Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια σελίδα όπως έχω πεί πολλές φορές για τον Πειραιά... ξαφνικά εδω και κανένα 10 ήμερο εκεί που έγραψε τα likes , τα talking about this και τα check-ins  γράφει community page about Piraeus,Greece. Μου λέει αν θελει να το βγάλω πρέπει να πάω στο edit page εκει που λεει official page και έχει το Piraeus,Greece και να το ξε-τσεκάρω..το έχω κάνει ισα με 10 φορές...έχω αλλάξει και είδος της σελίδας απο local businesses σε website/local news (ή οπως τεσπα λέγεται) αλλα συνεχίζει...

Υπάρχει περίπτωση να 'χαθεί" η σελίδα μου (έχει και 34700 likes καλή της ώρα...) και να γίνει merge με την Piraeus,Greece ?  

Τι λέτε να κάνω? Έχει συμβεί σε κανέναν κατι παρομοιο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .. :)

Δημοσ.

μηπως για να μπορουν να κανουν check in επρεπε να ηταν busness?

ωστε να μπορεις να ειχες ορισει στον διευθυνση κτλ?υπαρχει ακομη η επιλογη για διευθυνση-χαρτη κτλ?

νομιζω στα merged οποια εχει περισσοτερα likes μενει..

merged γινονται αν το ζητησεις εσυ ή αν το ζητησουν αρκετοι users.

αν δεν βρεις ακρη επικοινωνησε με fb.απαντανε...

βαζε τα δρομολογια για σαρωνικο σαλαμινα κτλ σε απλο πινακακι και γραψε/paste την νεα διαμορφωση δρομων του πειραια..

ενοχλητικο να βγαινει σε καθε κοινοποιηση που κανεις η ταμπελα με το πειραιας...

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που το εγραψα..αλλες 3 φορες εχω ξετσεκαρει το official και γίνεται το ιδιο... το θεμα ειναι οτι εχω ριξει πολυ δουλεια στη σελιδα...και θα ειναι βλακεια να χαθει...

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που το εγραψα..αλλες 3 φορες εχω ξετσεκαρει το official και γίνεται το ιδιο... το θεμα ειναι οτι εχω ριξει πολυ δουλεια στη σελιδα...και θα ειναι βλακεια να χαθει...

Δεν περιμένεις μερικές μέρες να δεις;

Μου θυμίζει περίπτωση που προσπαθούσα να ξεφορτωθώ application από την σελίδα μου και αυτό εκεί να επιμένει. Εξαφανίστηκε μετά από κάποιο καιρό, δεν ξέρω πόσο. Απλά εγκατέλειψα τις προσπάθειες και κάποια άλλη μέρα που έλεγχα κάτι άλλο, είδα ότι είχε αφαιρεθεί.

Κάτι ίσως με τους servers του Facebook, το λογισμικό τους, να κάνει refresh δεν ξέρω πως το λένε. Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

τώρα που πέρασαν καποιες μερες το εχει κατω μονιμα...και λες  και βλεπει περισσοτερος κοσμος τα posts..

ασχετο τι εννοει το facebook με το duplicate(d pages)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...