Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να ρωτήσω τα μέταλλα του insomnia, αγοράζετε μπλούζες από ελληνικά e-shops; Και αν ναι από ποια;

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μου αυτό.  Βλέπω πως στα tshirts του έχει αρκετά καλές τιμές, έχω όμως ενδοιασμούς για την ποιότητα τους. Αξίζει κανείς να αγοράσει ή το ύφασμα θα είναι τσιγαρόχαρτο και η μεταξοτυπία μέχρι το πρώτο πλύσιμο;

Γενικά ενδιαφέρομαι για ποικιλία σε heavy, thrash, power μπάντες αλλά και gothic θέματα (πχ της alchemy) χωρίς διακριτικά μπάντας και λογικές πάντα τιμές.

Δημοσ.

Ε και από φυσικά μαγαζιά τύπου TopMan κτλ, η στάνταρ ποιότητα παίζει με Fruit of the Loom.

Τα μόνα που διαφοροποιούνται ποιοτικά είναι αυτά του επίσημου merch κάθε μπάντας.

Δημοσ.

Μπα, δε θεωρώ τίποτα στάνταρ πλέον. Η fruit of the loom ποιότητα είναι μια χαρά. Πριν κάνα δυο βδομάδες ήμουν στο Μενιο(Ναυαρίνου-Σαλονίκη) με ένα φίλο και για ένα μπλουζάκι Rotting Christ ζήτημα 100gr δεν κατέβαζε κάτω από 20€...

Δημοσ.

Μπα, δε θεωρώ τίποτα στάνταρ πλέον. Η fruit of the loom ποιότητα είναι μια χαρά. Πριν κάνα δυο βδομάδες ήμουν στο Μενιο(Ναυαρίνου-Σαλονίκη) με ένα φίλο και για ένα μπλουζάκι Rotting Christ ζήτημα 100gr δεν κατέβαζε κάτω από 20€...

μενιος θελει προσοχη τα πιο πολλα ειναι μαιμουδια

ψωνιζουμε εταιριας παντα να στηριζουμε και τα γκρουπ

Δημοσ.

μενιος θελει προσοχη τα πιο πολλα ειναι μαιμουδια

ψωνιζουμε εταιριας παντα να στηριζουμε και τα γκρουπ

Μένιος δε βρίσκω καν το λόγο να μπω πλέον όταν ψάχνω κάτι, απλά έτυχε η φάση που είπα παραπάνω με φίλο μαζί.

Τώρα για support στη μπάντα είτε από το merch στη συναυλία είτε από το site της. Σε οτιδήποτε άλλο πολύ αμφιβάλω αν παίρνει έστω και 1€.

Απλά ξέρω γω το παραπάνω site που έδωσα στο πρώτο ποστ έχει τιμές κάτω των 10€. Αν σ' αυτή την τιμή η ποιότητα είναι επιπέδου fruit of the loom με τη γνωστή τυπική μεταξοτυπία μια χαρά το βρίσκω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...