε ως ιο!Μπες σε safe mode κατεβασε malwarebytes ή AVG (τα προτεινω)κανε scanαν εχεις αντιγραψει το explorer.exe μπορει να στο αναγνωριζει ως trojanαν δεν βρισκουν κατι ειναι false alert του avastαν τρεχεις xp sp3 pro μπορω να σ στειλω backup του "απειραχτου" explorer.exeΠΟΟ ρε φιλε ξεκινησα να γραφω απαντηση αλλα μετα ειδα την απαντηση του/της Kercyn που γραφει ακριβως τα ιδια. πφφφ με προλαβε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα