Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το module του paypal, το payslow. Η εταιρια μου εχει εδρα την βουλγαρια (ευρωπαικη ενωση) και δεν την δεχεται (οπως δεν δεχεται και την Ελλαδα!). Ξερετε καποιο αλλο module δωρεαν που μπορω να χρησιμοποιησω στο e-shop μου με τον "παραδοσιακο" τροπο καλαθι αγορων;

Ευχαριστω!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το module του paypal, το payslow. Η εταιρια μου εχει εδρα την βουλγαρια (ευρωπαικη ενωση) και δεν την δεχεται (οπως δεν δεχεται και την Ελλαδα!). Ξερετε καποιο αλλο module δωρεαν που μπορω να χρησιμοποιησω στο e-shop μου με τον "παραδοσιακο" τροπο καλαθι αγορων;

Ευχαριστω!

Γιατι δεν μιλάς με το παυπαλ

Δημοσ.

Αποτι ξερω ειναι το module της paypal. Υπαρχει καποιο αλλο που μπορω να χρησιμοποιησω και να ειναι αξιοπιστο;

Δημοσ.

Μπορεις να με βοηθησεις με ποιο κατα την γνωμη σου module να το κανω; Μπορεις να μου προτεινεις κατι; Να ειναι δωρεαν, μικρες προμηθειες, ευκολο στην χρηση και να μην σε περιοριζει σε χωρες που μπορει να λειτουργει;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μα δεν μπορεί ρε συ το PayPal να μη δέχεται την Ελλάδα!

Και για τη Βουλγαρία μου φαίνεται παράξενο, αν και δεν έχω εμπειρία.

Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Φοβάμαι μήπως δεν έχω καταλάβει σωστά, και σε παραπλανήσω άθελά μου.

Δημοσ.

Δεν ειναι το paypal.ειναι το module του που το λεει pay slow. Εκτος και αν το εχω καταλαβει και εγω λαθος :( Ξερεις καποιο αλλο module που μπορω να χρησιμοποιησω για τις online αγορες στο eshop μου?

Δημοσ.

Αποτι ξερω ειναι το module της paypal. Υπαρχει καποιο αλλο που μπορω να χρησιμοποιησω και να ειναι αξιοπιστο;

Ειναι δυνατόν να χρησιμοποιήσεις module τριτου στο site σου, εγω δεν θα το εκανα με τίποτα, δεν ξερω και αν υπάρχει, ποιος θα τολμούσε άλλωστε.

Δημοσ.

Στο google, το πρώτο αποτέλεσμα για  payslow module είναι ...εχμ... αυτό το thread! (ναι, αυτό εδώ λέμε!)

Φίλε vaggelis_pap, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. PayPal or not. Που το βρήκες;;; Ποιος στο εγκατέστησε;

Κατά τα άλλα, τι e-shop έχεις (framework/cms/cart) μήπως και μπορούμε να βρούμε λύση...

Δημοσ.

Το eshop τωρα κατασκευαζεται κ μου ειπαν για αυτο το module. Μπρειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο με τα χαρακτηριστηκα που ανεφερα πιο πριν;

Ps. Δεν ξερω αν ειναι framework κλπ. Δεν ειμαι εγω ο προγραμματιστης :(

Δημοσ.

Ωραία, ρώτα τον προγραμματιστή σου και πες μας.

Τα modules δεν κουμπώνουν οπουδήποτε. Κάθε "εφαρμογή" έχει τα δικά της.

Αν δεν ξέρουμε για ποια εφαρμογή το θέλεις, δεν μπορούμε να προτείνουμε τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...