Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρώγε όλο το αυγό και είσαι κομπλε! Απλα το ασπράδι είναι πιο υγεινό γιατι δεν εχει πολλά λιπαρά όπως ο κρόκος! Επάθα έπαθα κατι σαν ρήξη αχίλειου τένοντα, το οποίο πίστεψε με πονάει πάρα πολυ!!

Βέβαια ανεβασα και γρήγορα τα χιλιομετρα που έτρεχα, διότι ήθελα να προλάβω εναν μαραθώνιο, τον οπίο βέβαια τον έβγαλα! :)

Δηλαδή απο εκεί που έτρεχα 8-10 χλμ, ξαφνικά ανέβηκα στα 20 και μετα στα 30 χλμ. Ότι να πεις το σώμα μου την ψιλο άκουσε, γι'αυτο παιδια σιγα σιγά! Να θυμάστε οτι η ρώμη δεν χτίστηκε σε 1 μερα!!

Ολα θα γίνουν αλλα με τον καιρό τους! Πρώτα 5 χλμ, μετα 7, μετα 10 μετα 12 κτλ κτλ. 2-3 φορες την βδομάδα είναι οτι πρέπει! Απο παπούτσια εγω εχω τα  asics nimbus 13 τα οποία ειναι πάρα πολυ καλα! Τα είχα πάρει 150 ευρω πριν 8 μήνες περίπου!

Δημοσ.

Τρώγε όλο το αυγό και είσαι κομπλε! Απλα το ασπράδι είναι πιο υγεινό γιατι δεν εχει πολλά λιπαρά όπως ο κρόκος! Επάθα έπαθα κατι σαν ρήξη αχίλειου τένοντα, το οποίο πίστεψε με πονάει πάρα πολυ!!

Βέβαια ανεβασα και γρήγορα τα χιλιομετρα που έτρεχα, διότι ήθελα να προλάβω εναν μαραθώνιο, τον οπίο βέβαια τον έβγαλα! :)

Δηλαδή απο εκεί που έτρεχα 8-10 χλμ, ξαφνικά ανέβηκα στα 20 και μετα στα 30 χλμ. Ότι να πεις το σώμα μου την ψιλο άκουσε, γι'αυτο παιδια σιγα σιγά! Να θυμάστε οτι η ρώμη δεν χτίστηκε σε 1 μερα!!

Ολα θα γίνουν αλλα με τον καιρό τους! Πρώτα 5 χλμ, μετα 7, μετα 10 μετα 12 κτλ κτλ. 2-3 φορες την βδομάδα είναι οτι πρέπει! Απο παπούτσια εγω εχω τα  asics nimbus 13 τα οποία ειναι πάρα πολυ καλα! Τα είχα πάρει 150 ευρω πριν 8 μήνες περίπου!

Δεν ακούγεται ωραίο XD..!

Εε πάρ' το ως για να πετύχεις κάτι πρέπει να κάνεις τα πάντα, και τα έκανες ;).. Ελπίζω να σου έχει περάσει τώρα.!

Καλά εγώ είμαι ακόμα στο ποδήλατο, αλλά πολύ ποδήλατο με πολύ ένταση (και ταχύτητα :D) αλλά και πάλι νομίζω δεν ξεπερνάει το τρέξιμο.

Κοίταξε όπως είπα δεν μπορώ να διαθέσω πολλά λεφτά αυτή την στιγμή. Κοίταξα λιγάκι στο skroutz και βρήκα τα Diadora Blade που είναι σε υπερβολικά ελκυστική τιμή και μετά είναι τα Nike Air Max Skyline τα οποία είναι κάπως ποιο τσιμπημένα αλλά και πολύ όμορφα ;).! Μετά άμα είναι να πληρόσω παραπάνω θα πάω σε nike που να παίρνει και τον σενσορα για το iPod.

Πριν 8 μήνες και σε τι κατάσταση βρίσκονται? 

Δημοσ.

ναι ρε τι να λεμε τωρα τα παντα ολα που λεει κ ο τριςμεγιστος.

οσο εκτιθεσαι στα καιρικα φαινομενα σιγα σιγα αποκτας αντοχη κ ανοσια.ουτε βροχες ουτε κρυα σε αγγιζουν.οπως ειναι κ το φυσικο δηλ.σε συνδιασμο με την ασκηση κ τη διατροφη γινεσαι τουρμπο.

στο λεω εγω απο προσωπικη εμπειρια,που μετα απο 1μιση χρονο γυμναστηριο κ 3 χρονια ποδηλατο κυκλοφορω εξω με φουτερ κ κοντομανικο ολο το χειμωνα ενω οι φιλοι μου τριγυρω τουρτουριζουν στα κασκολ κ τα μπουφαν κ καθε τρεις κ λιγο ειναι αρρωστοι.προσωπικα απο κρυωμα ουτε για δειγμα,ειδικα τον τελευταιο χρονο.

ισα ισα πιο πολυ κινδυνευεις οταν φυλαγεσαι απο το κρυο σα μπεμπης -οπως κανουν οι περισσοτεροι- παρα οταν δε φυλαγεσαι.δεν ειναι φυσικο,κ δεν ειναι κ δυνατο να μπεις σε μια γυαλα.αυτο μας εχει αρρωστησει.

σε λογικα πλαισια παντα,εξυπακουεται οτι εισαι υγιης οργανισμος,εξετασμενος απο γιατρο οπως ειπε πιο πανω ο φιλος.

Εγώ κυκλοφορώ χωρίς φούτερ, μόνο με κοντομάνικο χειμώνα καλοκαίρι. Έχω κοιλίτσα και δεν κάνω διατροφή και τρώω πίτσες, σουβλάκια χωρίς έγνοιες. Σε γυμναστήριο έχω να πατήσω 10 χρόνια, απλά από το Σεπτέμβριο άρχισα τέννις που και πάλι πάγωναν όσοι με έβλεπαν να παίζω με αυτά που φορούσα. Έχω να ανεβάσω πυρετό από β' γυμνασίου. Κοινώς η άσκηση και η διατροφή δεν είναι εχέγγυα αντοχής στις καιρικές συνθήκες απαραίτητα αν κάποιος είναι... κρυουλιάρης. Κι απο εξετάσεις σούπερ. Ζήστε τη ζωή χωρίς άγχος.

Δημοσ.

Και ο spect νομίζω τρέχει από το das fitness thread.

Αν θες ρώτα μια και εκεί (για παππούτσια...αλλά όντως πρέπει να δώσεις το 100αρικο σίγουρα από ότι νομίζω...) μπας και το δει.Είναι sticky.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...