johnniee Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Παιδια εχω την παρακατω καρτα γραφικων και εχω θεμα με τα γραφικα σε παιχνιδια. nvidia geforce 9800 gtx+ Μηπως θελει αλλαγη; Γιατι γιατι την εχω και καποιο καιρο τωρα Ακομα και σε χαμηλες αναλυσεις μου κανει κολπα. Τι μου προτεινετε; Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο;;
Millennium Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τι θέμα έχεις ακριβώς..; Γράψε και το υπόλοιπο hardware.
panagiwths1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αν κολπα = κολληματα ειναι φυσιολογικο απο την αποψη οτι η καρτα ειναι παλια και αδυναμη πλεον (ειδικα αν μιλαμε για καινουρια-συγχρονα παιχνιδια , κυριως fps του στυλ cod ghosts , BF4) πες μας και το υπολοιπο συστημα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω .
Ailuros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παιδια εχω την παρακατω καρτα γραφικων και εχω θεμα με τα γραφικα σε παιχνιδια. nvidia geforce 9800 gtx+ Μηπως θελει αλλαγη; Γιατι γιατι την εχω και καποιο καιρο τωρα Ακομα και σε χαμηλες αναλυσεις μου κανει κολπα. Τι μου προτεινετε; Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο;; Κάνε τον κόπο να περιγράψεις με όση μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς τι ακριβώς συμβαίνει αν θέλεις να βοηθηθείς στα αλήθεια. 1
johnniee Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 στα παιχνιδια που παιζω (πχ cs source, και παλαιοτερα gta iv) freezαρει αρκετα εκνευριστικα..! αυτο εννοω απο κολληματα δοκιμασμενο και σε χαμηλοτερες αναλυσεις..τωρα απο τα υπολοιπα εχω τα εξης: intel pentium 4 στα 3.0ghz 2gb ram toshiba 500 gb σκληρος κ αρκετα χαμηλων δυνατοτητων καρτα ηχου(αν και δεν νομιζω να καποιος λογος στο παραπανω προβλημα) και εχω τα windows 7 ultimate εγκατεστημενα αν ειναι και κατι αλλο που πρεπει να αναφερω απο συτημα πειτε μου σας ευχαριστω!
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 παιζεις BF4 με pentium 4; αν ναι χρειαζεσαι αναβαθμιση και εκει.
Ailuros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 στα παιχνιδια που παιζω (πχ cs source, και παλαιοτερα gta iv) freezαρει αρκετα εκνευριστικα..! αυτο εννοω απο κολληματα δοκιμασμενο και σε χαμηλοτερες αναλυσεις..τωρα απο τα υπολοιπα εχω τα εξης: intel pentium 4 στα 3.0ghz 2gb ram toshiba 500 gb σκληρος κ αρκετα χαμηλων δυνατοτητων καρτα ηχου(αν και δεν νομιζω να καποιος λογος στο παραπανω προβλημα) και εχω τα windows 7 ultimate εγκατεστημενα αν ειναι και κατι αλλο που πρεπει να αναφερω απο συτημα πειτε μου σας ευχαριστω! ΄Ολο το σύστημα θέλει αλλαγή και όχι μόνο η κάρτα γραφικών. Και να πεις ότι τρέχεις τουλάχιστον win7 με τουλάχιστον 4 γίγα μνήμη να πάει στο διάτανο.
johnniee Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δηλαδη απο που προτεινετε να ξεκινησω αλλαγες.γιατι δεν ειμαι και αριστος σε αυτα. δεν περιμενω και κατι αριστο απ οτι καταλαβατε. να παιζω κανα game με λιγο αξιοπρεπη αναλυση χωρις freezαρισματα. τι μου προτεινετε απο hardware για να δω καποια αλλαγη σιγα σιγα κ εγω...
Ailuros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Νέα συστήματα και αναβαθμίσεις εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
johnniee Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Η αληθεια ειναι πως δεν εχω θεμα με το ποσο θα μου παει η ολη αναβατημιση. Απλα πρεπει απο καπου να ξεκινησω. Κ αν το εκανα μονος μου φοβαμε πως δεν θα ειχα καλο αποτελεσμα. Απο που να ξεκινησω για τις αλλαγες μου? ailuros ευχαριστω.!
efo355 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Η αληθεια ειναι πως δεν εχω θεμα με το ποσο θα μου παει η ολη αναβατημιση. Απλα πρεπει απο καπου να ξεκινησω. Κ αν το εκανα μονος μου φοβαμε πως δεν θα ειχα καλο αποτελεσμα. Απο που να ξεκινησω για τις αλλαγες μου? ailuros ευχαριστω.! Δεν μιλάμε για αναβάθμιση αλλά για αλλαγή όλου του συστήματος. Από αυτό που έχεις κράτα μόνο κουτί, dvd r και ίσως τροφοδοτικό ( χλωμό βέβαια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα