mentoras99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Στο europass, εκει που γραφει στις σπουδες 'Level of classification', τι πρεπει να αναγραφει;
epp Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ρε μαν αν αντι να αναστησεις 10 ποστ ειχες κανει την στοιχειώδη κινηση να κανεις ενα google search θα ειχες βρει την απαντηση απο χτες http://en.wikipedia.org/wiki/European_Qualifications_Framework Πρωτο αποτελεσμα στο γουγκλ βγαινει αλλα ξεχασα καλυτερα στο πιατο ολα
mentoras99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 thanks για το λινκ, αλλα για να καταλαβεις οτι αυτο που για σενα ειναι 'ευκολο', για τον αλλο δεν ειναι 'αυτονοητο' (για στην ελλαδαρα ειμαστε πρωτοι στην κριτικη), εγω, παροτι εδωσες και το λινκ, εξακολουθω να μην ειμαι σιγουρος για την απαντηση στο ερωτημα μου.Ετσι, για να γουσταρουμε, επειδη την βγαινεις με κοκκινο, λες και εδω δεν ειναι φορουμ να αλληλοβοηθηθουμε.Οποτε, θελω μια διευκρινηση, απο οποιον ξερει και εχει την ευγενη καλοσυνη, συμφωνα φυσικα και με τις πληροφοριες του ανωτερω παρατεθεντος λινκ της wikipedia: (με απλα - σταρατα λογια):Στο section των σπουδών, στο 'Level of classification', γραφουμε 'bachelor', 'master', 'certification' κλπ, ή πχ τον βαθμο του πιστοποιητικου/πτυχιου κλπ;Είναι ξεκαθαρο τι μπαινει σε αυτο το τμημα του cv ή ο καθενας βαζει εναλλακτικα οτι νομιζει; Γιατι εχω την εντυπωση σε διαφορα examples που κατα καιρους εχω δει, οτι οι περισσοτεροι εβαζαν το bachelor κλπ, αλλα καποιοι εβαζαν βαθμο πτυχιου.
epp Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγω θα σου προτεινα να γραψεις τον τιτλο που εχεις , δηλαδη πχ. bachelor . Δεν ειμαι καθολου φαν του europass αλλα αυτο που εννοουν ειναι οτι αν εχεις μπατσελορ γραφεις επιπεδο 6 (συμφωνα με τη λιστα) Θα σου προτεινα να γραψεις bachelor γιατι ειναι πιο κατανοητο
Anubis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Να ρωτήσω κάτι εγώ, τα γεγονότα πάνε χρονολογικά με την σειρά που άρχισαν η που τελειώνουν? 2012 - 2014 2010 - Present ή 2010 - Present 2012 - 2014
epp Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 εγω τα εχω απτο πιο προσφατο στο πιο παλιο. Νομιζω εχει νοημα μιας και δεν κανει φοβερη εντυπωση το πρωτο πραγμα που βλεπει να ειναι η τζουνιορ θεση που ειχες πχ το 2008 αντι να βλεπει την θεση που ειχες μετα την χ,ψ προαγωγη σου οποτε κατι του τυπου 2013 - πρεσεντ 2010- 2013 κλπ 2005-2010
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα