Προς το περιεχόμενο

Sis chipsets drivers


Periklis120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Re paidia,ti ginetai me to download center tis SIS?den mporo na mpo me tipota.Kati ematha oti eihan provlima me ton server tous.Telospanton.Thelo na katevaso tous teleytaious drivers tou chipset mou(sis745).Kserete an kerdizo kati me ayto?Tha iparksei kanena provlima apo to installation tous?Hreiazetai format gia ena tetoio installation?

 

Ehei dokimasei kaneis na kanei to installation?

(eho Win Xp pro)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

synithos den yparxei prob. parol'afta synistatai ena clean install(format) gia na "katsoun" kala sto systima.. ;)
an den kano format?Giati na ksanastiso to sistima mou einai diskolo eos vareto!to hei dokimasei kaneis na mou pei an tha iparksoun provlimata?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει κανείς με m/b P4S533 (SiS 645DX) που να έχει λύσει το πρόβλημα με τους IDE drivers που έχει σαν αποτέλεσμα κακογραμμένα CDs (όχι, δεν φταίει το CD-R..)? Εδώ και ένα χρόνο παιδεύομαι με το γ$#%νο chipset...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω 300αρι τροφοδοτικό noname P4 2.4, DVD, TEAC (x40),GeForce3 Ti200, έναν WD 800JB. Tο τροφοδοτικό δεν είναι και πολύ αλλά πιστεύω αρκεί και δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί το πρόβλημα με το συγκεκριμένο chipset είναι γνωστό απ'ό,τι έψαξα στο net. Εξάλλου το CD-R γράφει κανονικά όταν είναι σε PIO mode αλλά να το έχω συνέχεια σε PIO έχει τα γνωστά αρνητικά, υπάρχει δηλαδή πρόβλημα με τον DMA controller. Το καλώδιο το έχω αλλάξει επίσης και έχω κάνει δοκιμές για master/slave κτλ. Στην ASUS είπα ότι τα CD γράφονται λάθος και αυτό φαίνεται και από το verification του Nero και μου είπαν, βγάλε το verification, δεν χρειάζεται...!!, ωραία λύση.. :) Επίσης μου είπαν να δοκιμάσω κάτι τελευταίους drivers και το έκανα αλλά τα ίδια.. Με αυτό το RMA τι παίζει, υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση? Η μητρική σε λίγο κλείνει χρόνο, αν προλάβω την εγγύηση μπορείς λες να γίνει κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...