Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Νομίζω οτι δεν κόπηκε πρόστιμο στον μαγαζάτορα, αλλά μόνο στον πελάτη. Δεν είμαι σίγουρος, θα το διασταυρώσω τις επόμενες μέρες. Αυτό που είπα πρίν είναι το τι λένε οι μαγαζάτορες σαν "γενική οδηγία".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο...
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Τι να ι=μην ισχύει; Ότι έφαγε πρόστιμο μόνο ο πελάτης και όχι ο μαγαζάτορας; Μακάρι να έφαγαν και οι δύο, απλά δεν γνωρίζω ακόμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 το να μην έφαγε το μαγαζί επειδή "συνενοήθηκε" με τον πελάτη ότι είναι δικιά του ευθύνη... 1
pournaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Τι να ι=μην ισχύει; Ότι έφαγε πρόστιμο μόνο ο πελάτης και όχι ο μαγαζάτορας; Μακάρι να έφαγαν και οι δύο, απλά δεν γνωρίζω ακόμα. Αν δεν εφαγε ο μαγαζατορας, ειναι παρανομια του ελεγκτη. "Γενικη οδηγια", στο μιλητο, χωρις εγκυκλιο σταλμενη στο αρμοδιο τμημα απο το υπουργειο, δεν υφισταται. Μπορει αυτος ο ελεγκτης, οντως να μην εκοψε (παρανομα), προστιμο, ο επομενος (που μπορει να ειναι αλλος, απο αλλη πολη), και θα του το ριξει, να δουμε τι θα πει.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν γνωρίζω, το πιο πιθανό είναι να έφαγε και ο μαγαζάτορας, το μόνο σίγουρο είναι οτι ήδη έχουν πέσει πρόστιμα σε κάθε περίπτωση.
Backpacker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ρε ας βγούνε έναν μήνα να βαρέσουν στο κεφάλι..και μετά τον χειμώνα ξανά από Οκτώβριο μέχρι Μάρτιο σερί αυστηρότατους και συνεχείς ελέγχους 24 ώρες την μέρα και θα σου πω εγώ μετά αν θα ξανατολμήσουν όταν θα έχουν φάει το τσιβί...
nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βασικά διακρίνω μία δήθεν ανωτερότητα στους μη καπνιστές;! Anyway, είμαι καπνιστής 12 χρόνια, light μεν (3-4 τσιγάρα την ημέρα max) αλλά μου αρέσει και θέλω να το απολαμβάνω και εκτός σπιτιού. Για την ακρίβεια στο σπίτι καπνίζω ελάχιστα. Εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες να καπνίζω εκτός σπιτιού χωρίς να ενοχλώ κάποιον, γιατί να μην το κάνω; Αυτό μαζί με την ποινικοποίηση του χόρτου είναι που δεν έχω καταλάβει. Την καλημέρα μου... 2
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Σήμερα στην καφετέρια που συχνάζω, σχεδόν το σύνολο των θαμώνων, κάπνιζε μετά μανίας. (Ειδικά οι πιο μικρές ηλικίες, λες και έπρεπε να αποδείξουν κάτι, τρομάρα τους). Μετά απλώνεις τα ρούχα σου έξω, μπας και η φύγει η μπόχα, Νόμοι και Ελλάδα = ασύμβατες έννοιες.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βασικά διακρίνω μία δήθεν ανωτερότητα στους μη καπνιστές;! Λάθος. Η μόνη ανωτερότητα διακρίνεται στους έλληνες καπνιστές που νομίζουν οτι μπορούν να επιβάλλουν τον καρκίνο τους σε όλους ατιμώρητοι και ανενόχλητοι. Για πήγαινε σε μια αγγλική pub να δείς τι γίνεται.
nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Λάθος. Η μόνη ανωτερότητα διακρίνεται στους έλληνες καπνιστές που νομίζουν οτι μπορούν να επιβάλλουν τον καρκίνο τους σε όλους ατιμώρητοι και ανενόχλητοι. Για πήγαινε σε μια αγγλική pub να δείς τι γίνεται. Κυρίως αναφέρομαι σε όσους έχουν ποστάρει στο παρόν θρεντ. Και θα επαναλάβω πως εφόσον δεν "θίγεται" η ελευθερία του άλλου, αφήστε τους καπνιστές στην ησυχία τους. Καραγκιόζηδες θα υπάρχουν σε κάθε πλευρά. Αλλά η διαφοροποίησή σου στο κάπνισμα, δεν σε καθιστά υπεργαμάτο επειδή πχ δεν καπνίζεις. Για την ιστορία, οι περισσότεροι φανατικοί μην καπνιστές γνωστοί μου, είναι super ματαιόδοξα "κενά" τυπάκια που την έχουν δει fitness κυρίως την χειμερινή περίοδο.
nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Fitness επειδή δεν θέλουν να πάθουν καρκίνο; Fitness κυρίως την χειμερινή περίοδο είναι αυτός που δεν θέλει να πάθει καρκίνο;
Grey Warden Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ πάλι που χέστηκα για το fitness, δεν αντέχω τον καπνό. Κάπνισε σπίτι σου, κάπνισε στο δρόμο, κάπνισε μπροστά στα παιδιά σου. Εγώ τι σου φταίω;
Silverage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Fitness κυρίως την χειμερινή περίοδο είναι αυτός που δεν θέλει να πάθει καρκίνο; Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα