Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 δεν είναι και στατιστικό δείγμα για το τι συμβαίνει στην επαρχία
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Κι όμως συμβαίνει! Έχω πρόσφατη εμπειρία από Καστοριά και Γιάννενα και δεν καπνίζανε πουθενά! Σε καφέ, τσιπουράδικα, εστιατόρια, μπαράκια κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται πολύ αργά το βράδυ (μετά τις 3-4), ίσως χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα.
madsc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Επειδή βλέπω κάνετε μόνο κάθετη ανάλυση στο θέμα, να βάλω και μια οριζόντια; Αν υποθέσουμε ότι είναι και αυτό ένα εισπρακτικό μέτρο από τη μεριά του νομοθέτη (οικονομολόγος), με βάση δικαιολογίας την υγεία (πολιτικός), ποιές θα ήταν οι συνέπειες για τον όποιο καταστηματάρχη; "Νοικιάζω" χώρο από τον δήμο αν δεν έχω πρασιά για να επεκτείνω; Φτιάχνω "εξωτερικό" χώρο για να κρατήσω τους καπνίζοντες πελάτες; Πληρώνω πρόστιμα όταν δεν συμμορφώνομαι; Για σκεφτείτε, αν ακολουθήσουμε το χρήμα που μας πάει; Για όσους πιστεύουν ότι οι νόμοι περνάνε για την υγεία μας, πάσο. /sc /sc 3
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Άλλο το είμαι οικονομολόγος, και άλλο το μου δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάω το δάχτυλο.Ο μέσος Έλληνας.. είναι γίδι. Κακά τα ψέματα Κε. οικονομολόγε.
silverado Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Άλλο το είμαι οικονομολόγος, και άλλο το μου δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάω το δάχτυλο. Ο μέσος Έλληνας.. είναι γίδι. Κακά τα ψέματα Κε. οικονομολόγε. Καλυτερα γιδι παρα προβατο. 2
Gtr34 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πυροβολειται μονο τους καπνιστες ενω θα επρεπε να τα βαλετε και με τους μαγαζατορες που επιτρεπουν τετοιες συμπερφορες αλλα και με τους μη καπνιστες που δεν καταγγελουν . Οι θεσεις των καπνιστων γενικα, μου θυμιζει αυτους που παιζουν ρακετες στην παραλια . 1
N3k21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Οι θεσεις των καπνιστων γενικα, μου θυμιζει αυτους που παιζουν ρακετες στην παραλια . Παρότι με παίρνει κι εμένα η μπάλα, έχεις απόλυτο δίκιο (θυμήθηκα και το σχετικό thread :D ). 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Το είπα και πιο πριν... το ξαναλέω και τώρα. Το κράτος δεν νοιάζεται για κανέναν μη καπνιστή. Απλά τα λεφτά που θα γλιτώσει από τα έξοδα για τα φάρμακα όσων πάθουν κάτι από το τσιγάρο είναι περισσότερα από αυτά που θα χάσει από τους φόρους από την πώληση των τσιγάρων. Οπότε, οι κουβέντες για το "πώς θα έπρεπε να είναι" είναι για άλλη χώρα και άλλη πραγματικότητα.
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μα που ειναι το κρατος να με κανει να μην ειμαι στοκος και να ενοχλω τους αλλους με τον καπνο μου? 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλυτερα γιδι παρα προβατο. Καλύτερα από κώλο ή από στόμα φάση. Σ' ωραίος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα