Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γνωρίζω,σε αλλο σημείο (γάμπα,απο εξάτμιση) έφυγε.κάθε έγκαυμα ξεχωριστό τουλαχιστον να το περιόρισω όσο γίνεται.

Δημοσ.

Απο την δικιά του εμπειρία μου πρότεινε βαζελίνη αλλά θασ προτιμούσα κάτι πιο εξιδεικευμενο...

Γελαω..

Δηλαδη πας σε ΓΙΑΤΡΟ και σου προτεινει κατι με βαση την εμπειρια του και οχι την ιατρικη του γνωση?

Και μετα ερχεσαι και λες σε ενα τεχνολογικο φορουμ αυτο : "προτιμουσα κατι πιο εξιδεικευμενο"?

Πως γινεται μεσα σε ενα τεχνολογικο φορουμ να ζητας κατι πιο εξιδεικευμενο απο τον ιδιο τον γιατρο?

Ή Μαλλον εχεις παει σε καποιον καρδιολογο ή ουρολογο,ή πολυ απλα δεν ειναι γιατρος

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε σε ενα(?) δυο τρια φαρμακεια και ρωτα τι εχουν απο επουλωτικες-αναπλαστικες κρεμες. Γενικα αυτες με σιλικονη ή κατι τετοιο ειναι αρκετα ακριβες και για μικρες επιφανειες αλλα κανουν δουλεια. 

Δημοσ.

Η Bepanthol γενικά συστήνεται πάντως. Τώρα για την αντιβίωση.. δεν ξέρω γιατί πολλοί γιατροί δίνουν τόσο εύκολα αντιβιώσεις. Δεν είναι και ότι καλύτερο, εκτός κιαν υπάρχει σοβαρός λόγος.

• Like 1
Δημοσ.

Μη συγχέεις την αντιβιοτική αλοιφή με τα αντιβιοτικά χάπια.

Η αλοιφή αυτή βοηθάει στην πρόληψη της μόλυνσης του τραύματος όταν είναι ακόμη ανοιχτή η πληγή. Βασικά επιβάλλεται η χρήση της και δράει διαδερμικά και μόνο.

Το ίδιο ισχύει και με τα αντιβιοτικά κολλύρια... θα αντιμετωπίσεις μόλυνση στα μάτια ρίχνοντας σκέτο νερό ή με τεχνητό δάκρυ; Δεν νομίζω.

Τώρα που έχει κλείσει μπορεί να βάλει μια αναπλαστική κρέμα (τύπου bepanthol αλλά υπάρχουν και πολλές παρόμοιες από άλλες εταιρείες).

Δημοσ.

Σε ευχαριστω...

Δεν ηταν κρεμα,αλλα χαπια.Ο λογος που μου τα προτεινε ηταν επειδη ειχε δημιουργηθει κατι σαν σβολος στο σημειο που ενωνεται το δεξι κατω ακρο με τον κορμο.Δεν θυμαμαι την ακριβη ορολογια (προφανως και δεν μου το ειπε ετσι) αλλα ηταν δειγμα οτι υπαρχει καποια μολυνση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...