Shitty Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλημέρα Σήμερα το πρωί καθώς πήγαινα σχολή έπεσα πάνω σε ελεγκτές του μετρό και μ ζήτησαν το εισιτήριο.Αφού τους έδειξα την κάρτα απεριορίστων διαδρομών και μόλις είδαν οτι είναι μειωμένη μου ζήτησαν το πάσο.Με το που τους το έδειξα το σκαναραν και με άφησαν να φύγω.Επειδή δεν μου έχει ξανατυχει είναι φυσιολογικό αυτό;;Το σκαναρισμα εννοώ...
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Λογικά ναι, για να τσεκάρουν αν όντως είσαι ακόμη φοιτητής αφού το πάσο αναγράφει πάνω ημερομηνία λήξης το μέγιστο χρόνο σπουδών Αν πάρεις πτυχίο δηλαδή στα 4 χρόνια, σου μένει το πάσο για άλλα 4 Σε ΟΣΕ,ΚΤΕΛ μόνο στην Καβάλα μου το σκανάρουν 1
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Paoki δεν ισχυει για το μεγιστο χρονο σπουδων ακριβως. Βεβαια αν ο χρονος σπουδων ειναι ν+2 και οχι 2ν ισως να ισχυει. Τι εννοεις σκαναρανε; Τι κραταγε μαζι του για να σου το σκαναρει;
Shitty Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Κάτι σαν μεγάλο PDA φαντάσου και σκάναρε το barcode στο πίσω μέρος του πάσο.
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Του σκάναραν με laser το barcode Τώρα για το χρόνο σπουδών.....εμένα το πάσο μου είναι εώς 08/2016 και μπήκα το 10 Αν πάρω πτυχίο το Σεπτέμβριο(εδώ γελάμε), το πάσο μου μένει και θα έχει ισχύ για άλλα 2 χρόνια, εκτός βέβαια αν πέσω και γω σε έλεγχο με σκανάρισμα, πράγμα σπάνιο *Ισχύει για ν+2 τελικά
lambroszekis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 <p>Του σκάναραν με laser το barcode</p> <p>Τώρα για το χρόνο σπουδών.....εμένα το πάσο μου είναι εώς <strong>08/2016</strong> και μπήκα το <strong>10</strong></p> <p>Αν πάρω πτυχίο το Σεπτέμβριο(εδώ γελάμε), το πάσο μου μένει και θα έχει ισχύ για άλλα 2 χρόνια, εκτός βέβαια αν πέσω και γω σε έλεγχο με σκανάρισμα, πράγμα σπάνιο</p> <p>*Ισχύει για ν+2 τελικά</p> Το πασο το παραδιδεις κατά την αίτηση για πτυχίο. Τουλάχιστον στην Σχολή μας Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
paylidis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το πασο το παραδιδεις κατά την αίτηση για πτυχίο. Τουλάχιστον στην Σχολή μας Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App υποτίθεται... αλλιώς ουτε καν...
giorgos147 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τι παίχτηκε σήμερα με τους ελεγκτές; Σύνταγμα μπήκε μία κοπελίτσα στο μετρό. Μετά, στο ίδιο βαγόνι του ηλεκτρικού μπήκαν 3 ταυτόχρονα.
lambroszekis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 <p>Τι παίχτηκε σήμερα με τους ελεγκτές; Σύνταγμα μπήκε μία κοπελίτσα στο μετρό. Μετά, στο ίδιο βαγόνι του ηλεκτρικού μπήκαν 3 ταυτόχρονα.</p> Διψάνε για αίμα Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
giorgos147 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εν τω μεταξύ, το σύνηθες είναι ότι θα πάρω εισιτήριο. ΟΚ, ούτε εγώ παίρνω πάντα -κυρίως λόγω... βαρεμάρας-. Το πρωί καθώς πήγαινα να πάρω μετρό, δε πήρα εισιτήριο αφού στα εκδοτήρια είχε αρκετό κόσμο και γω ψιλοβιαζόμουν να προλάβω να πιω μια γουλιά καφέ και μετά να μπω για παράδοση. Ε, σήμερα την έκατσα. Μόνο όταν δε παίρνω εισιτήριο αυτά. Πάντα. Όπως και ακόμη μία φορά που πραγματικά για 300-400 μέτρα, με έπιασαν. (Πήγα να παραλάβω βιβλίο και για να μη καθυστερήσω στη σχολή πήρα αστικό).
Cryptic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τι παίχτηκε σήμερα με τους ελεγκτές; Σύνταγμα μπήκε μία κοπελίτσα στο μετρό. Μετά, στο ίδιο βαγόνι του ηλεκτρικού μπήκαν 3 ταυτόχρονα. 3 κοπελίτσες;
giorgos147 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τι σημασία έχει. /2 νταγλαράδες ήταν και μία μιλφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα