Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω λιγο την βοηθεια σας υστερα απο ενα ατυχημα που ειχα ο σκληρος δισκος στο λατποτ χτυπησε με αποτελεσμα να χασω της αγαπημενες μου σελιδες ευτυχώς ειχα προλαβει και ειχα κανει backup ολου του δισκου  η ερωτηση ειναι πως περναω απο σκληρο δισκο στο λαπτοπ τα  bookmark  στον νεο opera.ευχαριστω 

Δημοσ.

Οι σελιδοδείκτες είναι στο παρακάτω path:

Στα xp είναι στο C:\documents and settings\<YOUR USER NAME\Application Data\Opera\Opera9\profile\opera6.adr

ενώ στα vista/7 είναι στον φάκελο C:\users\<YOUR USER NAME\AppData\Local\Opera\Opera9\profile\opera6.adr

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τον χρονο! εχω windows 7 σου αλλα η διαδρομη που εχεις δωσει δεν υπαρχει η κατι εγω κανω λαθος?αρχειο με καταληξει opera6.adr δεν βρισκω ουτε στον νεο περασμενο opera το μονο που βρισκω και μπορει να ειναι .gtk-bookmarks

Δημοσ.

Σόρυ, λάθος μου. Δεν είναι στον local αλλά στον roaming αλλά μπορεί να είναι κρυφοί οι φάκελοι οπότε αν δεν τους βλέπεις θα πρέπει να ξετσεκάρεις την απόκρυψη κρυφών αρχείων και φακέλων και να επιλέξεις να εμφανίζονται οι φάκελλοι συστήματος. Αυτό το κάνεις από Οργάνωση->Επιλογές φακέλων καρτέλα Προβολή (το Οργάνωση είναι στην εξερεύνηση των windows πάνω αριστερά) ή από τον πίνακα ελέγχου Επιλογές αρχείων.
Το σωστό path είναι παρακάτω.

- Για Opera 7 σε Windows Vista, Windows 7 και Windows 8:

C:\Users\<Current User>\AppData\Roaming\Opera\Opera7\profile\opera6.adr

- Για Windows XP:

C:\Documents and Settings\<Current User>\Application Data\Opera\Opera7\profile\opera6.adr

- Για Opera 8&9 σε Windows Vista, Windows 7 και Windows 8:

C:\Users\<Current User>\AppData\Roaming\Opera\Opera\profile\opera6.adr

- Για Windows XP:

C:\Documents and Settings\<Current User>\Application Data\Opera\Opera7\profile\opera6.adr

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου η πιο απλη κινηση ηταν να βαλω το αρχειο στην opera6.adr στην αναζητηση δεν υπαρχει ξαναδοκιμασα να βαλω τον δισκο τον παλιο μεσα αφου τον διορθωσα και υπαρχουν κανονικα η σελιδες τι γινεται ???

Δημοσ.

ξαναδοκιμασα να βαλω τον δισκο τον παλιο μεσα αφου τον διορθωσα και υπαρχουν κανονικα η σελιδες τι γινεται ???

Δηλαδή δούλεψε ο παλιός δίσκος και μπήκες με αυτόν ή η opera εμφάνισε μαγικά τα bookmarks σου απλά βάζοντας τον παλιό δίσκο; Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς με το παραπάνω.

Η αναζήτηση σου εμφάνισε αποτέλεσμα; Λογικά δεν πρέπει, γιατί δεν ψάχνει σε κρυφούς φακέλους όπως ο roaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...