ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τυπική ADSL με σχετικά χαμηλό downstream και κανονικό upstream. Ο χρόνος για το download του update εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μην το ψάχνεις και πολύ αν οι ταχύτητες σου είναι γενικώς ok. Εσυ όμως τι εννοείς "30-40´ για την αναβάθμιση"; Μόνο για download ή και για το installation; Με iTunes την έκανες ή απ´ ευθείας στο τηλέφωνο; Ποια version είχες πριν; Οντως.Διοτι υπαρχουν και οι ωρες αιχμης ας πουμε,που κατεβαζουν ολοι ταυτοχρονα τα updates ανα τον κοσμο,και μιλαμε για (δις)εκατομμυρια συσκευες..Λογικο ο σερβερ να γονατιζει. Παλιότερα κι εμένα 5' έκανε. Εφόσον όμως δεν είναι ελαττωματική η συσκευή αλλά φταίνε άλλοι παράγοντες δεν πειράζει Η ταχύτητα του ίντερνετ είναι αυτή εν τω μεταξύ: Last Result: Download Speed: 8293 kbps (1036.6 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 816 kbps (102 KB/sec transfer rate) Latency: 46 ms 22/3/2014 10:56:10 π.μ. Οι ταχυτητες σου τη στιγμη που τις μετρησες ηταν οκ.. Αλλα δεν ειναι σταθερες..Τωρα πιανεις 24 και μετα απο 2 ωρες 4mbps..Τη στιγμη που κατεβαζες το update τι ταχυτητες download ειχες ? Εφόσον αργησε λογικα θα το κοιταξες.
Sova Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Απο τη στιγμή που έκανα update μέχρι να ολοκληρωθεί και το installation κράτησε περίπου 30'. Το έκανα απευθείας στο τηλ., μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση και την έκανα. Η version που είχα πριν ήταν η αμέσως προηγούμενη (δεν ξέρω ποια ακριβώς ήταν, αλλά κάνω αναβαθμίσεις κάθε μήνα περίπου). Η προχτεσινή ήταν το πρωί πριν πάω δουλειά και δεν μπήκα ίντερνετ να μετρήσω την ταχύτητα εκείνη την ώρα, αλλά ούτε και θα το σκεφτόμουν ότι φταίει αυτό για να το ψάξω. Τώρα όμως που μου το είπατε θα το έχω υπ'όψιν για την επόμενη φορά κι αν χρειαστεί θα επανέλθω για τις συμβουλές σας Ευχαριστώ πολύ! 1
CheOnWeb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Λογικά μου φαίνονται όλα. Δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για κάτι. 1
ramarg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Απο τη στιγμή που έκανα update μέχρι να ολοκληρωθεί και το installation κράτησε περίπου 30'. Το έκανα απευθείας στο τηλ., μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση και την έκανα. Η version που είχα πριν ήταν η αμέσως προηγούμενη (δεν ξέρω ποια ακριβώς ήταν, αλλά κάνω αναβαθμίσεις κάθε μήνα περίπου). Η προχτεσινή ήταν το πρωί πριν πάω δουλειά και δεν μπήκα ίντερνετ να μετρήσω την ταχύτητα εκείνη την ώρα, αλλά ούτε και θα το σκεφτόμουν ότι φταίει αυτό για να το ψάξω. Τώρα όμως που μου το είπατε θα το έχω υπ'όψιν για την επόμενη φορά κι αν χρειαστεί θα επανέλθω για τις συμβουλές σας Ευχαριστώ πολύ! Nαι δεν χρειαζεται κανενα αγχος..Δεν εχεις κανενα προβλημα..Εαν προκυψει ο,τιδηποτε εδω ειμαστε 1
Sova Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Να με πάλι ! Σήμερα ξαναέκανε update το κινητό μου και εμφανίστηκαν στην οθόνη κάποια εικονίδια που δε με ενδιαφέρουν και θέλω να τα σβήσω αν γίνεται. Π.χ. το Apple Watch. Μπορώ να το διαγράψω; Και αν ναι, πώς;;; Ευχαριστώ!
iphone_gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Να με πάλι ! Σήμερα ξαναέκανε update το κινητό μου και εμφανίστηκαν στην οθόνη κάποια εικονίδια που δε με ενδιαφέρουν και θέλω να τα σβήσω αν γίνεται. Π.χ. το Apple Watch. Μπορώ να το διαγράψω; Και αν ναι, πώς;;; Ευχαριστώ! οι εφαρμογες που εχει το λογισμικο απο μονο του δεν γινεται να διαγραφουν.Αν πας να το δοκιμασεις θα δεις οτι δεν βγαζει χ. Απλα βαλτες σε νενα φακελο ολες μαζι να μην τις βλεπεις
Sova Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μπορώ δηλαδή να δημιουργήσω φάκελο/να τα μετακινήσω/κρύψω από την οθόνη; Είναι περίπλοκη η διαδικασία; Αν δε βαριέστε, πείτε πώς γίνεται, πλιζ.
diofter Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Ότι εικονίδιο εφαρμογής δεν με ενδιαφέρει να φαίνεται το έχω μεταφέρει στο φάκελο με τα εξτρα. Κρατας πατημένο ένα εικονίδιο μέχρι να αρχίσουν να τρεμοπαίζουν όλα μαζί και μετά με drag n drop πας αυτό που θές στον φάκελο και στην ουσία το εξαφανίζεις
petritis31 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 συμφερει η αναβαθμηση?η το κανει χαλια το κινιτο?
georgeadams Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν κάνει τίποτα χάλια. Το 5s τρέχει ΜΙΑ ΧΑΡΑ την τελευταία έκδοση του iOS. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα