Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σ'ολους. Δεν ξερω πως έγινε και χθες μου συνέβη ένας πόνος στην πλάτη ψηλά. Δεν μπορώ να γυρίσω τόσο το κεφάλι μου δεξιά ή αριστερά (όχι καθόλου όμως). Το βράδυ σήμερα, κάπως μάλλον θα γύρισα στο κρεβάτι, άρχισε να μουδιάζει το αριστερό χέρι. μέχρι τώρα κρατάει το νιώθω κάπως ήπιο μούδιασμα και αδυναμία. Ίσως να είναι κάποιο νεύρο δεν ξέρω. Το θέμα είναι, φαίνεται σοβαρό; Ποιας ειδικότητας γιατρό είναι προτιμότερο να απευθυνθώ. Δεν επιζητώ διάγνωση φυσικά, απλά γενικές γνώσεις ή συμβουλές.

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο είχα πάθει κι εγώ επειδή στραβοκοιμήθηκα. Το μούδιασμα δεν έφευγε για μία μέρα.

Καλύτερα περίμενε μέχρι αύριο, και αν δεις ότι επιμένει, επισκέψου ένα νευρολόγο/ρευματολόγο ή καλύτερα ένα παθολόγο.

Δημοσ.

Πόνος ψηλά στην πλάτη και προβλήματα, ποιος γιατρός;
=Ο χάρος.

Τράβα γρήγορα καρδιολόγο,αν ζεις βέβαια και δεν έχεις πάθει ταράκουλο....

Δημοσ.

Κατι ειναι λαθος στο συστημα υγειας. Δεν ξερω πως φτιαχνει αυτο, πραγματικα.

Τραγικο να εχεις προβλημα και να ψαχνεις απο μονος σου, ποιος μπορει να ειναι ο καταλληλος γιατρος για το προβλημα σου. Εχουν ακουστει ηδη 5 ειδικοτητες. Μπλεξιμο

Δημοσ.

Περσι τετοια εποχη με ειχε πιασει ενα τετοιο...ακουμπουσα συνεχεια στο ιδιο σημειο στην δουλεια σε κρυο τοιχο,σε ζεστο δωματιο.ε για 2 μηνες μετα με ειχε ξεσκισει.ελεγα ψυξη επαθα,θα περασει.στον 1.5 μηνα τελος παντων πηγα σε καρδιολογο.δεν ειχα τιποτα,δεν πηρα κανενα φαρμακο.μετα 2 εβδομαδες μου ειχε περασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...