Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω Β.Π όταν είμαι Αθήνα, αλλά λατρεύω Πειραιά και λοιπά περίχωρα, ορισμένες γειτονιές εκεί κάτω μου θυμίζουν το χωριό μου. Για διασκέδαση επίσης προτιμώ είτε Β.Π είτε Ν.Π, στο κέντρο μαζεύεται το κάθε καρυδιάς καρύδι, ειδικά το level ξεπερνάει το 9000 σε Κεραμεικούς κτλ.

Αμα εχεις φραγκα υπαρχουν και στο κεντρο καλες περιοχες αλλα και εγω αν ειχα οπως ειπα λεφτα θα πηγαινα ΝΠ.

Πχ καστελα, μικρολιμανο κλπ κωλολενε. 

Δημοσ.

Μένω Β.Π όταν είμαι Αθήνα, αλλά λατρεύω Πειραιά και λοιπά περίχωρα, ορισμένες γειτονιές εκεί κάτω μου θυμίζουν το χωριό μου. Για διασκέδαση επίσης προτιμώ είτε Β.Π είτε Ν.Π, στο κέντρο μαζεύεται το κάθε καρυδιάς καρύδι, ειδικά το level ξεπερνάει το 9000 σε Κεραμεικούς κτλ.

-Γιατί τον σκότωσες, κατηγορούμενε;

-Γιατί αποκάλεσε τον Πειραιά Ν.Π.!

-Αθώος!

• Like 6
Δημοσ.

προτιμω τα νοτια λογω θαλασσας,εκτος απο τη γλυφαδα που ειναι η χειροτερη περιοχη της ευρωπης.

τα βορεια νταξει...καλα ειναι κι αυτα,αλλα εχει κρυο και ψωνια.

Δημοσ.

Εμείς απο τα Πατήσια είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας. Πατήσια, κοιτίδα πολιτισμού. Πατήσια, κέντρο του πολιτισμένου κόσμου.

Τα πάντα έχουν ξεκινήσει απο εκεί. Τέχνες, επιστήμες και φιλοσοφία. Σκοπός μας να ανακηρυχτούμε ανεξάρτητο κρατίδιο με δικό μας νόμισμα. Ίσως να εκπατησιωτισουμε και γειτονικές περιοχές εφόσον είναι άξιες να αντεπεξέλθουν στην μέγιστη αυτή ευθύνη. Πρώτος όμως στόχος μας, να επιστρέψουν με τιμές οι Πατησιώτες της διασποράς, στη μάνα γη τους.

Αν δεν είσαι Πατησιώτης δεν ξέρεις. Αν είσαι απλά ξέρεις, και σίγουρα δεν μπαίνεις σε ποταπές διαμάχες περιοχών.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

• Like 4
Δημοσ.

Εμείς από τα Πατήσια, είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας. Πατήσια, κοιτίδα πολιτισμού! Πατήσια, κέντρο του πολιτισμένου κόσμου!

Ο τοπικισμός και δη ο κεντρισμός είναι σφάλμα πολιτικής...

Δημοσ.

Εμείς απο τα Πατήσια είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας. Πατήσια, κοιτίδα πολιτισμού. Πατήσια, κέντρο του πολιτισμένου κόσμου.

Τα πάντα έχουν ξεκινήσει απο εκεί. Τέχνες, επιστήμες και φιλοσοφία. Σκοπός μας να ανακηρυχτούμε ανεξάρτητο κρατίδιο με δικό μας νόμισμα. Ίσως να εκπατησιωτισουμε και γειτονικές περιοχές εφόσον είναι άξιες να αντεπεξέλθουν στην μέγιστη αυτή ευθύνη. Πρώτος όμως στόχος μας, να επιστρέψουν με τιμές οι Πατησιώτες της διασποράς, στη μάνα γη τους.

Αν δεν είσαι Πατησιώτης δεν ξέρεις. Αν είσαι απλά ξέρεις, και σίγουρα δεν μπαίνεις σε ποταπές διαμάχες περιοχών.

δικο σου  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πού να μπεις σε διαμάχες περιοχών με τόσο ξύλο που έχετε φάει από Κυψέλη, Γκράβα... :devil:

Δημοσ.

Και μετα κοροιδευα τον μπαμπά που λέει τα σέρρας μικρο Παρίσι. Σεις είστε χειρότεροι.

Έχει και πύργο του Άιφελ μαϊμού σαν το πάρκο στη Κίνα; Το μόνο που μου τη σπάει στα ΔΠ είναι ότι 2 φορές που κατέβηκα Αθήνα με αυτοκίνητο και τις 2 φορές είχε πλημμύρα με ψιλόβροχο. Έλεος ρε σεις εκεί κάτω ανοίχτε κανα ρέμα  :devil: .

• Like 1
Δημοσ.

Και μετα κοροιδευα τον μπαμπά που λέει τα σέρρας μικρο Παρίσι. Σεις είστε χειρότεροι.

Valerie απο Σέρρες είσαι; 

ontopic  : Μένω Γαλάτσι και σαν περιοχή μου αρέσει αρκετά αλλά αν μετακόμιζα (πχ να συζήσω ενίοτε με το φίλο μου ή για οικογένεια) θα ήταν σίγουρα ή Β.Π (τύπου Φιλοθέη, Μαρούσι, Π. Ψυχικό, Κηφισιά ή Αγ. Παρασκευή, ναι οκ too much) ή Ν.Π. καμια Βούλα,Βάρκιζα ή Άλιμο... Αλλιώς απλά δε θα άλλαζα το Γαλάτσι...

Το κακό με όλες αυτές τις περιοχές είναι ότι είναι μακριά απ το κέντρο αλλά το μεγάλο θετικό ότι όλες έχουν ησυχία που το θεωρώ το πιο σημαντικό...

• Like 1
Δημοσ.

Όλη η αττική σούπερ είναι

Εξαίρεση:

-Πειραιάς

-Καλλιθέα

-Περιστέρι

-Αιγάλεω

Αυτά είναι παρακμή,καλύτερα άστεγος παρά να μενα εκεί :lol:

Case Closed

Δημοσ.

Λολ αν λες αυτά παρακμή τότε φαίνεται ότι δεν έχεις δει Ζεφύρι στις περιοχές που είναι τα τσαντήρια.

Περιστέρι κ Αιγάλεω δεν καταλαβαίνω γιατί τα λένε πολλοί ότι είναι παρακμή...οκ περιοχές είναι, ούτε κάτι το 'ουάου' ούτε όμως και 'μπλιαχ'. Βγάζουν ακόμα ένα feeling γειτονιάς και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό (το αντίθετο θά'λεγα). Επίσης, για Πειραιά κ Καλλιθέα πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα θεωρείς παρακμή.... τί στο καλό;! Βλέπεις κάτι που δεν βλέπω μάλλον :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Valerie απο Σέρρες είσαι; 

ontopic  : Μένω Γαλάτσι και σαν περιοχή μου αρέσει αρκετά αλλά αν μετακόμιζα (πχ να συζήσω ενίοτε με το φίλο μου ή για οικογένεια) θα ήταν σίγουρα ή Β.Π (τύπου Φιλοθέη, Μαρούσι, Π. Ψυχικό, Κηφισιά ή Αγ. Παρασκευή, ναι οκ too much) ή Ν.Π. καμια Βούλα,Βάρκιζα ή Άλιμο... Αλλιώς απλά δε θα άλλαζα το Γαλάτσι...

Το κακό με όλες αυτές τις περιοχές είναι ότι είναι μακριά απ το κέντρο αλλά το μεγάλο θετικό ότι όλες έχουν ησυχία που το θεωρώ το πιο σημαντικό...

Μμμ κι εγώ Γαλάτσι μενω αλλα άνετα θα το αλλαζα... Για κέντρο φυσικά..

Δημοσ.

(τύπου Φιλοθέη, Μαρούσι, Π. Ψυχικό, Κηφισιά ή Αγ. Παρασκευή, ναι οκ too much)

Φιλοθέη και Ψυχικό το 'χουν παρακάνει όμως με τα περίπτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...