gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Έξι λεπτά κατάφερα να δω, τόσες κοτσάνες μαζεμένες μέσα σε 6 λεπτά δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί, πρόσφατα τουλάχιστον. Που να το έβλεπα και ολόκληρο.. 3
SilkyN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Έξι λεπτά κατάφερα να δω, τόσες κοτσάνες μαζεμένες μέσα σε 6 λεπτά δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί, πρόσφατα τουλάχιστον. Που να το έβλεπα και ολόκληρο.. Έχασες! Εγώ που άντεξα μέχρι το 11 και κάτι έμαθα για το πως μπορείς να μετατρέψεις το θαλασσινό νερό σε πόσιμο μόνο με την φαντασία σου. 2
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Έχασες! Εγώ που άντεξα μέχρι το 11 και κάτι έμαθα για το πως μπορείς να μετατρέψεις το θαλασσινό νερό σε πόσιμο μόνο με την φαντασία σου. Μετατροπή σε χαρτονόμισμα των 500 ευρώ δεν γίνεται; 1
SilkyN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μετατροπή σε χαρτονόμισμα των 500 ευρώ δεν γίνεται; No sorry... Το χαρτί δεν έχει την μοναδική ιδιότητα του νερού να ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα μας...
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 No sorry... Το χαρτί δεν έχει την μοναδική ιδιότητα του νερού να ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα μας... Όχι ρε φούστη μου..ο ορισμός της αδικίας σε όλο του το μεγαλείο..
evabb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μονο και μονο που λεει τα μυστηκα του νερου το μεγαλο μυστηριο κτλ καταλαβενεις οτι ειναι μπαρουφα το βιντεο, το νερο παιζει να ειναι η πιο ενδελεχως μελετημενη ουσια του κοσμου. 3
SilkyN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μονο και μονο που λεει τα μυστηκα του νερου το μεγαλο μυστηριο κτλ καταλαβενεις οτι ειναι μπαρουφα το βιντεο, το νερο παιζει να ειναι η πιο ενδελεχως μελετημενη ουσια του κοσμου. Εγώ πάλι σκέφτηκα, ας του δώσω μια ευκαιρία.. Κρίμα είναι.. Μετά είδα τον ιερέα και σκέφτηκα: " Hey, καμένη κωμωδία!". 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 το νερό ειναι 50-75% άνθρωπος όμως δεν έχει μυαλό άρα δεν μπορεί να έχει θέληση και σκέψη.Αρα το βίντεο ειναι ψεύτικο .
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 το νερό ειναι 50-75% άνθρωπος όμως δεν έχει μυαλό άρα δεν μπορεί να έχει θέληση και σκέψη. Αρα το βίντεο ειναι ψεύτικο . Παρντόν;
NT1G Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 το νερό ειναι 50-75% άνθρωπος Πρέπει να έκανες level up.
gigisoni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτό είναι ίδιο με αυτό; το νερό ειναι 50-75% άνθρωπος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα