Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνοντας στο πατρικό μου προχτές , βλέπω την μάνα μου να έχει βαλαντώσει στο κλάμα. Η αιτία : H εκπομπή της Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο.

Κάθισα και την παρακολούθησα έτσι για πλάκα μαζί με την μάνα , και βλέπω αυτό....

https://www.youtube.com/watch?v=5KfVxp93ono

Ντάξ , η τηλεόραση , έχει κάνει πολλά , ποιος θα ξεχάσει τους άρρωστους ψυχικά Βας-Βας , τον ΚΑτέλη κλπ. που τους εκμεταλλευόντουσαν Πάνιες και Καρβέλες.....

Αλλά ήθελα να ρωτήσω , αυτό το συναισθηματικό πορνό για γριές και χαζογκόμενες δεν πρέπει να το καταγγείλει κάποιος?

Το ΕΣΡ δεν πρέπει να παρέμβει?

Δεν πρέπει να σταματήσουνε επιτέλους τέτοιες εκπομπες , που βγάζουνε μύρια με τον πόνο του άλλου?

Δεν πιστεύω ότι η Χατζηβασιλείου το κάνει για να πάει στον παράδεισο , βγάζει πολλά λεφτά απο αυτό.

Είναι νόμιμο? Ειναι ηθικό?

Γνώμες , αντιρρήσεις , περικαλώ.

• Like 5
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πουλάει? Έχει τηλεθεάση? Οπότε δεν υπάρχει καμία ανηθικότητα. Ολόκληρη η Ευρώπη και η Αμερική έχει πήξει εδω και 20 χρόνια απο τέτοια "show". Eδω ανεχτηκαν το big brother.

Sex, βία και κουτσομπολιό. Αυτό να δώσεις στον Δυτικό και δε θέλει τιποτε άλλο.

Περιμένω τωρα τον οποιονδηποτε να μου πει οτι αυτο ειναι καθαρά Ελληνικο φαινόμενο...

• Like 8
Δημοσ.

ωστόσο η ρουφιανα το εχει κανει και αλλες φορες φετος.ρε μαλακα αμα εχει πεθαινει τι κανεις την εκπομπη?ή τουλαχιστον πες το χωρις καμερες προετοιμασε τον ανθρωπο.και μετα το πιαζει θελεται χαρτομαντηλα και νερο.οχια.

το βλεπουν οι δικοι μου και αηδιάζω πραγματικα..

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να δωθουν τα καταλληλα ερεθισματα στον κοσμο ωστε να σταματησει να υποστηριζει τετοια τηλεοπτικα προγραμματα .

• Like 1
Δημοσ.

Μπαίνοντας στο πατρικό μου προχτές , βλέπω την μάνα μου να έχει βαλαντώσει στο κλάμα. Η αιτία : H εκπομπή της Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο.

Κάθισα και την παρακολούθησα έτσι για πλάκα μαζί με την μάνα , και βλέπω αυτό....

https://www.youtube.com/watch?v=5KfVxp93ono

Ντάξ , η τηλεόραση , έχει κάνει πολλά , ποιος θα ξεχάσει τους άρρωστους ψυχικά Βας-Βας , τον ΚΑτέλη κλπ. που τους εκμεταλλευόντουσαν Πάνιες και Καρβέλες.....

Αλλά ήθελα να ρωτήσω , αυτό το συναισθηματικό πορνό για γριές και χαζογκόμενες δεν πρέπει να το καταγγείλει κάποιος?

Το ΕΣΡ δεν πρέπει να παρέμβει?

Δεν πρέπει να σταματήσουνε επιτέλους τέτοιες εκπομπες , που βγάζουνε μύρια με τον πόνο του άλλου?

Δεν πιστεύω ότι η Χατζηβασιλείου το κάνει για να πάει στον παράδεισο , βγάζει πολλά λεφτά απο αυτό.

με επιασε νευρικο γελιο στο 2ο λεπτο του βιντεο (ειμαι και πολυ μουλαρα).  παντως δεν βλεπω λογο καταγγελειας. τετοια show υπαρχουν παντου. οι ηλιθιοι ειναι αυτοι που τα βλεπουν και ακομα πιο ηλιθιοι αυτοι που συμμετεχουν σε αυτα. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευτουν και ταινιες τυπου The Notebook.... οπα αυτο το τελευταιο δεν ειναι και τοσο κακη ιδεα τελικα.  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Με την ιδια λογικη θα επρεπε να απαγορευτουν και ταινιες τυπου The Notebook.... οπα αυτο το τελευταιο δεν ειναι και τοσο κακη ιδεα τελικα.  :-D

hey hey hey ασε το notebook εξω απο τη συζητηση.

tumblr_inline_mrysc2ZDne1qz4rgp.gif

ειναι ηλιθιο και corny as hell.αλλα απλα αστο. :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Ποιός πέθανε και σε διόρισε προστάτη του πόνου του άλλου ?

Αμα γουστάρει να τον "πουλήσει" δικός του είναι ότι θέλει τον κάνει.

Κανείς δε σε αναγκάζει να κάτσεις να τα δεις και αφού υπάρχουν κάποιοι (πχ η μάνα σου) που αντλούν "ευχαρίστηση" τότε win-win για μένα.

Δε ξέρω για νόμιμο, αλλά τουλάχιστον για τη δική μου ηθική, όσο εμπλέκονται ενήλικες και μόνο ας κάνουν ότι θέλουν.

• Like 1
Δημοσ.

hey hey hey ασε το notebook εξω απο τη συζητηση.

tumblr_inline_mrysc2ZDne1qz4rgp.gif

ειναι ηλιθιο και corny as hell.αλλα απλα αστο. :mellow:

sorry αλλα ηταν απο τις χειροτερες κινηματογραφικες εμπειριες της ζωης μου. ακομα δεν εχω ξεπερασει το σοκ κι ας εχουν περασει 6 μηνες απο τοτε που με αναγκασε μια φιλη μου να το δω.

σεναριο μηδεν, ερμηνιες μηδεν, ανατροπη μηδεν, κλισε εις το απειρο και ουτε καν μια σωστη σκηνη σεξ. για 12χρονες καλο ειναι.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν παρακολουθώ ούτε στο ελάχιστο τηλεόραση και την συγκεκριμένη εκπομπή την πετυχαίνω μόνο καμιά φορά που πάω στο πατρικό και την βλέπει η μάνα μου.

Εντάξει, εγώ θα συμφωνήσω με τον TS. Ηθικά το βρίσκω πολύ λάθος να προβάλλεται αυτό το πράγμα, παίζοντας με τον πόνο του άλλου (ειδικά στην συγκεκριμένη, ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ περίπτωση). Αλλά όπως και άλλοι προείπαν, αφού νομικά τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα και πουλάει το προιόν, δεν υπάρχει περίπτωση να το σταματήσουν.

Ένιωσα πραγματικά πολύ άσχημα βλέποντας την γυναίκα να υποφέρει στο video..

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω την φώναξαν στην τηλεόραση για να της ανακοινώσουν τον θάνατο του αδελφού της,και να κλάμα ο κοσμάκης. :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Πουλάει? Έχει τηλεθεάση? Οπότε δεν υπάρχει καμία ανηθικότητα. Ολόκληρη η Ευρώπη και η Αμερική έχει πήξει εδω και 20 χρόνια απο τέτοια "show". Eδω ανεχτηκαν το big brother.

Sex, βία και κουτσομπολιό. Αυτό να δώσεις στον Δυτικό και δε θέλει τιποτε άλλο.

Περιμένω τωρα τον οποιονδηποτε να μου πει οτι αυτο ειναι καθαρά Ελληνικο φαινόμενο...

Και τα ταιριαστά lyrics γι'αυτό το φαινόμενο:

Eye on the TV

'cause tragedy thrills me

Whatever flavour

It happens to be like;

Killed by the husband

Drowned by the ocean

Shot by his own son

She used the poison in his tea

And kissed him goodbye

That's my kind of story

It's no fun 'til someone dies

Don't look at me like

I am a monster

Frown out your one face

But with the other

Stare like a junkie

Into the TV

Stare like a zombie

While the mother

Holds her child

Watches him die

Hands to the sky crying

Why, oh why?

'cause I need to watch things die

From a distance

Vicariously I, live while the whole world dies

You all need it too, don't lie

Why can't we just admit it?

We won't give pause until the blood is flowing

Neither the brave nor bold

The writers of stories sold

We won't give pause until the blood is flowing

I need to watch things die

From a good safe distance

You all feel the same so

Why can't we just admit it?

Blood like rain come down

Drawn on grave and ground

Part vampire

Part warrior

Carnivore and voyeur

Stare at the transmittal

Sing to the death rattle

La, la, la, la, la, la, la-lie

Credulous at best, your desire to believe in angels in the hearts of men.

Pull your head on out your hippy haze and give a listen.

Shouldn't have to say it all again.

The universe is hostile. so Impersonal. devour to survive.

So it is. So it's always been.

We all feed on tragedy

It's like blood to a vampire

Much better you than I 

• Like 5
Δημοσ.

...χώρια που το κλάμα βγάζει λισοζύμη και ηρεμούν μετά,που να φλομώνανε (οι νοικοκυρές) στο προζάκ,θάταν καλύτερα δηλαδή;

Ή The Stepford wives;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...