Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τσικνοπέμπτη είχα ενα ατύχημα έπεσε καυτό νερο στο ποδι μου.αφού περασα το στάδιο των φουσκαλων πληγών κτλ εχει φτασει τώρα στο σημείο απλα να ειναι κοκκινο.

Το ειχε δει φιλος μου γιατρος μου συνέστησε bepantol και προληπτικά αντιβιωση για κάποια μόλυνση.

Έχετε να προτεινετε κάποια επουλωτικη κρέμα ώστε να βοηθήσει να φύγει γρηγορότερα το σημάδι?

Δημοσ.

Την τσικνοπέμπτη είχα ενα ατύχημα έπεσε καυτό νερο στο ποδι μου.αφού περασα το στάδιο των φουσκαλων πληγών κτλ εχει φτασει τώρα στο σημείο απλα να ειναι κοκκινο.

Το ειχε δει φιλος μου γιατρος μου συνέστησε bepantol και προληπτικά αντιβιωση για κάποια μόλυνση.

Έχετε να προτεινετε κάποια επουλωτικη κρέμα ώστε να βοηθήσει να φύγει γρηγορότερα το σημάδι?

νέφτι..

καλά τι παραπάνω θες να ακούσεις απο τη συμβουλή του ιατρού? κάνε οτι σου είπε γιατί θα σε κάψουν εδω μέσα :devil:  

• Like 1
Δημοσ.

νέφτι..

καλά τι παραπάνω θες να ακούσεις απο τη συμβουλή του ιατρού? κάνε οτι σου είπε γιατί θα σε κάψουν εδω μέσα :devil:

Το νέφτι για τον κώλο είναι ρε συ :P
  • Like 1
Δημοσ.

Απο την δικιά του εμπειρία μου πρότεινε βαζελίνη αλλά θασ προτιμούσα κάτι πιο εξιδεικευμενο...

Δημοσ.

Ο γιατρός δεν έχει να προτείνει και ζητάς συμβουλές από άσχετους άγνωστους;

Ο γιατρος του προτεινε να ρωτησει στο insomnia, ειναι προφανες.

• Like 4
Δημοσ.

πλακώσανε τα τρολλ .. έλεος 
φίλε πήγαινε σε ενα γιατρό πριν σου σαπίσει ,,

• Like 4
Δημοσ.

Δεν σαπίζει ρε...εχουν περασει 20 μερες σχεδον...έχει κλείσει η πληγή πλεον το θέμα ειναι να φύγει το σημάδι...

Δημοσ.

πλακώσανε τα τρολλ .. έλεος 

φίλε πήγαινε σε ενα γιατρό πριν σου σαπίσει ,,

Κοίτα ποιος μιλάει...ρε, διάβασες τι έγραψες;

• Like 3
Δημοσ.

Εγω οταν ειχα καει στην μουρη ειχα βαλει λαδι με βιταμινη Ε (Νομιζω, ισως ηταν D) που κανει καλο στο δερμα. Σημαδι δεν εχω πλεον, αλλα η μουρη μου ειναι ιδια αρα δεν εκανε δουλεια.

• Like 2
Δημοσ.

Στο σημείο του μαγιό,σχεδόν δυο παλάμες.δεν με ενδιαφέρει τόσο το αισθητικό κομμάτι όσο το να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...