Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σας έχει γίνει μάθημα ακόμα με την κρίση; Αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις κάτι, δεν το αγοράζεις και δε δανείζεσαι. Περιμένεις να τα μαζέψεις πρώτα.

Δε λέω να σας ζητήσουν δανεικά επειδή δεν έχουν ψωμί να φάνε (που κι εκεί αγύριστα θα είναι), αλλά για πράματα δευτερεύοντα.

Γενικά μακριά από δανεικά, είτε όταν δίνεις είτε όταν παίρνεις.

Δημοσ.

Για 150 ευρω εκανες ποστ ? Ημαρτον ...Μαλλον ειναι στο κινημα δεν πληρωνω γιατι ετσι.

Foti μπορεις να μου δανεισεις 200 ευρω με ανοιχτη επιστροφη; Δεν ειναι πολλά, ετσι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Foti μπορεις να μου δανεισεις 200 ευρω με ανοιχτη επιστροφη; Δεν ειναι πολλά, ετσι;

• Like 2
Δημοσ.

Nαι πολυ ευχαριστως ,περνα στις 32 .

• Like 9
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Έλιωσα!!!! Σωστός. 

Δημοσ.

Οταν μπαινει το χρημα στη μεση ο ανθρωπος χαλαει ακομα και συγγενικους δεσμους ειδικα αν χρωσταει,εχει και απλα δεν θελει να τα δωσει ειναι λεπτο ζητημα....απο τη μια λες και αν δεν εχει και ζοριζεται και απο την αλλη αν με γραφει στα @@του??

Οποτε λεπτους χειρισμους θελει.

Δημοσ.

Για 150 ευρω εκανες ποστ ? Ημαρτον ...

Για πες μου εσυ απο ποιο ποσο και πανω επιτρεπονται τα ποστ;

• Like 11
Δημοσ.

Για πες μου εσυ απο ποιο ποσο και πανω επιτρεπονται τα ποστ;

Σωστο.Εμενα μου χρωσταει ενας 2 ευρω απο κατι ρεστα στο σινεμα για να μην ανοιγω καiνουριο θεμα πειτε μου τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

150 ευρώ για άλλους είναι μικρό ποσό,για άλλους μεγάλο.

Αντικειμενικά, είναι μεγάλο ποσό, γιατί είναι το 1/3 του βασικού μισθού.

Δημοσ.

Σωστο.Εμενα μου χρωσταει ενας 2 ευρω απο κατι ρεστα στο σινεμα για να μην ανοιγω καiνουριο θεμα πειτε μου τι πρεπει να κανω?

Παραδειγματικη διαπομπευση στο συνταγμα.

Σκεψου και το ενδεχομενο της "σταγονας" ...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκι ....δες το βίντεο πολύυυυυ προσεκτικα...πάρα πολύ προσεκτικά...

Τον ξεφορτώθηκες , και είδες ποιος είναι , με 150 Ευρώ...

Φθηνά σου βγήκε...

• Like 1
Δημοσ.

Τρολάρεις έτσι; 

Δημοσ.

Της κυβερνησης πρεπει να σαι εχεις iphone δεν σε νοιαζουν τα 150 ευρα δεν ξερω τι να πω
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...