Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τα φώτα σας.....Προ λίγων ημερών έπαθα ζημιά στο σπίτι λόγω υπέρτασης από την ΔΕΗ. Από εκείνη την στιγμή το pc ανοίγει κάθεται λίγη ώρα ανοιχτό όχι συγκεκριμένη κάθε φορά και μετά σβήνει. Το έχω καθαρίσει μέσα πρόσφατα. Μίλησα με έναν γνωστό μου τεχνικό και μου είπε πως έφταιγε το τροφοδοτικό μου, το άλλαξα για ένα μεγάλο διάστημα δεν είχα προβλήματα όμως από σήμερα έχει ξεκινήσει πάλι να κλείνει μόνο του. Τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κοιτάξω?

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το καθάρισες άλλαξες και θερμοαγώγιμη πάστα? Κατέβασε το HWMonitor και πες μας τι θερμοκρασίες λέει στον επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, σκληρό δίσκο.  Αν μπορείς να ανεβάσεις και screenshot καλά είναι.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως soteras δεν το τσέκαρα αυτό στην Μητρική. evoracing πότε δεν έχω αλλάξει πάστα παρά μόνο όταν το μοντάρα πρώτη φορά

Πριν από 2 λεπτά την τράβηξα

post-263708-0-60624100-1394318788_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

τι ψυκτρα εχεις φιλε μου?

παντως αποτι βλεπω ο επεξεργαστης σου εχει αρκετα υψηλες θερμοκρασιες..

κανε μια αλλαγη στην παστα του ;)

Δημοσ.

αυτή που είχε ο επεξεργαστής μέσα..Καλώς θα το κοιτάξω αύριο και θα δείξει ευχαριστώ πολύ

τπτ φιλε..γιαυτο υπαρχει και το forum :)

Δημοσ.

Και καλό θα είναι να βάλεις κάνα ups όπως αυτό του e-shop με τα 40 ευρώ γιατί θα ξαναγίνει τίποτα και θα πληρώνεις κερατιάτικα

• Like 1
Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες ειναι στον θεό και μαλλον για αυτο τρως restarts ( και για αυτο) , οποτε καλο καθάρισμα το κουτί απο σκόνες και καινούργια πάστα στην cpu

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε έχεις υπόταση στο +12.Αυτο ανεβάζει θερμοκρασίες.Βγάλε το τροφοδοτικό και μέτρα τα 12άρια αν είναι όντως 12άρια.Αν οι τάσεις είναι σωστές τότε μάλλον μητρική θες.

Δημοσ.

Καλησπέρα το πρόβλημα λύθηκε και δεν ήταν ούτε θέμα πάστας αλλά και ούτε θέμα τροφοδοσίας. Για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι σε έναν καθαρισμό το ανεμυστηράκι είχε μείνει στον αέρα  :P Έβαλα πάστα και το κούμπωσα και έπεσα 70 βαθμούς κάτω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...