4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Την τσικνοπέμπτη είχα ενα ατύχημα έπεσε καυτό νερο στο ποδι μου.αφού περασα το στάδιο των φουσκαλων πληγών κτλ εχει φτασει τώρα στο σημείο απλα να ειναι κοκκινο. Το ειχε δει φιλος μου γιατρος μου συνέστησε bepantol και προληπτικά αντιβιωση για κάποια μόλυνση. Έχετε να προτεινετε κάποια επουλωτικη κρέμα ώστε να βοηθήσει να φύγει γρηγορότερα το σημάδι?
gigisoni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ο γιατρός δεν έχει να προτείνει και ζητάς συμβουλές από άσχετους άγνωστους; 4
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Την τσικνοπέμπτη είχα ενα ατύχημα έπεσε καυτό νερο στο ποδι μου.αφού περασα το στάδιο των φουσκαλων πληγών κτλ εχει φτασει τώρα στο σημείο απλα να ειναι κοκκινο. Το ειχε δει φιλος μου γιατρος μου συνέστησε bepantol και προληπτικά αντιβιωση για κάποια μόλυνση. Έχετε να προτεινετε κάποια επουλωτικη κρέμα ώστε να βοηθήσει να φύγει γρηγορότερα το σημάδι? νέφτι.. καλά τι παραπάνω θες να ακούσεις απο τη συμβουλή του ιατρού? κάνε οτι σου είπε γιατί θα σε κάψουν εδω μέσα 1
gigisoni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 νέφτι.. καλά τι παραπάνω θες να ακούσεις απο τη συμβουλή του ιατρού? κάνε οτι σου είπε γιατί θα σε κάψουν εδω μέσα Το νέφτι για τον κώλο είναι ρε συ 1
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Απο την δικιά του εμπειρία μου πρότεινε βαζελίνη αλλά θασ προτιμούσα κάτι πιο εξιδεικευμενο...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το νέφτι για τον κώλο είναι ρε συ για όλα κάνει, είναι σαν την ασπιρίνη.. και τη βαζελίνη.. 1
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ο γιατρός δεν έχει να προτείνει και ζητάς συμβουλές από άσχετους άγνωστους; Ο γιατρος του προτεινε να ρωτησει στο insomnia, ειναι προφανες. 4
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 πλακώσανε τα τρολλ .. έλεος φίλε πήγαινε σε ενα γιατρό πριν σου σαπίσει ,, 4
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δεν σαπίζει ρε...εχουν περασει 20 μερες σχεδον...έχει κλείσει η πληγή πλεον το θέμα ειναι να φύγει το σημάδι...
gigisoni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 πλακώσανε τα τρολλ .. έλεος φίλε πήγαινε σε ενα γιατρό πριν σου σαπίσει ,, Κοίτα ποιος μιλάει...ρε, διάβασες τι έγραψες; 3
Toufas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγω οταν ειχα καει στην μουρη ειχα βαλει λαδι με βιταμινη Ε (Νομιζω, ισως ηταν D) που κανει καλο στο δερμα. Σημαδι δεν εχω πλεον, αλλα η μουρη μου ειναι ιδια αρα δεν εκανε δουλεια. 2
Cryptic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Σε ποιό ακριβώς σημείο του ποδιού έπεσε και ανησυχείς για σημάδια;
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Στο σημείο του μαγιό,σχεδόν δυο παλάμες.δεν με ενδιαφέρει τόσο το αισθητικό κομμάτι όσο το να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα