evoracing Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα... Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο πρόβλημα (υγείας) που θα μπορούσε να προκύψει άμα αθλούμαι σε εξωτερικούς χώρους? όπως ένα πάρκο π.χ. Κάνω γυμναστική κάθε μέρα το βράδυ γύρο στις 10 που η θερμοκρασία είναι κάπως ποιο χαμηλή. Ρωτάω γιατί σκέφτομαι μήπως η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας του σώματος έχει κάποιες επιπτώσεις στο σόμα μας.
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα... Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο πρόβλημα (υγείας) που θα μπορούσε να προκύψει άμα αθλούμαι σε εξωτερικούς χώρους? όπως ένα πάρκο π.χ. Κάνω γυμναστική κάθε μέρα το βράδυ γύρο στις 10 που η θερμοκρασία είναι κάπως ποιο χαμηλή. Ρωτάω γιατί σκέφτομαι μήπως η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας έχει κάποιες επιρροές στο σόμα μας. Καρδιολογικές εξετάσεις. ΗΚΓ ηρεμίας , Triplex , Τεστ κοπώσεως. Και μετα ρωτα τον γιατρό σου. Σε γενικες γραμμές παντως ο οργανισμος συνηθιζει το κρυο οταν εκτείθεται σιγα σιγα.
Sova Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω τι ισχύει γενικά, αλλά εγώ πάω για τρέξιμο κάθε πρωί στις 6, κάνω κρύο ντουζ γιατί βγάζω ατμούς μετά από 45' και μετά πάω δουλειά. Το κάνω τα τελευταία 4-5 χρόνια και προς το παρόν δεν αρρώστησα ούτε μια φορά. 2
xifiassamsung Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ναι ρε τι να λεμε τωρα τα παντα ολα που λεει κ ο τριςμεγιστος. οσο εκτιθεσαι στα καιρικα φαινομενα σιγα σιγα αποκτας αντοχη κ ανοσια.ουτε βροχες ουτε κρυα σε αγγιζουν.οπως ειναι κ το φυσικο δηλ.σε συνδιασμο με την ασκηση κ τη διατροφη γινεσαι τουρμπο. στο λεω εγω απο προσωπικη εμπειρια,που μετα απο 1μιση χρονο γυμναστηριο κ 3 χρονια ποδηλατο κυκλοφορω εξω με φουτερ κ κοντομανικο ολο το χειμωνα ενω οι φιλοι μου τριγυρω τουρτουριζουν στα κασκολ κ τα μπουφαν κ καθε τρεις κ λιγο ειναι αρρωστοι.προσωπικα απο κρυωμα ουτε για δειγμα,ειδικα τον τελευταιο χρονο. ισα ισα πιο πολυ κινδυνευεις οταν φυλαγεσαι απο το κρυο σα μπεμπης -οπως κανουν οι περισσοτεροι- παρα οταν δε φυλαγεσαι.δεν ειναι φυσικο,κ δεν ειναι κ δυνατο να μπεις σε μια γυαλα.αυτο μας εχει αρρωστησει. σε λογικα πλαισια παντα,εξυπακουεται οτι εισαι υγιης οργανισμος,εξετασμενος απο γιατρο οπως ειπε πιο πανω ο φιλος. 3
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παικτούρια μου καλα τον χειμωνα να το φορέσει ο άλλος το κασκόλ αλλα σημερα στην Αθηνα πως διάολο κυκλοφορούσαν με τα μπουφαν???? ελεος? βγηκα απλα με μια μπλουζα μακρυμανικη και μετα την εβγαλα και αυτη και εμεινα με το κοντομανικο. Συμφωνω 100% παντως με τα 2 προηγουμενα ποστ. Δεν ξέρω τι ισχύει γενικά, αλλά εγώ πάω για τρέξιμο κάθε πρωί στις 6, κάνω κρύο ντουζ γιατί βγάζω ατμούς μετά από 45' και μετά πάω δουλειά. Το κάνω τα τελευταία 4-5 χρόνια και προς το παρόν δεν αρρώστησα ούτε μια φορά. H καλυτερη ωρα για γυμναστικη 6 το πρωι. Μου την σπάει η γυμναστικη μια μιση ώρα μετα το φαγητο που έχω στην σχολή πραγματικά αρκετες φορες το μεσημερι μενω νηστικος.
noob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παικτούρια μου καλα τον χειμωνα να το φορέσει ο άλλος το κασκόλ αλλα σημερα στην Αθηνα πως διάολο κυκλοφορούσαν με τα μπουφαν???? ελεος? Εδώ με 30 βαθμούς τον Οκτώβρη κυκλοφορούνε με φούτερ ρε.. τι με λες τώρα...
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εδώ με 30 βαθμούς τον Οκτώβρη κυκλοφορούνε με φούτερ ρε.. τι με λες τώρα.. χαχαχαχ πες το ψέμματα
leonidas_fs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Επειδή ρώτησα τον γιατρό μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που τρέχω στην παραλία (Θεσσαλονίκη) πέρα απο του οτι δεν είναι και το καλύτερο να τρέχεις σε τσιμέντο, (επειδή εχει πολλούς κραδασμούς κτλ) μου ειπε να το ψιλο-αποφεύγω λόγο υγρασίας!
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Επειδή ρώτησα τον γιατρό μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που τρέχω στην παραλία (Θεσσαλονίκη) πέρα απο του οτι δεν είναι και το καλύτερο να τρέχεις σε τσιμέντο, (επειδή εχει πολλούς κραδασμούς κτλ) μου ειπε να το ψιλο-αποφεύγω λόγο υγρασίας! Ναι έχει κραδασμους. Καλυτερα σε ταρτάν στίβου. Για την υγρασια δεν ξέρω τον ρωτησες για ποιο λογο πρέπει να αποφευγεις λογω υγρασιας?
Sova Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Έλιωνα παπούτσια στο Καυταντζόγλειο κάποτε. Μπορείς να δοκιμάσεις εκεί ή στο δίπλα στο μικρότερο γήπεδο αν δε βολεύει στην παραλία. Για την υγρασία δεν ξέρω όμως. Υ.Γ. Ελλάδα... Θεσσαλονίκη... νοσταλγία 1
leonidas_fs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ναι έχει κραδασμους. Καλυτερα σε ταρτάν στίβου. Για την υγρασια δεν ξέρω τον ρωτησες για ποιο λογο πρέπει να αποφευγεις λογω υγρασιας? Υποτιθεται οτι μακροπροθεσμα, κανει ζημια στα κοκκαλα και επίσης αρρωσταίνεις πιο εύκολα!! Τωρα τι να σου πω, δεν το πολυ πιστεύω πάντως!
evoracing Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Υποτιθεται οτι μακροπροθεσμα, κανει ζημια στα κοκκαλα και επίσης αρρωσταίνεις πιο εύκολα!! Τωρα τι να σου πω, δεν το πολυ πιστεύω πάντως! Η αλήθεια είναι ότι η υγρασία κάνει ζημιά, όχι μόνο στα κόκαλα αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη. Αυτό καλύτερα θα ξέρει ο γιατρός σου, ανάλογα και την ποσότητα της υγρασίας που μιλάμε... Καλά εγώ ευτυχώς έχω το ΟΑΚΑ κοντά μου και πάω εκεί που έχει και χώμα. Όσο για τους κραδασμούς ναι οκ αν έχεις φτηνιάρικα παπούτσια. Τώρα αν έχεις κανένα Nike Air Max 13 ή κάτι ανάλογο για τρέξιμο δεν νοιώθεις κραδασμούς με τίποτα... Και τώρα κάτι σχετικά με την διατροφή. Μου είπαν ότι το αυγό ανακατεμένο με ταχίνι είναι το καλύτερο "σνακ" για πρωτεΐνες και διάφορες βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας και με συνδυασμό με την γυμναστική βοηθάει στο να πάρεις όγκο. Το θέμα είναι ότι το αυγό ξέρω ότι έχει χοληστερίνη, το θέμα είναι που? εγώ ξέρω στο ασπράδι είναι αλλά άλλοι μου λένε στον κρόκο είναι. Που είναι τελικά? και πόσα αυγά πρέπει να τρώω την εβδομάδα?
leonidas_fs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τρέξιμο πάντα με καλα παπούτσια γιατι αλλιώς παθαίνεις μεγάλη ζημια ( δυστηχώς την έπαθα εγω και εμαθα!) Σχετικά με τα αυγά τωρα: Το ασπράδι του αυγού, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τον κρόκο, είναι πρακτικά ελεύθερο λίπους και χοληστερόλης. Πράγματι, αποτελείται κυρίως (στο 98%-99% του βάρους του) από νερό (88%) και πρωτεΐνες (10%). Ο κρόκος του αυγού είναι πολύ πλούσιος σε πρωτεΐνες (15,7 με 16,6% του βάρους του), λιπίδια (32-36%) και, φυσικά υγρασία (37%-48%). Πηγη
The_Judas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Υπάρχει μια πιο έντονη καταπόνηση στο τσιμέντο, όμως ο οργανισμός δυναμώνει και συνηθίζει. Το θεωρώ λίγο υπερβολικό μέτρο προστασίας να τρέχει κάποιος μόνο σε ταρτάν. Αν κάποιος δεν θέλει να ζορίζετε καθόλου, παρατάει το τρέξιμο και αρχίζει το περπάτημα.
evoracing Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ζημιά όπως? Θέλει ψάξιμο όμως κάπως... Να μην λιώνουν οι σόλες εύκολα και να είναι γενικός ανθεκτικά. Το θέμα είναι να μην πληρώσεις και 140€, είναι λίγο τσιμπημένα για έναν άνεργο. Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο? Δεν πολύ κατάλαβα τελικά ποιο δεν κάνει να τρώμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα