marioslp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλησπερα,υπαρχει καποιος φοιτητης απο καποιο τμημα λογιστικης που να εχει συμφωνησει να κανει την πρακτικη του ασκηση σε τραπεζα για το χρονικο διαστημα που ακολουθει? ενδοιαφερομαι να μαθω τι μισθο δινει η καθε τραπεζα ξεχωριστα κ αν προσφερουν πανω-κατω τα ιδια ποσα.
mary Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Το μονο που ξερω με σιγουρια ειναι πως η εθνικη εχει περικοψει τα ατομα που παιρνει για πρακτικη. Πλεον μονο στα μεγαλα υποκαταστημα παιρνει ατομα. Οσο για το μισθο, λογικα και αυτος εχει περικοπει. Εκανε η αδερφη μου το 2011 σε ενα μικρο υποκαταστημα και επαιρνε γερο μισθο τοτε. Μετα απο εκεινη άλλα 2 ατομα πήραν και μετα πάπαλα.
marioslp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 μαλιστα....σε ευχαριστω πολυ! η μονη προσφορα που εχω αυτη τη στιγμη ειναι απο την attica bank. 357 ευρω το μηνα για 8ωρο. επειδη εχω κανει αιτηση στην πειραιως και στην eurobank αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομη. απο την αλλη, η attica bank περιμενει να της δωσω καποια απαντηση σχετικα αμεσα. με ενδιαφερει κυριως να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να μου προσφερουν εναν καλυτερο μισθο οι δυο αυτες τραπεζες για να ξερω αν αξιζει να περιμενω ή οχι..
mary Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δε το γνωριζω αυτο. Απο την άλλη θα σου ελεγα εφοσον σε εχουν δεχτει ηδη καπου να πας εκει.
Ison_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 μαλιστα....σε ευχαριστω πολυ! η μονη προσφορα που εχω αυτη τη στιγμη ειναι απο την attica bank. 357 ευρω το μηνα για 8ωρο. επειδη εχω κανει αιτηση στην πειραιως και στην eurobank αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομη. απο την αλλη, η attica bank περιμενει να της δωσω καποια απαντηση σχετικα αμεσα. με ενδιαφερει κυριως να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να μου προσφερουν εναν καλυτερο μισθο οι δυο αυτες τραπεζες για να ξερω αν αξιζει να περιμενω ή οχι.. Επειδή σκεφτόμουν κι εγώ το μισθό όταν έψαχνα πρακτική, πίστεψε με δε θα έχει καμία σημασία όταν τελειώσεις. Άντε να σου δώσει κάποιος ένα 20% παραπάνω. Θα σωθείς με αυτό οικονομικά για ένα εξάμηνο μόνο που θα κάτσεις; Αυτό που έχει σημασία είναι να διαλέξεις αυτόν που θα αποκομίσεις πιο πολλά σε γνώσεις, αυτές θα μείνουν στο τέλος κι όχι κάποια ευρώ παραπάνω. Στο λέω γιατί κι εγώ με την ίδια λογική πήγαινα και στο τέλος είτε έκανα πρακτική είτε όχι ένα και το αυτό.
marioslp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 και εμενα αυτη ηταν η αρχικη μου σκεψη αλλα γενικοτερα αυτο που ξερω ειναι οτι σε ολες τις τραπεζες (σχεδον) μαθαινεις πανω κατω τα ιδια (ελαχιστα πραγματα) οποτε κοιταω να δω αμα υπαρχει καποια διαφορα στο οικονομικο κομματι..
Silverage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Η Εθνική δίνει 500 ευρώ. Αν σε βάλουν στη διοίκηση δεν θα μάθεις τίποτα, όλη μέρα θα κάθεσε και θα πάιζεις με το κινητό και κάπου κάπου θα βάζεις κάνα χαρτί στην θέση του ή θα πας να πάρεις κάνα μελάνι για τον εκτυπωτή.
giannstavros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Φίλε μου, ειμαι στην ιδια φαση με εσενα,,,Πηγα στις περισσοτερες τραπεζες... ανταποκριση βρηκα μονο απο την ΑTTICA και απο την ΕΘΝΙΚΗ. Οσον αφορα την Εθνικη, οι θεσεις ειναι ελαχιστες και απ οσο γνωριζω, αυτες θα "καλυφθουν" απο γνωστους (στην Ελλαδα αλλωστε ζουμε).Στην Εurobank πρεπει να περιμενεις απειρο χρονο μεχρι να σου απαντησουν και το τραγικο ειναι οτι μου ειπαν "ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ??".. απο εμενα το μαθαΗ Attica ηταν η μονη που με δεχτηκε αμεσως... σε αντιθεση με την Εθνικη που μου ειπαν "περιμενε μεχρι την Παρασκευη".Και να ερθω στην ερωτηση που εκανες για τα χρηματα... το ψαξα το θεμα... ολες οι Τραπεζες εκτος Εθνικης δινουν το ποσο που ειπες για την Attica, μπορει και λιγοτερα... η διαφορα ομως με την Εθνικη ειναι ελαχιστη αλλα να θυμασαι το γεγονος οτι στην Εθνικη η δουλεια που θα κανεις θα ναι πολυ περισσοτερη απο εκεινη της Αttica, 1
beatshooter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εκανα και γω στην εθνικη..αν κ δεν εχω ελπιδες καθοτι δεν παίζει μεσον.. Η κοπέλα που κάνει εκει πρακτικη μ ειπε πως δεν εμαθε τίποτα..αλλα ο μισθος ειναι καλος κ εγγυημένος για κάτι που πρέπει να γίνει αναγκαστικά.απ το να πας αλλου κ να δουλεύεις 10 ώρα για ούτε τα μισά λεφτά. . 1
mary Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παιδια, δε πιστευω πως παιζει μεσο για πρακτικη στην εθνικη, ουτε πως δε μαθαινετε τιποτα. Ειναι στην ευχερεια του καθε καταστηματος. Και η αδερφη μου το ειχε απιθανο να τη παρουν και μια παρασκευη πριν ληξει η προθεσμια την παιρνουν τηλ και λενε δευτερα ελα να δουλεψεις. Βεβαια τη πηραν σε υποκαταστημα ενος χωριου που εχει άλλους 5 εργαζομενους ολους+ολους. Αλλά εμαθε τα βασικα: να ανοιγει λογαριασμο, να κανει ενημερωσεις κλπ. Πηγαινε και στο ταχυδρομιο, και στο φουρνο αλλά στο τελος δεν ηθελε να φυγει. Ηταν και καλο το κλιμα μεταξυ των εργαζομενων και γενικα της αρεσε πολυ.
marioslp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 απ'οτι καταλαβα ο καθενας εχει περασει κ απο μια διαφορετικη εμπειρια. βλεπω οτι αυτο που ισχυει στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι οτι σε οποιαδηποτε τραπεζα κι αν πας μαθαινεις λιγα πραγματα οποτε εμενα κυριως με ενδοιαφερει το οικονομικο κομματι. αφου τελειωσω την πρακτικη κ με διωξουν, το μονο που θα μπορω να λεω ειναι οτι εκανα την πρακτικη μου σε τραπεζα, η εμπειρια που θα αποκομισω κ τα πραγματα που θα μαθω να κανω θα ειναι ιδια πανω κατω ειτε η τραπεζα λεγεται eurobank, ειτε εθνικη, ειτε attica bank. με ενημερωσε μια συμφοιτητρια μου οτι ξεκινησε την πρακτικη της στη eurobank το προηγουμενο εξαμηνο κ παιρνει 450 το μηνα. οπως ανεφερα κ πιο πανω, εχω κανει αιτηση σε αρκετες τραπεζες συμπεριλαμβανομενου κ της eurobank η οποια ομως δεν με εχει παρει τηλ για να κλεισουμε καποιο ραντεβου. απο την αλλη, περιμενουν σημερα στην attica bank να τους πω αν δεχομαι την προταση τους ή οχι. οποτε βρισκομαι σε δυσκολη θεση για το εαν θα πρεπει να δεχτω την προταση της attica κ να ψεμπερδευω ή να τους αρνηθω ελπιζοντας οτι θα μου κανουν προταση απο την eurobank κ οτι ο μισθος θα ειναι ιδιος με της συμφοιτητριας μου. (δλδ 100 ευρω το μηνα παραπανω)
Michaela Mkk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγώ έκανα τα χαρτιά μου πριν από 10 μερες....ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα? γιατι μου ειπαν στις 25....αλλα δεν ειναι πολυ στο τελος του μηνα? ξερετε, αν εχετε κάνει, αν βγαζουν πχ λιστα με αποτελεσματα ή αν σε παιρνουν τηλ, μεηλ..?? Εγώ έκανα τα χαρτιά μου πριν από 10 μερες....ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα? γιατι μου ειπαν στις 25....αλλα δεν ειναι πολυ στο τελος του μηνα? ξερετε, αν εχετε κάνει, αν βγαζουν πχ λιστα με αποτελεσματα ή αν σε παιρνουν τηλ, μεηλ..?? για εθνικη τραπεζα λεω...
marioslp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 και εγω στην εθνικη τραπεζα πηγα τελικα. μου ζητησαν να βγαλω καποια χαρτια, τους τα πηγα κ αφου ειδαν οτι ηταν ολα σωστα μου ειπαν οτι την 1η απριλιου που ξεκιναει η πρακτικη θα πρεπει να ειμαι εξω απο τα γραφεια της εθνικης στς 8 κ κατι το πρωι μαζι με εκεινα τα χαρτια που ειχα συγκεντρωσει. αμα εχεις καποια απορια παντως καλυτερα να επικοινωνησεις με τον υπευθυνο υπαλληλο της εθνικης για θεματα πρακτικης ασκησης. εκεινον δηλαδη με τον οποιον συμφωνησες να κανεις την πρακτικη σου εκει...
beatshooter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Κ μενα με πήραν!εχω βγάλει οκα τα χαρτιά σχεδόν,την δευτερα θα τα παω! Marioslp ο μισθός ποσο είναι?ωράριο?δεν τα ρωτησα ακομα(μια φορά πηγα) αλλα εχω περιεργια.. Michaella όταν εκανες την αίτηση δεν εδωσες τηλ?λογικά θα έπρεπε να σε πάρουν!εμενα με πήραν την Δευτέρα για να πάω να βγάλω την χαρτουρα!
Silverage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ο μισθός είναι 500 ευρώ. Δεν ξέρω μήπως τον μειώσουν τώρα. Το ωράριο είναι 7:45-15.15 Δευτέρα-Πέμπτη και 7:45-14:45 Παρασκευή. Σου είπανε που θα πας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα