kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για τι πράγμα να ...wait, ρε μπάρμπα; Για πάρτη μου μιλάω και για το πως συμπεριφέρομαι εγώ και οι φίλοι μου, όχι ο κάθε κάφρος. Εμείς λοιπόν δεν πατάμε στο ότι ο νόμος κατά τού καπνίσματος δεν εφαρμόζεται από το κράτος στην πράξη, ή στο ότι παραβιάζεται από ένα κάρο γαϊδούρια. Μένουμε στο ότι τύποις είναι νόμος εν ισχύ και τον σεβόμαστε. Ναι λοιπόν, δεν καπνίζουμε ούτε σε μπαρ, ούτε σε καφέ, ούτε σε εστιατόρια στην Ελλάδα οπότε ναι, δε βρίσκουμε χώρο να καπνίσουμε. Επειδή δηλαδή εσύ μπορεί να περιστοιχίζεσαι από γαμ... ζώα που γράφουν όλο τον κόσμο στα τέτοια τους, θα μπούμε με το ζόρι στο ίδιο τσουβάλι και όσοι δεν είμαστε;... Ξέρω ξέρω, εσύ για να ανάψεις τσιγάρο σε κλειστό δημόσιο χώρο, ζητάς πρώτα ευγενικά την άδεια των παρευρισκομένων... Πραγματικότητα... Από αύριο θα πέφτει τηλέφωνο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι, για να ξαναθυμηθούμε τι εστί Δημοκρατία.
deesnider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Έχεις δίκιο. Δε βρίσκεις χώρους να καπνίσεις... Oh, wait! Για να το κάνω 50ρακια, δε με ενδιαφέρει αν έχεις συνδυάσει το κάπνισμα με το ποτό και τη διασκέδαση, όπως δεν ενδιαφέρει κανέναν αν έχω συνδυάσει τους γάμους με τις ντουφεκιές. Υπάρχουν άπειροι χώροι να καπνίσεις, κλειστοί και ανοιχτοί. Κι εγώ στο ρίχνω σε μονόλεπτα, μια και από πιο χοντρά δε χαμπαριάζεις: Ποιος σού είπε ότι με απασχολεί το τι σ' ενδιαφέρει και τι όχι; Εκτός κι αν απευθύνομαι σε κανένα αρμόδιο υπουργό και δεν το ξέρω... ...και όχι: Εκτός από το σπίτι μου ή το σπίτι άλλου καπνιστή που μου το επιτρέπει, βάσει νόμου τουλάχιστον, δεν υπάρχει κανένας κλειστός χώρος όπου μπορώ να καπνίσω. Διάψευσέ το με στοιχεία αν είσαι μάγκας!
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δε διαφωνω, απλα οταν περσυ ο νομος περι κυνηγιου επεβαλλε πληρη απαγορευση τουλαχιστον για ενα χρονο, μονο με τις καραμπινες δε μπηκαν μεσα στο υπουργειο. Νομος ηταν κι εκεινος, που απλα εγινε πιο αυστηρος...Και πρέπει να γίνει ακόμα πιο αυστηρός! Ως κυνηγός μιλάω τώρα.
deesnider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ξέρω ξέρω, εσύ για να ανάψεις τσιγάρο σε κλειστό δημόσιο χώρο, ζητάς πρώτα ευγενικά την άδεια των παρευρισκομένων... Πραγματικότητα... Τα @@ σου ξέρεις, αλλά είπαμε: Σχολή «Ντινάρας» και τα μυαλά στα κάγκελα... Από αύριο θα πέφτει τηλέφωνο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι, για να ξαναθυμηθούμε τι εστί Δημοκρατία. Το αίμα μου πάγωσες ρε μπαγάσα! Άντε και με πέτυχες Ελλάδα στο ίδιο μέρος μ' εσένα. Καν' το το τηλέφωνο, να δούμε θα πει κανένας ελεγκτής ή αστυνομικός ότι έχω δώσει αφορμή;
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ...και όχι: Εκτός από το σπίτι μου ή το σπίτι άλλου καπνιστή που μου το επιτρέπει, βάσει νόμου τουλάχιστον, δεν υπάρχει κανένας κλειστός χώρος όπου μπορώ να καπνίσω. Διάψευσέ το με στοιχεία αν είσαι μάγκας!Επιτρέπεται σε στεγασμένους χώρους με 2 τουλάχιστον όψεις ανοιχτές. Αυτό που πεισματικά ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι δε σου χρωστάει το κράτος κανέναν ειδικό χώρο, καμία χάρη και καμία εξυπηρέτηση. Κάπνισε έξω ή κόψε το στην τελική. Γιατί θα πρέπει να υπάρχει η οποιαδήποτε πρόβλεψη για την ικανοποίηση της δικής σου ανάγκης ή κ***ας; Επειδή είστε πολλοί;Επειδή είστε μάγκες; Γιατί;
gigisoni Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αυτό που πεισματικά ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι δε σου χρωστάει το κράτος κανέναν ειδικό χώρο, καμία χάρη και καμία εξυπηρέτηση. Κάπνισε έξω ή κόψε το στην τελική. Γιατί θα πρέπει να υπάρχει η οποιαδήποτε πρόβλεψη για την ικανοποίηση της δικής σου ανάγκης ή κ***ας; Επειδή είστε πολλοί;Επειδή είστε μάγκες; Γιατί;Λάθος, αυτό που πεισματικά δεν θέλουν να καταλάβουν, (κι εγώ μαζί γιατί τα ίδια κάνω όταν κατεβαίνω Ελλάδα), είναι ότι το κάπνισμα σε μπαρ, εστιατόρια, κτλ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Αν εσύ θέλεις δικούς σου χώρους να μπορείς να καπνίζεις και δεν έχεις, αυτό ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Ξανά τελεία και παύλα. Κάνε απεργία και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου αν θεωρείς ότι τα χάνεις, για να αλλάξει ο νόμος. Κάνε απεργία πείνας. Στείλε επιστολές σε βουλευτές, πρωθυπουργούς και διαόλους. Βγες στην τηλεόραση για παράπονα, στο ραδιόφωνο. Υπόγραψε petitions και χίλια δυο που κάνουν άλλοι που νιώθουν αδικημένοι και θέλουν το δίκιο τους. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Για να το κάνουμε λιγάκι πιο λιανά σε μερικούς, παίρνω το παράδειγμα των γκέι και τον θρησκευτικό γάμο. Σύμφωνα με την λογική κάποιων εδώ μέσα, θα πρέπει και οι γκέι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των καπνιστών, να πηγαίνουν σε εκκλησίες με τουφέκια και μαχαίρια και να αναγκάζουν τους παπάδες με το έτσι θέλω να τους παντρεύουν. Ακραίο παράδειγμα; Το ίδιο ακραίο είναι να προσπαθείς να κερδίσεις δικαιώματα παρανομώντας ασύστολα και μη σεβόμενος ούτε νόμους, ούτε καταστάσεις, ούτε κράτος ούτε τίποτα.
Silverage Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Να το κόψετε ρε. Όπως κάποιοι κόβουν το ποτό, τα ναρκωτικά, το φαΐ, έτσι να κόψετε και εσείς το τσιγάρο. Εξάρτηση και πίπες. Αν το θες, το κόβεις. Και δόξα τον Θεό υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι. Ηλεκτρονικά τσιγάρα, τσίχλες-τσιρότα νικοτίνης, τηλέφωνα και κέντρα απεξάρτησης...
adi32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 3000000000 φορές να τους το πείτε θα επιμένουν. Θέλουν ειδικά μαγαζιά για ντουμανιασμα. Από αύριο να πούμε να δίνει άδειες το κράτος με κληρώσεις του λόττο ή σε όποιον λαδώνει πιο καλά. Επίσης μπορούν ο παντελιδης και οι υπόλοιποι να λειτουργούν με σύστημα 5-95 δηλαδή 5 μέρες θα τραγουδάνε σε κοινό καπνιστών και 95 σε μη καπνιστών
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τελικα καθε αντικαπνιστης που σεβεται τον εαυτο του κρυβει εναν φασιστακο μεσα του.... 3
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τελικα καθε αντικαπνιστης που σεβεται τον εαυτο του κρυβει εναν φασιστακο μεσα του.... Αυτό μου θύμισε το σκηνικό με τον Κασιδιάρη να κατηγορεί την κυβέρνηση για κατάλυση του πολιτεύματος.
Silverage Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αυτό μου θύμισε το σκηνικό με τον Κασιδιάρη να κατηγορεί την κυβέρνηση για κατάλυση του πολιτεύματος. Ε καλά κατά κάποιον τρόπο έχει δίκιο και ο Κασιδιάρης αλλά άσχετο.
Orpheas1992 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ελα τωρα, δες τις απαντησεις σας. Καμμια διαθεση για κατανοηση και κοινη λυση....παντα στο ιδιο μηκος κυματος "Δε γ@μιεστε πρεζονια, κοψτε το ή κοψτε το λαιμο σας". Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει τοση υστερια.
N3k21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Να το κόψετε ρε. Όπως κάποιοι κόβουν το ποτό, τα ναρκωτικά, το φαΐ, έτσι να κόψετε και εσείς το τσιγάρο. Εξάρτηση και πίπες. Αν το θες, το κόβεις. Και δόξα τον Θεό υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι. Ηλεκτρονικά τσιγάρα, τσίχλες-τσιρότα νικοτίνης, τηλέφωνα και κέντρα απεξάρτησης... Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά συμπτώματα του στερητικού συνδρόμου της νικοτίνης, είναι η αίσθηση νευρικότητας και υπερδιέγερσης στα χέρια και τις άκρες των δακτύλων. Προσωπικά αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο σύμπτωμα μέσω του αυνανισμού. Η κορύφωση όμως των συμπτωμάτων κατά την δεύτερη εβδομάδα απεξάρτησης, καθώς και η βελτίωση της στυτικής λειτουργίας ως συνέπεια της διακοπής του καπνίσματος, με έχουν οδηγήσει σε λογαριθμικών διαστάσεων αύξηση του συνολικού χρόνου ημερησίως, κατά τον οποίο πράττω τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: ακόμα και αν τελικά απεξαρτηθώ επιτυχώς από το κάπνισμα, τη μ@λακία θα μπορέσω να την κόψω ποτέ; Γιατί κρίνοντας απ' όσα διαβάζω εδώ, φοβάμαι πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον! Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας, οποιαδήποτε συμβουλή σας θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ. 9
gigisoni Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: ακόμα και αν τελικά απεξαρτηθώ επιτυχώς από το κάπνισμα, τη μ@λακία θα μπορέσω να την κόψω ποτέ; Γιατί κρίνοντας απ' όσα διαβάζω εδώ, φοβάμαι πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον! Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας, οποιαδήποτε συμβουλή σας θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ. Βρες γκόμενα να σε αρχίσει στα τσιμπούκια
N3k21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Βρες γκόμενα να σε αρχίσει στα τσιμπούκια Καμία δε θα με κοιτάξει έτσι όπως είμαι ξεδοντιάρης. Σάπισαν τα δόντια μου από το χρόνιο κάπνισμα δυστυχώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα