tazos87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να ξεκινήσω μαθήμα σε κάποιο ΙΕΚ για 3D animation ή Game production ή Design. Μονος μου απο tutorials κλπ δεν είναι οτι καλύτερο αφού δεν μαθαίνω πραγματικά έτσι...μόνο αν ήθελα για χόμπι! Βασικά να σας πω ποια έχω υποψήφια:(σημερα θα πάω σε 2 να δω τι παιζει) - Το ιδανικότερο όλων θα ηταν το http://athens.sae.edu/ Πρέπει να είναι πολύ καλό(φαινεται κ απο τα project φοιτητων) αλλά πολυ ακριβό...350 ή 400 τον μήνα! Είναι πραγματικά καλό που έχω ακούσει...18 μήνες διαρκούν οι σπουδές. - Μετά το Site: Ακτο ...Είναι γνωστό και ψιλοαξιόπιστο,αλλά αν και πιο φτηνο απο το πρώτο,είναι ακριβό...περιπου 300 τον μήνα! (εχει και κατι υποτροφιες βεβαια) - Μετά μένει το Δελτα με 160-180€ και - το Ακμη (θα δω το απογευμα που θα παω ποσο εχει κλπ). Βέβαια πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας οτι απο μας εξαρταται ποσο καλοι θα γινουμε απο το πόσο θα ασχοληθούμε! Ασχετα δλδ από το "Homework". Κάθε άποψη/εμπειρία,ευπρόσδεκτη.
michael92 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορείς να μάθεις σε 18 μήνες αν δεν έχεις κάποιες βασικές προηγούμενες γνώσεις σε σκίτσο και 3D modeling. Γνώμη μου ψάξε για απόφοιτους από το συγκεκριμένο τμήμα και δες τα portfolio τους, και αν φαίνονται πολύ καλά, πάνε.
tazos87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να δωσω τοσα...οχι καθε μηνα! Γιατι ο μισθος μου δεν ειναι σταθερος...αλλιως θα πηγαινα εκει,ανετα. Για τα υπολοιπα;; Κανεις...;
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Παίζει να εχει παίξει άπειρες φορές αυτη η ατάκα αλλα άς το ξαναπώ άλλη μια φορά: Γίνε καλός σε κατι και μετά ψάξε για δουλειά-ασχολία στην gaming industry In other news Δες τα video του fzd school of design. Αν μπορεις αν κανεις κατι απο αυτα τότε δεν χρειάζεσαι ΙΕΚ και τέτοια πράγματα... Edit http://m.youtube.com/user/FZDSCHOOL
tazos87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Να μπορω να σχεδιασω τοσο καλα; Δυστυχως οχι...προφανως και αυτοι δεν αρχισαν ετσι στη τυχη(υποθετω) Ωραιο παντως.
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Υποθέτεις λαθος. Επίσης Μπορεις να κανεις ruff σχέδια; Αν οχι τι μπορεις να κανεις;
tazos87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δηλαδη αρχισαν ετσι; Απλα ψαχνοντας ναι,μπορει να πετυχει,αλλα οχι απο ολους... Μια γραμμη/ κατευθυνση εστω για αρχη χρειαζεται νομιζω. Βαδικα η Δελτα μου ειπε για προγραμματισμο 160 τον μηνα,η Ακμη 140...η Ακμη το καλο που εχει ειναι οτι αν στο 1ο εξαμηνο(τωρα μεχρι Ιουνιο) δεν ειμαι ικανοποιημενος η δεν το εχω,μπορω να παω σε 3d animation χωρις επιβαρυνση... Για αυτες τις 2 σχολες δεν ξερουμε τπτ; Καποιος που εχει παει,κατι; Please! (Στη Δελτα εχουν αρχισει 2 εβδομαδες τα μαθηματα,στο Ακμη απο Δευτερα) (Στη Δελτα εχουν αρχισει 2 εβδομαδες τα μαθηματα,στο Ακμη απο Δευτερα)
gigisoni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Γιατί, έχει διαφορά το πρόγραμμα σπουδών από ΙΕΚ σε ΙΕΚ; Τράβα σε κανά κρατικό γιατί θα έρθει ο καιρός που θα τα κλαις αυτά τα χρήματα. 1
gigisoni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εμένα ρωτάς; Βρυξέλλες βρίσκομαι, τι θέλεις να σε πληροφορήσω σχετικά; Ίντερνετ έχεις, google έχεις, κάνε αναζήτηση των λέξεων "κρατικά ΙΕΚ" και όλο και θα βρεις κάποιο σάιτ με πληροφορίες σχετικά με ΙΕΚ κρατικά στην περιοχή σου, πάρε κανά τηλέφωνο και αν δεν το σηκώνουν, τράβα αύριο το μεσημέρι σε κάποιο κοντινό σου να σε ενημερώσουν σχετικά. 1
tazos87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το εκανα ηδη! Απλα θελω μεχρι αυριο που ισχυουν προσφορες σε ιεκ...2/3 της τιμης σκεψου! Τοσο χαλια λες τα ιεκ;
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εξαρτάται που θα πέσεις από θέμα καθηγητών κτλ. Α και εννοείται ότι αν δεν ασχολείσαι μόνος σου για το κάτι παραπάνω, μην περιμένεις τρελά πράγματα απ'τα ΙΕΚ (ιδιωτικά κ δημόσια). Αυτά κάποια ερεθίσματα θα σου δώσουν μόνο, την πολλή δουλειά/εξάσκηση θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου.
The_Colonel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τζάμπα λεφτά θα δώσεις σου προτείνω να δεις βιντεάκια στο youtube και να διαβάσεις κανένα βιβλίο πιο οικονομικό και θα μάθεις σε μεγαλύτερο βάθος αυτό που θες τα ΙΕΚ ειναι απλά για να κοροϊδεύουν τον κόσμο ...(με εξαίρεση κάποιες πρακτικές ειδικότητες ΙΣΩΣ ) Ασχολούμαι με τον προγραμματισμό (δεν ειναι το αντικείμενο που έχω σπουδάσει) είπα να μπω σε ΙΕΚ οταν έιχα βρει ελεύθερο χρόνο γιατί έμοιαζε με φτηνό τρόπο να πάρω πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το κράτος και ίσως να προσθέσω κάποιες γνώσεις που δεν είχα... πήγα και σε επώνυμο μάλιστα... η νοοτροπία των καθηγητών και της τάξης είναι αυτή ενός κακού λυκείου σε χωριό... και πολλοί καθηγητές είναι πραγματικά άσχετοι....σε σημείο που να μην ξέρουν βασικά πράματα.. και απλά παπαγαλίζουν το πρόγραμμα της ημέρας...Το βάθος των μαθημάτων μόνο βάθος δεν ειναι! ειναι αρκετά ρηχά και άνετα μαθαίνεις πιο πολλά διαβάζοντας σχετικά forum και βλέποντας βιντεάκια στο youtube...εγώ το παράτησα μετά από δυο βδομάδες ....Επίσης τσέκαρε site όπως το coursera
gigisoni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το εκανα ηδη! Απλα θελω μεχρι αυριο που ισχυουν προσφορες σε ιεκ...2/3 της τιμης σκεψου! Τοσο χαλια λες τα ιεκ; Εγώ να σκεφτώ ή η τσέπη των γονιών σου που θέλει το λιγότερο 2700 έως και 6.000 χιλιάρικα να σκάσει για να πας σε ΙΕΚ, την στιγμή που τα δημόσια είναι τσάμπα; Και οι γνώσεις/σπουδές που προσφέρουν, είναι δυσανάλογες κατά πολύ των διδάκτρων που ζητάνε. Πάνω από 500 ευρώ για σπουδές δύο χρόνων δεν θα χαλάλιζα σε ΙΕΚ, στο λέει κάποιος που έχει τελειώσει τμήμα πληροφορικής με πολυμέσα σε ΙΕΚ. Με τα ίδια λεφτά καλύτερα να γραφτείς σε ιδιωτικό κολλέγιο, ή εργαστήρι ελευθέρων σπουδών ή όπως διάολο τα λένε τώρα. Τουλάχιστον έχουν καλύτερο πρόγραμμα σπουδών και πιο οργανωμένα είναι και δεν υπάρχει η επιλογή του τζάμπα δημόσιου. Και 2/3 της τιμής; Δηλαδή τι, κανονικά η Δέλτα ζητά πάνω από 4 χιλιάρικα και 9 χιλιάρικα το πρώτο λινκ που δίνεις; Χαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχα ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!!! 1
tazos87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πχ στο Ακμη η Κορελκο που εμεινα τωρα να διαλεξω... Το Ακμη εχει 300 προκαταβολη και 1900 τον χρονο. 2200 συνολο δλδ! Κορελκο θα μαθω αυριο που λεει κ ως δημοσιο ιεκ. Αν παω σε κολλεγιο 7000 χιλιαρικα για πλακα...να τα ειχα να τα εδινα,αλλα δεν παιζει! Επισης εχω τελειωσει ΤΕΙ(ασχετο με αυτα) και τα διδακτρα τα πληρωνω μονος μου... Δημοσια ποια ειναι δωρεαν;; ΤΕΙ πληροφορικης εννοειτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα