BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 μπορώ να πάρω σύριγγα και να το σουτάρω μόνος μου το εμβόλιο ? ή πρέπει να γίνει σε σοκομείο ? εγω το είχα κάνει πριν 2 χρόνια αυτό με εμβόλιο για αντιτέτανο.Το αγόρασα απ το φαρμακείο και το κανα μόνος μου στο σπίτι
doctorkostis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ετοιμη συριγγα ειναι, προγεμισμενη. Γινεται ενδομυικα, καθε φαρμακοποιος με στοιχειωδεις γνωσεις μπορει να το κανει.
Sova Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Διαβάζοντας αυτό το νήμα, θυμήθηκα όταν φοιτήτρια στην Αγγλία (λες σοβαρή χώρα) ανέβασα πυρετό, πονούσα φρικτά παντού και πηγαίνοντας στο ιατρείο του πανεπιστημίου με έδιωξε η νοσοκόμα επειδή περιγράφοντάς της πόσο χάλια ενοιωθα μου είπε ότι μάλλον έχω τη γρίπη των χοίρων και να φύγω αμέσως για να μην κολλήσω κανέναν. Μου έδωσε κι ένα φυλλάδιο για να πάρω τηλ. το γιατρό ο οποίος μου έκανε τηλεφωνική διάγνωση. Πήραν αριθμό διαβατηρίου και δικό μου και αυτουνού που θα έστελνα για να μου πάρει το Tamiflu. Shivers gone through my body και μόνο που το έφερα ξανά στο μυαλό μου. Mετά από αυτό νόμιζα ότι η γρίπη έχει επικίνδυνες επιπλοκές σε όλες τις ηλικίες.
mathsrule Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Οι νεκροί από την απλή γρίποι παίζει να είναι κατά πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς της εν λόγω γρίπης. 5
Sog96Ch Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν εχεις γριππη. Γριππη ονομαζουμε τη λοιμωξη απο τον ιό της influenza και τους υποτυπους του. Η λοιμωξη αυτη προκαλει πυρετο σε ποσοστο 97% (πρακτικα δεν εχεις γριππη χωρις πυρετο) και συμπτωματα οπως κακουχια, αρθραλγιες, μυαλγιες, βηχα, δυσπνοια κλπ Στους περισσοτερους προκαλει εντονα συμπτωματα και μπορει να χρειαστει και 10-15 μερες αναπαυση για να επανελθει ο ασθενης. Σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να προκληθει πνευμονια απο ιό γρίππης που εν δυναμει μπορει να ειναι πολυ σοβαρη, να προκαλεσει αναπνευστικη ανεπαρκεια και να χρειαζεται νοσηλεια σε νοσοκομειο η και ΜΕΘ. Εκτος απο τους ανθρωπους με συνυπαρχοντα προβληματα πχ ανοσοκαταστολη, καρδιαγγειακα, χρονια αναπνευστικα φαινεται να επηρεαζονται πολυ οι παχυσαρκοι (ορισμος παχυσαρκιας BMI:30, εγω ειμαι στο οριο) οι ασθενεις με ασθμα και οι εγκυες γυναικες. Θανατοι εχουν παρουσιαστει ακομα και σε απολυτως υγιεις νεους. Ο Φίλιππος πιο πανω μιλησε εμπεριστατωμενα με στοιχεια για το συνολικο κοστος σε ανθρωπινες ζωες και χρηματα, καθως και για τους εμβολιασμους. Συμφωνω απολυτα μαζι του. Οι οδηγιες δε λενε για εμβολιασμο ολου του πληθυσμου. Αντιθετα οι ευπαθεις ομαδες (ηλικια>65, καρδιοπαθεις, ηπατοπαθεις, χρονια αναπνευστικα προβληματα, βαρυ ασθμα, ανοσοκατεσταλμενοι) πρεπει οπωσδηποτε να εμβολιαζονται. Και αυτο δεν το λεω εγω, οι διεθνεις μελετες το λενε. Δεν ξερω τι εχω παντως δεν εχω πυρετο (και δεν εχω κανει εδω και 2 με 3 χρονια) . Παχυσαρκος ειμαι σιγουρα, εμβολια εχω να κανω κατι χρονια πρεπει να κανω 5-6 αλλα δεν ξερω ποτε να παω Edit : Οι νεκροί από την απλή γρίποι παίζει να είναι κατά πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς της εν λόγω γρίπης. Δεν μπορω να μην σχολιασω αυτο με τα εντονα γραμματα
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Χρειάζεται καλός αερισμός στα σπίτια, κάτι το οποίο δεν γίνεται. Μόνο με τον αερισμό κατα ένα μεγάλο ποσοστό εξαλείφεις τις πιθανότητες μόλυνσης. Δεν παίζει ρόλο ο καιρός.
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το εμβολιο για τη γριππη κοστιζει 6.10€. Για τους ασφαλισμενους, γραφεται στο βιβλιαριο και εχει 0 συμμετοχη (που θα βρεις γιατρο δωρεαν να στο γραψει βεβαια με τα χαλια του ΕΟΠΥΥ). Καταλαβαινω την οικονομικη δυσχερεια, αλλα το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο για κανεναν. 6 ευρω το χρονο. Σιγουρα ? Γιατι εγω για τον πατερα μου εδωσα 10+ ευρω . Ναι οκ δεν ειναι πολλα τα λεφτα αλλα ξερεις υπαρχουν ατομα που τρωνε απο τα συσσιτια εκτος απο τα ρεπορταζ μηπως να ειχαμε και δωρεαν εμβολιασμο ? Τοσα τσαμπα εμβολια ειχαμε παρει τι τα εκαναν ?
doctorkostis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Σιγουρα ? Γιατι εγω για τον πατερα μου εδωσα 10+ ευρω . Ναι οκ δεν ειναι πολλα τα λεφτα αλλα ξερεις υπαρχουν ατομα που τρωνε απο τα συσσιτια εκτος απο τα ρεπορταζ μηπως να ειχαμε και δωρεαν εμβολιασμο ? Τοσα τσαμπα εμβολια ειχαμε παρει τι τα εκαναν ? Συμφωνω μαζι σου. " ψωμι δεν ειχαμε, τυρι γυρευαμε". Τετοια φαση. Εχουν βγει μελετες εν τω μεταξυ (ασχετες με γριππη), που αποδεικνυουν την υποβαθμιση της υγειας του πληθυσμου και την πτωση του προσδοκιμου ζωης στις χωρες που κανει ντου το ΔΝΤ. Παλι καλα που υπαρχουν οργανωσεις ανθρωπιστικες "γιατροι του κοσμου" πχ, και εμβολιαζουν δωρεαν ανασφαλιστα παιδακια σε φτωχες περιοχες, Αθηνα και επαρχια. Θα μπορουσαμε να χαναμε ζωες απο κοκκυτη ξερωγω. 4
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Συμφωνω μαζι σου. " ψωμι δεν ειχαμε, τυρι γυρευαμε". Τετοια φαση. Εχουν βγει μελετες εν τω μεταξυ (ασχετες με γριππη), που αποδεικνυουν την υποβαθμιση της υγειας του πληθυσμου και την πτωση του προσδοκιμου ζωης στις χωρες που κανει ντου το ΔΝΤ. Παλι καλα που υπαρχουν οργανωσεις ανθρωπιστικες "γιατροι του κοσμου" πχ, και εμβολιαζουν δωρεαν ανασφαλιστα παιδακια σε φτωχες περιοχες, Αθηνα και επαρχια. Θα μπορουσαμε να χαναμε ζωες απο κοκκυτη ξερωγω. Το ξερω δυστηχως εχει γινει πολλες φορες θεμα , καποτε το μεγαλυτερο ποσοστο ηταν μεταναστες τωρα ειναι σχεδον ολοι ελληνες που πανε για βοηθεια στους γιατρους χωρις συνορα και σε τετοιες οργανωσεις. Επισης υπαρχει μεγαλο προβλημα για τους ανασφαλιστους καρκινοπαθεις και για αλλες τετοιες ομαδες με σοβαρες ασθενιες.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εχουν βγει μελετες εν τω μεταξυ (ασχετες με γριππη), που αποδεικνυουν την υποβαθμιση της υγειας του πληθυσμου και την πτωση του προσδοκιμου ζωης στις χωρες που κανει ντου το ΔΝΤ. Παλι καλα που υπαρχουν οργανωσεις ανθρωπιστικες "γιατροι του κοσμου" πχ, και εμβολιαζουν δωρεαν ανασφαλιστα παιδακια σε φτωχες περιοχες, Αθηνα και επαρχια. Θα μπορουσαμε να χαναμε ζωες απο κοκκυτη ξερωγω. True. Καρκινοπαθείς πεθαίνουν επειδή δεν έχουν να αγοράσουν τις χημείες τους. Ένα μεγάλο thumbs up στους εθελοντές που κάνουν ότι μπορούν για να καλύψουν καρκινοπαθείς-φορείς HIV. 2
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) http://secretmust.gr/%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CF%85%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82/ To CDC αφαίρεσε τη σελίδα όπου παραδέχεται ότι πάνω από 98 εκατομμύρια Αμερικανοί και 2 εκατομμύρια Έλληνες, έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου, κατά της πολιομυελίτιδας μέσα στα προηγούμενα 8 χρόνια. τι εννοουν οτι εκαναν εμβολιο για πολιομυελιτιδα αλλα ταυτοχρονα... τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό(καρκινο) ------------------------------------ δεν εννοω να μην κανουν εμβολιο απλα οτι παιζουν και μλκς που μπορει να μην τις μαθουμε ποτε Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από kage 1
nvel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 τα "προηγούμενα" 8 χρόνια που ανέφερες είναι στην πραγματικότητα τα επόμενα 8 χρόνια από την έναρξη χρήσης του εμβολίου το 1955. Ξέχασες να γράψεις ότι μας ψεκάζουν όπως αναφέρεται στο "έγκυρο" site του link 1
Porg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα καταργήσει μονομερώς τον ιό της γρίπης και θα επαναφέρει στη ζωή όσους θανάτους προήλθαν απο αυτό δίνοντας τους. Τιμής ένεκεν θα διοριστούν στο δημόσιο οι ίδιοι και συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού 4
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οι νεκροί από την απλή γρίποι παίζει να είναι κατά πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς της εν λόγω γρίπης. Αυτό είναι αλήθεια...και δυστυχώς μεγάλη αλήθεια. Απο κει και πέρα υπάρχουν και τα εξαποδώ sites που κάθε φορά που αποβιώνει κάποιος ανεβάζουν καινούργιο άρθρο με νέα στοιχεία και αριθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα