Προς το περιεχόμενο

Iphone 5s - Updates

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χτες το πρωί έκανα update στο κινητό μου (iphone 5s) και ξαφνικά άλλαξαν κάποια πράγματα που πριν δεν επηρεάζονταν παρά τις ενημερώσεις που γίνονταν, συγκεκριμένα:

1) Άλλαξε το slide to unlock

2) Κάτι στα μηνύματά μου άλλαξε επίσης, πχ μου φαίνεται ότι έγιναν όλα bold, όπως στο viber ενω πριν δε ήταν έτσι.

3) Μπορεί να έγιναν κι άλλες αλλαγές που ακόμα δεν παρατήρησα.

Επίσης η ενημέρωση κράτησε περίπου 30' -40' (!) και ούτε αυτό γινόταν παλιότερα.

Σας συνέβη το ίδιο οπότε όλα ΟΚ ή να ανησυχήσω;

Δημοσ.

Δεν πρόσεξα κάτι ακόμα, αλλά μάλλον όλα καλά.

Βασικά το itunes το χρησιμοποιώ μόνο για να ηχογραφώ κάποιες παρουσιάσεις για τη δουλειά μου (δεν ακούω καν μουσική από τη συσκευή). Και για να 'χουμε καλό ερώτημα, πώς βάζω μουσική στο τηλ. ; Μην σχολιάστει η ασχετοσύνη μου πάλι σε αυτό το θέμα πλιζ :Ρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι ότι δε με βολεύει, απλά γενικότερα δεν ασχολούμαι με το τηλ. μου.

Με itunes όμως πώς το κάνω; :)

Επεξ/σία από Sova
Δημοσ.

Τα κομμάτια αυτά από που και πώς τα κατεβάζω;

Ακούω μόνο Youtube που είναι βίντεο.

Η διαδικασία από το Α μέχρι Ω δηλ. ποια είναι; Αν δεν σας κάνει κόπο φωτίστε με λίγο :-)

Δημοσ.

Νομιζα οτι τα ειχες στον υπολογιστη σου. Τοτε θα χρειαστεις καποιο προγραμμα για να τα κατεβασεις(για τον υπολογιστη μιλαω παντα).

Οταν λοιπον θα τα εχεις σαν mp3 στον υπολογιστη σου, κανεις αυτο που σου εγραψα πιο πανω.

Δημοσ.

Το 'χω στο υπολογιστή κι έτσι μεταφέρω την φωνή μου στο λάπτοπ κι από εκεί σε usb.

Αλλά οκ, θενξ, θα πειραματιστώ λιγάκι και με μουσική.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χτες το πρωί έκανα update στο κινητό μου (iphone 5s) και ξαφνικά άλλαξαν κάποια πράγματα που πριν δεν επηρεάζονταν παρά τις ενημερώσεις που γίνονταν, συγκεκριμένα:

1) Άλλαξε το slide to unlock

2) Κάτι στα μηνύματά μου άλλαξε επίσης, πχ μου φαίνεται ότι έγιναν όλα bold, όπως στο viber ενω πριν δε ήταν έτσι.

3) Μπορεί να έγιναν κι άλλες αλλαγές που ακόμα δεν παρατήρησα.

Επίσης η ενημέρωση κράτησε περίπου 30' -40' (!) και ούτε αυτό γινόταν παλιότερα.

Σας συνέβη το ίδιο οπότε όλα ΟΚ ή να ανησυχήσω;

Φυσιολογικοτατες οι βελτιωσεις,ευπροσδεκτες και ομορφες κατα τη γνωμη μου....Και κανονικα δεν κανει 30-40 λεπτα αλλα 5-8 το πολύ.! 30-40 εκανε σε εσενα προφανως γιατι εχεις πολυ αργο ιντερνετ ή τραβουσε καποιος ολο το bandwidth,και λογω χαμηλης ταχυτητας αργουσε να κατεβει το update γυρω στο 1,3 GB εφόσον κατεβάζει ολόκληρο το ipsw για μετάβαση από 7.0.Χ. σε 7.1.Χ.Eκτός κι αν είχες κανει την 7.0.4-7.0.6 και χρειαζοσουν 268ΜΒ download για το ipsw-αρχειο αναβαθμισης..Θα πρέπει να είχες τραγικές ταχυτητες για να κανεις 40 λεπτα για 268 ΜΒ πάντως.

Δημοσ.

Παλιότερα κι εμένα 5' έκανε. Εφόσον όμως δεν είναι ελαττωματική η συσκευή αλλά φταίνε άλλοι παράγοντες δεν πειράζει :)

Η ταχύτητα του ίντερνετ είναι αυτή εν τω μεταξύ:

Last Result:
Download Speed: 8293 kbps (1036.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 816 kbps (102 KB/sec transfer rate)
Latency: 46 ms
22/3/2014 10:56:10 π.μ.

Δημοσ.

Τυπική ADSL με σχετικά χαμηλό downstream και κανονικό upstream. Ο χρόνος για το download του update εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μην το ψάχνεις και πολύ αν οι ταχύτητες σου είναι γενικώς ok. Εσυ όμως τι εννοείς "30-40´ για την αναβάθμιση"; Μόνο για download ή και για το installation; Με iTunes την έκανες ή απ´ ευθείας στο τηλέφωνο; Ποια version είχες πριν;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...