Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως το λεει ο τιτλος ,βασικα σκοπος του θεματος ειναι να δω ποσοι κανουν κατι που τους ευχαριστει και τους παρεχει ικανοποιητικο μισθο και ποσοι εξ υμων νιωθουν οτι ειναι σκλαβοι εγκλωβισμενοι σε μια δουλεια για πενταροδεκαρες .

προσωπικα εζησα και τις δυο οψεις

Δημοσ.

Δουλευω για να ζω.Βολεμενος θα σκεφτει καποιος , την τσιμπαει την μισθαρα του θα ελεγε καποιος αλλος.Λαθος.Θα ειμουν τυχερος αν ζουσα για να δουλευω , αν δηλαδη εκανα κατι  δημιουργικοτατο που θα με γεμιζε.Βασικα αν ειχα την τυχη να ασχοληθω με την ζωγραφικη η την κεραμικη η την διακοσμητικη  :P

• Like 2
Δημοσ.

Στο ελλάντα ισχύει το "Ζεις για να ψάχνεις για δουλειά"

Δουλεια ειναι ντεμοντε ορος.Απασχοληση πλεον..(ξερεις κατι σαν το χομπι στον ελευθερο χρονο )

• Like 5
Δημοσ.

Δουλεια ειναι ντεμοντε ορος.Απασχοληση πλεον..(ξερεις κατι σαν το χομπι στον ελευθερο χρονο )

και στο ακομα πιο εκλεπτυσμένο "εργασία" :P

Πάντως πιστεψτε με οσο και να σου αρέσει η δουλειά σου πάντα υπάρχει κάτι που ίσως να ήθελες παραπάνω-θα έκανες πιο ευχαριστα, κοινώς θεωρω οτι οι περισσότεροι δουλευουν για να ζουν...

• Like 2
Δημοσ.

οπως το λεει ο τιτλος ,βασικα σκοπος του θεματος ειναι να δω ποσοι κανουν κατι που τους ευχαριστει και τους παρεχει ικανοποιητικο μισθο  

το πρώτο

Δημοσ.

Στο ελλάντα ισχύει το "Ζεις για να ψάχνεις για δουλειά"

ή το δουλεύεις για να ξεπληρώσεις αυτά που χρωστάς

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως πιστεψτε με οσο και να σου αρέσει η δουλειά σου πάντα υπάρχει κάτι που ίσως να ήθελες παραπάνω.

Συμφωνω απολυτα με το παραπανω,

Μου αρεσει παρα πολυ η δουλεια μου. Ωστοσο θεωρω πως θα μπορουσα να αμοιβομαι καλυτερα ή να δουλευω λιγοτερες ωρες απο αυτες που δουλευω γιατι εχω καταληξει να εχω ελαχιστο χρονο για μενα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι καποιοι ζουν για να μας δουλεουν ψιλο γαζι.

Και το ακομα χειροτερο, ειναι οτι αυτο εξακολουθει να μας αρεσει.    :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ και τα δυο.

Από τη μια η δουλεια μου εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή ζωή.

Από την άλλη αξιοποιώ και βελτιώνω τις γνώσεις και δυνατότητές μου σε αυτό που επέλεξα να κάνω.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα να δουλέψω σε κάτι που δε μ' αρέσει. Για μένα αυτό είναι no1 priority κι όχι τα χρήματα. [προφανώς κάνοντας κάτι που μου αρέσει και όντας καλός σε αυτό έρχονται και οι αντίστοιχες απολαβές, απλά δε θα μπορούσα με τίποτα να κάνω κάτι που δε γουστάρω]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...