Cossutius. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Έτυχε να δω μετά από καιρό μια φίλη με την οποία είχαμε συνεργαστεί παλαιότερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πέρα απο εξαιρετική στην εργασία της, είναι παράλληλα μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Παρατήρησα όμως ένα κακό εως και αηδιαστικό συνήθειο. "Τρώει" τα νύχια της. Όσο και αν προσπαθεί να το πολεμήσει, όσο και αν τα λιμάρει, προσπαθεί να τα προσέξει, τα δάκτυλά της βρίσκονται ενστικτωδώς στο στόμα της και πραγματικά ειναι παραμορφωμένα. Μια κακή θα μπορούσα να πω συνήθεια η οποία όπως διαβάζω με μια γρηγορη ψαχτική στο google έχει ψυχοσυναισθηματικο υπόβαθρο. Η θέση μου φυσικά ήταν δυσκολη ωστε να της πω το οτιδήποτε αν και παρατήρησα ότι μπροστά σε τρίτους "δένει" τα χέρια της (ισως σε μια προσπάθεια να το ελέγξει), ενώ μαζί μου που ίσως είχε μια άνεση ήταν πιο "ελευθερη" στο να "εκφραστει". Αυτό που ήθελα να ρωτήσω ειναι αν καταρχην υπάρχει κάποιος που ως παιδί ή ως ενήλικος είχε αυτή τη συνήθεια πως την αντιμετώπισε και εάν κατάφερε εν τέλη να τη ξεπεράσει. edit- Μη το πάμε συγκεκριμένα στο φύλο. Ας το δουμε γενικά.
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πω, κι εγω εχει τωρα 2-3 χρονια που την κανω αυτην την μαλακία. Δεν τρωω τα νύχια, αλλα το δέρμα γύρω απο αυτά. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι για να το κόψω. (υπάρχουν κάτι κρεμες που βαζεις στα χρια και ειναι πικρες στην γευση αλλα δεν εχω δοκιμάσει να βαλω γαρνιτούρα στο δάχτυλα) Η μπινιά είναι ότι αν πω ότι δεν θα τα φαω δουλεύει όσο το εχω στο νου μου, αλλα όταν ξεχαστώ ξαναρχίζω. Αρρώστια.
aris1986 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το κάνουν αυτο όσες έχουν προβλήματα πιο πολυ συναισθηματικής φύσεως. Γκομενικα και ετσι. Άμα τις ρωτήσεις γιατί τρως τα νύχια σου λένε δεν το καταλαβαίνω, σκέφτομαι διάφορα όταν το κάνω. Ένας τροπος να το κόψουν αυτό ειναι τους περασεις "ψυχολογικο" ποσο ασχημα ειναι τα νυχια σου, οι φαγωμένες πέτσες σου και οτι οι αλλες γυναίκες εχουν ωραια δακτυλα και γιατι να μην εχεις και συ κτλπ.... Και οταν πανε να τα φανε τους τραβας το χερι απότομα, ακομα και οταν εισαι σε κοσμο μπροστα για να γινονται ρεζιλι. Σκληρος τροπος αλλα πιανει. Βεβαια οταν ειναι μονη της μπορει να τα κατατρωει παλι. Βασικα ψυχοθεραπεία θελει σε επαγγελματια ανθρωπο αλλα ποιος πηγαινει αν δεν εχει καταλαβει το μεγεθος του προβλήματος...
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 κατα καιρους τα τρωω αλλα οχι σε σημειο να παραμορφωθουν τα δαχτυλα μου. ειναι πιο πολυ πχ με ενοχλουν τα νυχια μου/ εχουν καταστραφει απο τα νερα και δεν εχω ψαλιδακι να τα κοψω. κατα καιρους εχω και τιγκα μακρια νυχια σε σημειο να μπορω να βγαλω ματι. νομιζω αμα εισαι καλα ψυχολογικα και τα εχεις περιποιηθει λιγο δεν θα παει τοσο αυτοματα το χερι στο στομα. επισης για τα πετσακια υπαρχει ενα εργαλειακι σαν πενσακι για να τα κοβεις. πολυ χρησιμο.
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αρη ας μη το πάμε συγκεκριμένα σε αυτη. Την έδωσα ως παράδειγμα. Ειναι γενικό φαινόμενο, δε παρουσιάζεται μονο σε γυναίκες αυτο.
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εχω ακουσει και το αλλο, οτι ειναι εκδηλωση αυτοκαταστροφικης τασης (ηπια προφανως)
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εχω ακουσει και το αλλο, οτι ειναι εκδηλωση αυτοκαταστροφικης τασης (ηπια προφανως) Mε αγχώνεις, ε...
gamanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το είδατε και το ανοίξατε, ή έτσι τυχαία συνέπεσε; http://www.sport-fm.gr/article/pethane-epeidi-etrwge-ta-nuxia-tou/755453 Εγώ δεν τα τρώω, ευτυχώς γιατί είναι κακό συνήθειο. Μικρότερος, πήγαινα ταυτόχρονα waterpolo και κιθάρα και επειδή ήμουν σε αρχικό στάδιο κιθάρα και μάθαινα κάτι κλασσικά, είχα αφήσει νύχια στο δεξί. Κατεβαίνουμε Κυριακή σε αγώνα, όπου θα ήμουν πάγκο. Σε κάποια φάση γίνεται σκηνικό στην πισίνα και μας λέει ο coach "περνάει ο αλυτάρχης" , (διαιτητής) , "όποιος έχει νύχια να τα φάει¨. Και έβλεπες τρεις από μας, να μην έχουν ψαλιδάκι και να περνάνε τα νύχια εργόχειρο... 2
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Mε αγχώνεις, ε... ελα τωρα που αγχωνεσαι για κατι τετοιο. σκεψου οτι εισαι ενδιαφερουσα προσωπικοτητα γι αυτο εχεις αυτοκαταστροφικες τασεις, σαν μποεμ μυστηριος καλλιτεχνης . κατι τετοια λεω κι εγω στον εαυτο μου για τις μαλακιες που με δερνουν.
panagos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ένας τροπος να το κόψουν αυτό ειναι τους περασεις "ψυχολογικο" ποσο ασχημα ειναι τα νυχια σου, οι φαγωμένες πέτσες σου και οτι οι αλλες γυναίκες εχουν ωραια δακτυλα και γιατι να μην εχεις και συ κτλπ.... Και οταν πανε να τα φανε τους τραβας το χερι απότομα, ακομα και οταν εισαι σε κοσμο μπροστα για να γινονται ρεζιλι. 1
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το είδατε και το ανοίξατε, ή έτσι τυχαία συνέπεσε; http://www.sport-fm.gr/article/pethane-epeidi-etrwge-ta-nuxia-tou/755453 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!. Ρε τον άνθρωπο.
Valerie_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 υπάρχουν και μανό με απαίσια γεύση γι αυτό ακριβώς το σκοπό. εγώ τρώω τα χείλη μου,όταν έχω άγχος,άλλη μαλακία κι αυτή. 2
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 υπάρχουν και μανό με απαίσια γεύση γι αυτό ακριβώς το σκοπό. εγώ τρώω τα χείλη μου,όταν έχω άγχος,άλλη μαλακία κι αυτή. και εγω ξεσπαω στα χειλια.στα νυχια ποτε ! η mavala εχει τετοιο με πικρη γευση.στα hondos τα πουλανε.
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 υπάρχουν και μανό με απαίσια γεύση γι αυτό ακριβώς το σκοπό. εγώ τρώω τα χείλη μου,όταν έχω άγχος,άλλη μαλακία κι αυτή. εσενα το προβλημα σου λυνεται ευκολα αγοραζεις αυτο (6-7€) \ ή ενα απο αυτα τα δυο ή αυτο 7-10 € (δεν θυμαμαι) οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτα, κι αμα μετα ξαναβρεις πετσακι να δαγκωσεις να ερθεις να με σφαλιαρισεις 1
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εγω δεν αγοραζω κατι απλα φοραω κανα lipsmacker ή κανα ligloss ετσι μενουν ενυδατωμένα και δεν τα δαγκωνω.αλλα αμα ξεχαστω και δεν βαλω για μια μερα γινεται σφαγη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα