nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κυρίως αναφέρομαι σε όσους έχουν ποστάρει στο παρόν θρεντ. Και θα επαναλάβω πως εφόσον δεν "θίγεται" η ελευθερία του άλλου, αφήστε τους καπνιστές στην ησυχία τους. Καραγκιόζηδες θα υπάρχουν σε κάθε πλευρά. Αλλά η διαφοροποίησή σου στο κάπνισμα, δεν σε καθιστά υπεργαμάτο επειδή πχ δεν καπνίζεις. Για την ιστορία, οι περισσότεροι φανατικοί μην καπνιστές γνωστοί μου, είναι super ματαιόδοξα "κενά" τυπάκια που την έχουν δει fitness κυρίως την χειμερινή περίοδο. Fitness επειδή δεν θέλουν να πάθουν καρκίνο; Fitness κυρίως την χειμερινή περίοδο είναι αυτός που δεν θέλει να πάθει καρκίνο; Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ναι. Βλέπω πως δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς αυτό που θέλω να περιγράψω. Εγώ πάλι που χέστηκα για το fitness, δεν αντέχω τον καπνό. Κάπνισε σπίτι σου, κάπνισε στο δρόμο, κάπνισε μπροστά στα παιδιά σου. Εγώ τι σου φταίω; Και εγώ που θέλω να βγω έξω να τα πιω με την παρέα μου και να καπνίσουμε την Τρίπολη, σε τί φταίμε και μας το απαγορεύουν; Μην λέμε τα ίδια, όσο δεν θίγεται η ελευθερία του άλλου, όλα καλά... Ας υπήρχαν χώροι που θα επιτρέπεται το κάπνισμα και ο καθείς εισέρχεται με δική του ευθύνη. Γουλιέλμος! Στην τελική αν το κράτος δεν γουστάρει το κάπνισμα, ας μην το πουλάει το ρημάδι. Έλεος. Οξύμωρα σχήματα και λοιπά παραλληλόγραμμα.
Silverage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εξηγησέ το μας. Τους θεωρείς καραγκιόζιδες επειδή το χειμώνα που κάνει κρύο και είναι όλα κλειστά (και φαντάζομαι δεν θες να βγεις έξω) δεν θέλουν να καπνίζεις μαζί στο ίδιο δωμάτιο;
nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εξηγησέ το μας. Τους θεωρείς καραγκιόζιδες επειδή το χειμώνα που κάνει κρύο και είναι όλα κλειστά (και φαντάζομαι δεν θες να βγεις έξω) δεν θέλουν να καπνίζεις μαζί στο ίδιο δωμάτιο; Τί σχέση έχει το fitness (παραθέτω μετά link για να δεις τί εννοούμε με τον όρο αυτό) με το κρύο του χειμώνα και τα κλειστά παράθυρα σε συνδυασμό με το κάπνισμα; http://www.medicalnewstoday.com/articles/7181.php Επίσης, για να σε βοηθήσω... Ο χειμώνας δεν είναι καλοκαίρι! Για να μην σε κουράζω, αναφέρομαι σε έναν δήθεν τρόπο ζωής και καλά κουλτούρας, trendoκατάστασης κλπ. Μην μου ζητήσεις να το εξηγήσω περισσότερο, δεν θα το κάνω.
Silverage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Άστο, νομίζω εσυ δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς. Αν είναι σπασαρχίδες γενικά, οκ αλλά για το τσιγάρο έχουν δίκιο.
gatoulhs_glx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το τσιγάρο θα πρέπει να απαγορευτεί όπως και τα υπόλοιπα ναρκωτικά που καταστρέφουν την νεολαία μας.Να βγάλουν νόμο αυριο το πρωί ξεκινώντας με υπέρογκα πρόστιμα σε όποιον καπνίζει εκτός του σπιτιού του κ έπειτα απο ενα χρονικό διάστημα 6 μηνών που μπορεί ο καθένας να το διακόψει να υπάρχει απαγόρευση χρήσης του και εντός του σπιτιού του. οι ποινές που θα αντιμετωπίζουν οι καπνιστές τσιγάρου θα πρέπει να είναι ίσες με τους χρήστες κοκαΐνης .
deesnider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το τσιγάρο θα πρέπει να απαγορευτεί όπως και τα υπόλοιπα ναρκωτικά που καταστρέφουν την νεολαία μας. Να βγάλουν νόμο αυριο το πρωί ξεκινώντας με υπέρογκα πρόστιμα σε όποιον καπνίζει εκτός του σπιτιού του κ έπειτα απο ενα χρονικό διάστημα 6 μηνών που μπορεί ο καθένας να το διακόψει να υπάρχει απαγόρευση χρήσης του και εντός του σπιτιού του. οι ποινές που θα αντιμετωπίζουν οι καπνιστές τσιγάρου θα πρέπει να είναι ίσες με τους χρήστες κοκαΐνης . Σιγά κυρ' λοχία, σκιάχτηκα! Τι αυστηρότης είναι αυτή; Σοβαρά τώρα: Με δυο λόγια, προτείνεις να απαγορευτεί η εμπορική διάθεση προϊόντων καπνού, σωστά; Μαζί σου! Το πρότεινα κι εγώ νωρίτερα. Δε φαντάζομαι να μην εννοείς αυτό. Αλλιώς, πού θα βρει τσιγάρα ο καπνιστής, για να τα καπνίσει είτε εκτός, είτε εντός σπιτιού για να τού κόψουν πρόστιμο; Διότι κάθε φορά που πάω ν' αγοράσω κοκαΐνη στο περίπτερο, δεν έχει...
elvisjedi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το τσιγάρο θα πρέπει να απαγορευτεί όπως και τα υπόλοιπα ναρκωτικά που καταστρέφουν την νεολαία μας. Να βγάλουν νόμο αυριο το πρωί ξεκινώντας με υπέρογκα πρόστιμα σε όποιον καπνίζει εκτός του σπιτιού του κ έπειτα απο ενα χρονικό διάστημα 6 μηνών που μπορεί ο καθένας να το διακόψει να υπάρχει απαγόρευση χρήσης του και εντός του σπιτιού του. οι ποινές που θα αντιμετωπίζουν οι καπνιστές τσιγάρου θα πρέπει να είναι ίσες με τους χρήστες κοκαΐνης . αν και πιθανοτατα εισαι μεγας τρολιστας...το αβαταρ σου σε συνδυασμο με τις αποψεις σου μου εφερε μια αναγουλα..... ον τοπικ τωρα.....πραγματικα δεν αντεχεστε οι αντικαπνιστες κανετε σαν τους χορτοφαγους που πιστευουν οτι οποιος τρωει κρεας ειναι δολοφονος..ελεος! δλδ τι πιο απλο απο το να υπαρχουν μαγαζια για ολα τα γουστα και πανε οπου θες...αυτοι που καπνιζουμε ολοι μαζι να αυτοκτονουμε και οι αντικαπνιστες (αλλο μη-καπνιστης και αλλο αντικαπνιστης) μονοι τους να γκρινιαζουν για κατι αλλο... Δεν ειμαι φανατικος καπνιστης, κανω 5-6 τσιγαρα την ημερα αλλα αυτα τα τσιγαρα ειναι απολαυση για μενα κ δεν γουσταρω να μου την στερει καννενας..... ps. θελω πισω τα 90s!!!!!!!!!! 2
nikoskon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 <p>Το τσιγάρο θα πρέπει να απαγορευτεί όπως και τα υπόλοιπα ναρκωτικά που καταστρέφουν την νεολαία μας.<br> Να βγάλουν νόμο αυριο το πρωί ξεκινώντας με υπέρογκα πρόστιμα σε όποιον καπνίζει εκτός του σπιτιού του κ έπειτα απο ενα χρονικό διάστημα 6 μηνών που μπορεί ο καθένας να το διακόψει να υπάρχει απαγόρευση χρήσης του και εντός του σπιτιού του. <br><br> οι ποινές που θα αντιμετωπίζουν οι καπνιστές τσιγάρου θα πρέπει να είναι ίσες με τους χρήστες κοκαΐνης .</p> Και το αλκοόλ ξέχασες. Και τους οδηγούς αυτοκινήτων που ρυπαίνουν τον αέρα που αναπνέεις. Και τις εταιρίες κινητής με εκπομπή ραδιοκυμάτων επιβλαβών για τον οργανισμό, μαζί και τους χρήστες κινητών τηλεφώνων που κατά την χρήση αυτών συγκεντρώνονται υψηλά ποσοστά ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας. Και το χόκκινο κρέας του Lucifer. Κλπ κλπ... Αν τα λέμε, να τα λέμε όλα ε;! Sent from my iPhone 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καθίστε ρε παιδιά, στα BAR/CLUB θεωρείται απαγορευμένο;
pournaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καθίστε ρε παιδιά, στα BAR/CLUB θεωρείται απαγορευμένο; Yes.
Silverage Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Και το αλκοόλ ξέχασες. Και τους οδηγούς αυτοκινήτων που ρυπαίνουν τον αέρα που αναπνέεις. Και τις εταιρίες κινητής με εκπομπή ραδιοκυμάτων επιβλαβών για τον οργανισμό, μαζί και τους χρήστες κινητών τηλεφώνων που κατά την χρήση αυτών συγκεντρώνονται υψηλά ποσοστά ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας. Και το χόκκινο κρέας του Lucifer. Κλπ κλπ... Αν τα λέμε, να τα λέμε όλα ε;! Sent from my iPhone Ε ναι, γιατί το τσιγάρο είναι το ίδιο χρήσιμο με το αυτοκίνητο, τα κινητά και το φαγητό. Αντε αντεεε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Και το αλκοόλ ξέχασες. Και τους οδηγούς αυτοκινήτων που ρυπαίνουν τον αέρα που αναπνέεις. Και τις εταιρίες κινητής με εκπομπή ραδιοκυμάτων επιβλαβών για τον οργανισμό, μαζί και τους χρήστες κινητών τηλεφώνων που κατά την χρήση αυτών συγκεντρώνονται υψηλά ποσοστά ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας. Και το χόκκινο κρέας του Lucifer. Κλπ κλπ... Αν τα λέμε, να τα λέμε όλα ε;! Sent from my iPhone δεν αναρωτήθηκες γιατί δεν χρησιμοποίησε κανείς αυτή την "δικαιολογία" σε προηγοιύμενα posts? γιατί είναι epic fail...
Crash_Batic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κυρίως αναφέρομαι σε όσους έχουν ποστάρει στο παρόν θρεντ. Και θα επαναλάβω πως εφόσον δεν "θίγεται" η ελευθερία του άλλου, αφήστε τους καπνιστές στην ησυχία τους. Καραγκιόζηδες θα υπάρχουν σε κάθε πλευρά. Αλλά η διαφοροποίησή σου στο κάπνισμα, δεν σε καθιστά υπεργαμάτο επειδή πχ δεν καπνίζεις. Για την ιστορία, οι περισσότεροι φανατικοί μην καπνιστές γνωστοί μου, είναι super ματαιόδοξα "κενά" τυπάκια που την έχουν δει fitness κυρίως την χειμερινή περίοδο. Η Ελευθερια του αλλου δεν θιγεται,αλλα θιγεται η υγεια μου.Ειναι τοσο κακο που δεν θελω να με ποτιζεις με τον καρκινο που ποτιζετσαι εσυ? Δηλαδη για να καταλαβω,καποιος που δεν καπνιζει πρεπει να ειναι fitness ή να την εχει δει ετσι? Εγω μπορει να θελω να πεθανω απο χοληστερηνη και ζαχαρο τρωγωντας σουβλακια και γλυκα καθε μερα.Για ποιο λογο να με αναγκασεις εσυ να πεθανω με τον καρκινο που εχεις επιλεξει εσυ για τον δικο σου θανατο?
nikoskon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ε ναι, γιατί το τσιγάρο είναι το ίδιο χρήσιμο με το αυτοκίνητο, τα κινητά και το φαγητό. Αντε αντεεε. Να πας με τα πόδια( ή ποδήλατο από ανακυκλώσιμα υλικά) στην δουλειά, να έχεις beeper αντί για κινητό(και να χρησιμοποιεί μόνο landlines) και να τρως σε υγρή μορφή τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την διαβίωσή σου (ούτε καν λόγο για γαστρονομία η οποία είναι περιττή άρα άχρηστη). Η σωματική υγεία πάνω από όλα. δεν αναρωτήθηκες γιατί δεν χρησιμοποίησε κανείς αυτή την "δικαιολογία" σε προηγοιύμενα posts? γιατί είναι epic fail... Προσπαθώ παρόλα ταύτα. Η Ελευθερια του αλλου δεν θιγεται,αλλα θιγεται η υγεια μου.Ειναι τοσο κακο που δεν θελω να με ποτιζεις με τον καρκινο που ποτιζετσαι εσυ? Δηλαδη για να καταλαβω,καποιος που δεν καπνιζει πρεπει να ειναι fitness ή να την εχει δει ετσι? Εγω μπορει να θελω να πεθανω απο χοληστερηνη και ζαχαρο τρωγωντας σουβλακια και γλυκα καθε μερα.Για ποιο λογο να με αναγκασεις εσυ να πεθανω με τον καρκινο που εχεις επιλεξει εσυ για τον δικο σου θανατο? Άντε πάλι. Είπαμε φίλε μου, να υπάρχουν χώροι που θα επιτρέπεται το κάπνισμα και ο καθένας με δική του ευθύνη/γνώση κλπ θα εισέρχεται. Νομίζω πλέον ηθελημένα δεν θέλετε να καταλάβετε τί θέλουμε να πούμε.
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δηλαδη αν δεν καπνιζουν διπλα σας δεν θα παθετε καρκινο, θα εισπνευσετε τον πεντακαθαρο και υγιεινο αερα της Αθηνας.....Ο συγχρονος ανθρωπος δεν τον γλυτωνει τον καρκινο με την αποχη απο το τσιγαρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα