MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Υπάρχει προιστάμενος αλλά είναι γυναίκα. Δεν θέλω να ανοίξω θέμα για περίοδο. Aστο καλυτερα, γιατι και θεμα να ανοιξεις υπαρχει παντα η περιπτωση να το κανεις την μερα που θα εχει ΚΙ ΑΥΤΗ περιοδο! Δεν μας ειπες το βασικοτερο ομως. Καλα κομματια οι γκομενες συναδελφοι?
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Απλα γινεται οτι γινεται παντου ... ο παλιος τρέχει τους νεότερους. Ας κανει υπομονη στην τελική μεχρι να παλιώσει και αυτος. Η να παλιωσουν ακομα περισσοτερο οι συναδελφισσες
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Aστο καλυτερα, γιατι και θεμα να ανοιξεις υπαρχει παντα η περιπτωση να το κανεις την μερα που θα εχει ΚΙ ΑΥΤΗ περιοδο! Δεν μας ειπες το βασικοτερο ομως. Καλα κομματια οι γκομενες συναδελφοι? Γιατι υπάρχει ποτε περιπτωση να πδηξεις ανωτερη ιεραρχικά?
az1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δώσ'τους ένα κουτί ταμπόν,σερβιέτες και ντεπόν. χαχαχαχα..θεος!!!!!!!!!
giannisrok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μια έδειξα λίγο την ενόχληση μου αλλά με γράψανε στα τέτοια τους.
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Υπομονη μεχρι να μεινεις εγκυος,τοτε θα παρεις το αιμα σου πισω.
noob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Για να συνοψίζουμε: Ο TS γράφτηκε 5 λεπτά πριν ποστάρει το thread Ισχυρίζεται ό,τι δουλεύει(!) Το δεύτερο επιχείρημα δείχνει ξεκάθαρα ότι τρολλάρει...! Μα είναι προφανές ότι δουλεύει.. ..εμάς.. 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σημερα ειναι αυτες αυριο μπορει να χρειαστει να λειψεις εσυ .
giannisrok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Έχω σκεφτεί να πάρω καθαρτικό και να ρίξω στον καφέ τους. Μπορεί και πάλι την επομενη μέρα να λείπουν και να φορτωθώ την δουλειά αλλά θα έχω πάρει εκδίκηση. 1
noob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μια έδειξα λίγο την ενόχληση μου αλλά με γράψανε στα τέτοια τους. Γ@μ@ τες μωρέ..
Valerie_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Συζήτησε το ευγενικά και κυρίως χωρίς να ρίξεις το θέμα της περιόδου στο τραπέζι.με την ευγένεια κανείς δεν βγαίνει χαμένος ίσα ίσα δεν έχουν να σου πουν κάτι. ξεκίνα το σαν ενδιαφέρον για αυτές και πωπω τι άσχημα που πρέπει να νιώθετε κλπ κλπ τακτ φίλε μου.
bilakos10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μια έδειξα λίγο την ενόχληση μου αλλά με γράψανε στα τέτοια τους. Άμα σε γράψανε όντως στα "τέτοια" τους, σίγουρα θα έχουν πάει φαντάροι, και αν έχουν πάει φαντάροι κομματάκι δύσκολο να έχουν περίοδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις