Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Είχα την LG LM660 42'', αλλά δεν έκλεισε ούτε χρόνο γιατί μας πρόλαβε ο σεισμός (ναι μένω Κεφαλονιά!) και είπαμε να το τολμήσουμε και να πάρουμε μια καινούρια αλλά μεγαλύτερη. Σκεφτόμουν την 47LA660 ή την 47LA690 (απ ότι κατάλαβα η μόνη διαφορά τους είναι στο ντιζάιν). Είπα να κοιτάξω πάλι LG για να μη πάνε χαμένα και τα γυαλιά που έχω. Εσείς τι λέτε; Εχετε να μου προτείνετε μήπως κάποια καλύτερη; Το μόνο αρνητικό που διάβασα για αυτές τις τηλεοράσεις, και το είχα παρατηρήσει και στη δικιά μου, είναι ότι λαγκάρουν στο μενού και γενικά δεν είναι πολύ γρήγορες αν και έχουν διπύρηνο επεξεργαστή. Όσο για τις φωνητικές εντολές που λέει το έχει δοκιμάσει κανείς; αξίζει;

Δημοσ.

Την εχω δει και αυτή όπως επίσης και τις F6640 και F6670 που έχουν συχνότητα 600Hz αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να παρω samsung . Θεωρώ οτι οι LG έχουν καλύτερη εικόνα και ειναι και το παθητικό 3d που κατα γενική ομολογία ειναι καλύτερο . Δεν εχω τη δυνατότητα να τις δώ δίπλα δίπλα για να συγκρίνω γι αυτο ρωτάω εδώ φίλους που τις έχουν δει να μου πουν. Εσύ προτείνεις samsung δηλαδή;

Δημοσ.

:-D :-D :-D :-D :-D

Θεωρώ οτι οι LG έχουν καλύτερη εικόνα

:-D :-D :-D :-D :-D

Για αυτο μην εισαι και τοσο σιγουρος. Φετος τα μοντελα 2013, ηταν απο τα χειροτερα. Οσο για το παθητικο 3D ειναι θεμα γουστου, ναι μεν ξεκουραστο μακραν, αλλα και ποιοτικα υποδεεστερο μακραν. Αλλα ποιος ασχολειται με το 3D πλεων?? Θα δεις 5 με 10 ταινιες και μετα τελος..

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι συμφωνείτε οτι οι samsung ειναι καλύτερες ; Μιλάω για τα συγκεκριμένα μοντέλα εώς 800€ οχι πιο ακριβές. Η samsung εχει κάτι αντίστοιχο με το magic remote των lg γιατι με είχε βολέψει πολυ.

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι συμφωνείτε οτι οι samsung ειναι καλύτερες ;

Μεταξύ Samsung και LG, ειδικά στα τελευταία μοντέλα, ναι.

Δημοσ.

Ποιά είναι τα πραγματικά Hz για τα συγκεκριμένα μοντέλα LG και Samsung γιατί όσο κι αν ψάξω σε αλλα σαιτ δε βγαζω άκρη!

Δημοσ.

Δεν θα βγάλεις άκρη εύκολα.

Ποιό μοντέλο σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα;

Πληροφοριακά, πολλές LG παρόλα τα παλαβά Hz που αναφέρουν, είναι απλές 50αρες.

Το ίδιο και η σειρά 5 της Samsung.

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι συμφωνείτε οτι οι samsung ειναι καλύτερες

Σε προσωπική μου τοποθέτηση θα πω ναι σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Μιλάω για τα συγκεκριμένα μοντέλα εώς 800€ οχι πιο ακριβές.

Σε ολα τα μοντελα και ειδικά σε αυτα που λες εσυ. Στα premium μοντελα η ψαλίδα κλείνει σε όλες τις εταιρείες.

Η samsung εχει κάτι αντίστοιχο με το magic remote των lg γιατι με είχε βολέψει πολυ.

Εχει αυτο εδω.

SamsungTouchPadRemote.jpg

Το οποιο λειτουργεί οπως το pad των λαπτοπ. Δεν χρειάζεται να το κουνάς πάνω κατω, και έχει και voice control. Α σου δίνουν και το κανονικό.

Αλλά το πιο χρήσιμο θα ηταν να πας σε κάτι τέτοιο μακράν..

logitech_k400_2_091629034662_640x360.jpg

Ποιά είναι τα πραγματικά Hz για τα συγκεκριμένα μοντέλα LG και Samsung γιατί όσο κι αν ψάξω σε αλλα σαιτ δε βγαζω άκρη!

Στα μεσαία μοντελα φημολογειται (βαση κάποιων τεστ) οτι η μεσαια σειρα της LG ειναι 50hz. Στις Samsung ειναι 100ΗΖ στα μοντελα μεχρι 600ΗΖ CMR Και 200HZ στα μοντελα απο 800CMR και ανω. Αν και δεν παιζει ρόλο τοσο ο απόλυτος αριθμός οσο οι επιδόσεις των επεξεργαστών αλλα και της αποδοτικότητας του εκάστοτε λογισμικού image interpolation που χρησιμοποιεί η καθε εταιρία.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα βγάλεις άκρη εύκολα.

Ποιό μοντέλο σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα;

Πληροφοριακά, πολλές LG παρόλα τα παλαβά Hz που αναφέρουν, είναι απλές 50αρες.

Το ίδιο και η σειρά 5 της Samsung.

Αναφέρομαι στη σειρά 6 της samsung και ειδικά στα μοντέλα UE46F6640 και UE46F6670 που όπως βλέπω είναι οι μοναδικές σε αυτή τη κατηγορία με 600Hz . Αλλά μου αρέσει και η LG 47LA690S στα 400Hz η οποια ομως δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές έτσι; οπότε να καταλήξω σε κάποια Samsung λες....

Δημοσ.

Αν θες κατα βάση καλη ποιότητα εικονας και βαθύτερο μαυρο για θέαση ταινιών ειναι κατ εμε καλύτερη επιλογή. Και στο κομματι smart ειναι απο τις πλέων πόλυ καλές.

Τωρα στο 3D είναι περί ορέξεως. Αλλα το 3D ειναι χαζομάρα και εχει σταματήσει να υποστηρίζεται

Δημοσ.

Αν θες κατα βάση καλη ποιότητα εικονας και βαθύτερο μαυρο για θέαση ταινιών ειναι κατ εμε καλύτερη επιλογή. Και στο κομματι smart ειναι απο τις πλέων πόλυ καλές.

Τωρα στο 3D είναι περί ορέξεως. Αλλα το 3D ειναι χαζομάρα και εχει σταματήσει να υποστηρίζεται

Ευχαριστώ για την απάντηση! Με ενδιαφέρει το μαυρο οπως λες γιατι βλέπω αρκετες ταινίες και τα Hz πιστευω θα φανουν στα παιχνίδια περισσοτερο οπότε η Samsung είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Αλλα το 3D ειναι χαζομάρα και εχει σταματήσει να υποστηρίζεται

Και όσο σκέφτομαι με πόσα ταρατατζούμ έλεγαν ότι είναι το μέλλον κλπ κλπ.

Αναφέρομαι στη σειρά 6 της samsung και ειδικά στα μοντέλα UE46F6640 και UE46F6670 που όπως βλέπω είναι οι μοναδικές σε αυτή τη κατηγορία με 600Hz . Αλλά μου αρέσει και η LG 47LA690S στα 400Hz η οποια ομως δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές έτσι; οπότε να καταλήξω σε κάποια Samsung λες....

Ναί, αυτό θα σου προτεινα.

Αλλά μην κοιτάς τα περί 600 :-D και 400 Hz.

Δημοσ.

Και όσο σκέφτομαι με πόσα ταρατατζούμ έλεγαν ότι είναι το μέλλον κλπ κλπ.

Ναί, αυτό θα σου προτεινα.

Αλλά μην κοιτάς τα περί 600 :-D και 400 Hz.

Εννοείς οτι δε θα καταλαβω διαφορά αν παρω μια με 600hz απο μια άλλη με 400hz ; Γενικά τι να κοιτάζω σε μια τηλεόραση αν οχι τα hz αφού ειναι εικονικά τα νούμερα;
Δημοσ.

Στα μεσαία μοντελα φημολογειται (βαση κάποιων τεστ) οτι η μεσαια σειρα της LG ειναι 50hz. Στις Samsung ειναι 100ΗΖ στα μοντελα μεχρι 600ΗΖ CMR Και 200HZ στα μοντελα απο 800CMR και ανω. Αν και δεν παιζει ρόλο τοσο ο απόλυτος αριθμός οσο οι επιδόσεις των επεξεργαστών αλλα και της αποδοτικότητας του εκάστοτε λογισμικού image interpolation που χρησιμοποιεί η καθε εταιρία.

+1

Άσε που στις ταινίες καλύτερα τα 50. (γούστα είναι αυτά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...