Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οταν βαριεσαι το κεντρο πας Βορεια. Ή Νοτια 1
qsis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οι Γλυφαδιώτες και λοιποί νότιοι είναι ξέχωρη φυλή, δεν ασχολούνται. Ακριβώς, δεν έχει σημασία τι γίνεται έξω από το πριγκιπάτο, το θέμα είναι να καλοκαιριάσει να φορεθούν οι σαγιονάρες και να αρχίσουν τα μπάνια
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μενω κεντρο αλλα προτιμω ΝΠ τα ΒΠ ειναι πολυ ψωναρες και δεν εχουν θαλασσα!
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μενω κεντρο αλλα προτιμω ΝΠ τα ΒΠ ειναι πολυ ψωναρες και δεν εχουν θαλασσα! Ενώ στη Γλυφάδα η φιλοξενία και η ανεπιτήδευτη φιλικότητα ξεχειλίζει. 4
Fotis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 <p>Ο πόλεμος γενικά απ' όσο ξέρω είναι Βόρεια VS Δυτικά.</p> <p>Οι Γλυφαδιώτες και λοιποί νότιοι <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.tokoulouri.com/society/glf_likes_athens/'>είναι ξέχωρη φυλή</a>, δεν ασχολούνται.</p> <p>Όπως επίσης και τα ανατολικά προάστια που κλέβουν λίγο "γκλάμορ" από τα βόρεια αλλά μήδε τους κάγκουρες.</p> <p> </p> <p>Για Θεσσαλονίκη VS Αθήνα είναι αστείο να μιλάμε όταν το Περιστέρι μόνο του παίζει να 'χει περισσότερους κατοίκους από τη "συμπρωτεύουσα".</p>τι "πολεμος " να υπαρχει αναμεσα σε βπ και δυτικα; Πρωτη φορα το ακουω ...δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης περιοχων ,τωρα για τους κατοικους κλαιν μαλακες υπαρχουν παντου. Sent from my ipad4 using Insomnia 1
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ενώ στη Γλυφάδα η φιλοξενία και η ανεπιτήδευτη φιλικότητα ξεχειλίζει. Σε οσα μαγαζια εχω παει το service στα ΝΠ αλλα και οι θαμωνες ειναι πολυ πιο καλη απο οτι στα ΒΠ. Βασικα αν ειχα λεφτα δεν θα πηγαινα ποτε ΒΠ ή θα πηγαινα ΝΠ ή θα επαιρνα σπιτι με θεα την Ακροπολη
NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τι "πολεμος " να υπαρχει αναμεσα σε βπ και δυτικα; Πρωτη φορα το ακουω ... Κάνεις πλάκα έτσι? 3
Grey Warden Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Είχε βγει και η φοβερή σειρά ΄΄Εραστής Δυτικών Προαστείων΄΄. Μεγάλη κόντρα... 2
igoods Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Η κοντρα κια εγω ξερω ειναι βορεια vs δυτικα...Απο την μια εχεις γκλαμουρριες κτλ και απο την αλλη βλεπεις την πλειοψηφεια του πλυθησμου πως διασκεδαζει και πως "κινειται" απο μπουρναζι,αιγλη κτλ μεχρι τα γνωστα σκυλααααδικα του περιστεριου,πετρουπολης κτλ.
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δυτικά προάστια.....meh Εκεί μεγάλωσα, εκεί ζω (sadly) αλλά θα διάλεγα βόρεια any day. Άλλος αέρας...και τα νότια αγαπημένα είναι αλλά καίς μισό ντεπόζιτο να βρεις να παρκάρεις 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 To καλύτερο προάστιο για τους Άγγλους είναι η Νέα Φιλαδέλφεια.
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δυτικά προάστια.....meh Εκεί μεγάλωσα, εκεί ζω (sadly) αλλά θα διάλεγα βόρεια any day. Άλλος αέρας...και τα νότια αγαπημένα είναι αλλά καίς μισό ντεπόζιτο να βρεις να παρκάρεις Αμα δεν εχειι θαλασσα δεν λεει.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μένω Β.Π όταν είμαι Αθήνα, αλλά λατρεύω Πειραιά και λοιπά περίχωρα, ορισμένες γειτονιές εκεί κάτω μου θυμίζουν το χωριό μου. Για διασκέδαση επίσης προτιμώ είτε Β.Π είτε Ν.Π, στο κέντρο μαζεύεται το κάθε καρυδιάς καρύδι, ειδικά το level ξεπερνάει το 9000 σε Κεραμεικούς κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα