parasaser Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 λοιπόν, να μαζευτούμε εμείς που έχουμε ταχυκαρδία να πάρουμε το galaxy s5 1
MovingShadow Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τελευταία λόγω άγχους που έχω , νιώθω ανάμεσα στο κέντρο και του αριστερού του στηθους μου ένα πλάκωμα . Επειδή το έχω πάθε άπειρες φορές , δεν με ανησυχεί. Επίσης νιώθω ότι στο αριστερό μου πόδι , στην φλέβα , κάτι σαν πόνο , και φοβόμουνα μην έχω θρόμβωση πουθενα , γιατί με έπιανε και δυσκολία στην αναπνοή. Και πάλι όμως τίποτε. Είναι πολύ μαλακία το στρες , γιατί σου δημιουργεί συμπτώματα σαν το έμφραγμα. Πόνους , ζαλάδες , μουδιασμα στο αριστερό χέρι , πόνο στο πόδι....αλλα πιστεψέ με , είναι όλα ψυχοσωματικά. Φυσικά και θα πας να κάνεις εξετάσεις , αλλά 99% είναι στρες.
margaritagr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 λοιπόν, να μαζευτούμε εμείς που έχουμε ταχυκαρδία να πάρουμε το galaxy s5 Χαχαχαχχα! Εγω εχω κατεβασει app στο iphone Μεγαλη μαλακια το αγχος δε λες τιποτα..σε χτυπαει και στο στομαχι και νιωθεις χαλια.. Κατι χαπακια βαλεριανας που κυκλοφορουν κανουν δουλεια;
kuzko21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Διάβασα λιγάκι και τα προηγούμενα πόστ , Και εμένα με πιάνει όλο αυτό με το άγχος , όταν είχα παει σε καρδιολόγο τα συμπτώματα που είχα ήταν το αίσθημα παλμων και ένας πιο δυνατός χτύπος ανά κάποιους κανονικούς. Με εξέτασε και απλά μου επιβεβαίωσε πως όλο αυτό είναι ψυχολογικό. Ασε που γενικά οταν έχεις το κεφάλι σου σε κάτι που λειτουργεί αυτόματα (αναπνοή, καρδιά) ειναι λες και το απορυθμιζεις...άμα προσεχείς τις αναπνοες ξερωγω θα φτάσεις να παίρνεις βαθιά ανάσα κάθε 2η αναπνοή... Προσπαθησε να καταλάβεις ότι ολο αυτο ειναι άγχος και μην ασχολησε.
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μαργαριτα να πιασω για να δω ? ετσι δε μπορω να καταλαβω χαχααχααχα κοιτα , οσο εχεις το μυαλο σου στους χτυπους - θα τους αντιλαμβανεσαι και θα τους νιωθεις εντονους παντα ! οταν ξεκολισει απο κει το μυαλο σου αυτοματος δε θα ''νιωθεις'' κανεναν παλμο γιατι το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις απολυτος τιποτα και απλα να το σκεφτεσαι συνεχεια ! βεβαια αν δεις οτι συνεχιζει , μη το αφηνεις , πηγαινε σε εναν γιατρο κυριως για ψυχολογικους λογους , να σε ησυχασει , για να μην δημιουργησεις προβλημα μονη σου απο το ανχος .. αν πινεις πολλους καφεδες κοφτους (αν πας σε καρδιολογο πρωτα θα σε ρωτησει αν πινεις πολλους καφεδες και μετα αν καπνιζεις)
FilipposMD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 A ρε, καρδιολόγος έπρεπε να γίνω... Χρυσές δουλειές θα έκανα από τους insomniacs. 1
benign Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 To stress μπορει να δημιουργησει καποια στιγμη προβληματα,ειναι εξισου επικνδυνο με σωματικα αιτια καρδιοπαθειαςΕφοσον παραδεχτηκες οτι εχεις stress δεν επισκεπτεσαι εναν νευρολογο?Ισως απλα χρειαζεσαι ενα ηρεμιστικο.Εχουν βοηθησει αρκετο κοσμο.(Φιλους,συγγενεις,ειδικα αυτην την περιοδο της κρισης,ξερω μερικες περιπτωσεις.) Το βραδυ κοιμασαι ευκολα και καλα? 1
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μπα δε το γυρναω στα ψυχοφαρμακα.. (τουλαχιστον οχι προς το παρων ) Μαλλον προς ψυχολογο με βλεπω να ξαναρχιζω.. Πηγαινα για 1.5 χρονο και τελικα μαλακια εκανα που το κοψα. Ναι μια χαρα κοιμαμαι κι αν δεν εχω κατι να κανω ξυπναω και 13:00-14:00.. (Πρωι πρωι )
panther_512 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 O καρδιολόγος σου είπε κάτι για την μιτρωειδή βαλβίδα σου. Είπες ανεπάρκεια, αλλά μήπως σου είπε πρόπτωση μητροειδούς και τα μπέρδεψες? Όπως και να έχει, είτε χρόνια ανεπάρκεια, είτε πρόπτωση μιτρωειδούς, έχουν σαν κύριο σύμπτωμά τους την αίσθηση παλμών. Στην Ελλάδα, περίπου 3/10 έχουν πρόβλημα με την μιτρωειδή βαλβίδα τους. Είναι πολύ συνηθισμένο. Όταν το νιώθεις και αγχώνεσαι, οξύνεις το σύμπτωμα και κάνεις εντονότερη την αίσθηση για όσο αυτή διαρκέσει. Άγχος,στρές, τσιγάρο, καφείνη, έλειψη ύπνου, αλκοόλ, διεγερτικές ουσίες, όλα αυτά προκαλούν το άβολο αυτό αίσθημα που νιώθεις. Να περιορίσεις τις παραπάνω ουσίες, να προσπαθήσεις να έχεις ποιοτικότερο ύπνο ώστε να ξεκουράζεσαι σωστά, και πολύ πολύ σημαντικό, να κάνεις όσο πιό συχνά γίνεται αεροβική άσκηση ( περπάτημα, διάδρομο, ελειπτικό, ποδήλατο, κολύμβηση). Τα βάρη απαγορεύονται. Θα σε βοηθήσει αφάνταστα στην μείωση της αίσθηση παλμών, ενώ θα έχεις μιά ποιοτικότερη και πιό υγιή ζωή. Επίσης τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο βοηθάνε πάρα πολύ. Αν είναι να κάνεις εγχείρηση (εγχείρηση θεωρείται ακόμα και η απονεύρωση ή εξαγωγή δοντιού) να το αναφέρεις πρίν την εγχείρηση για να σου χορηγείται αντιβίωση, ώστε να προστατέψει την καρδιά σου από το να προσκοληθούν μικρόβια στην μιτρωειδή βαλβίδα σου. Επίσης να το αναφέρεις στον γιατρό σου αν αρρωστήσεις βαριά ( π.χ αμυγδαλίτιδα) 1
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ναι προπτωση μου ειπε εχεις δικιο.. Αυτο για το μαγνησιο δε το ηξερα, κατα τ αλλα ευτυχως ουτε πινω ουτε καπνιζω, παρα σπανιως. Το αναφερω παντα και η τελευταια φορα μαλιστα ηταν πριν ενα χρονο που εκανα χειρουργειο. Μαλιστα ο γιατρος εκει ειπε οτι οι αποψεις διαφερουν κι οτι εκεινος δε θεωρει απαραιτητη τη ληψη αντιβιωσης πριν, ομως εφοσον ειχα τετοιες οδηγιες δεν υπηρχε περιπτωση να τις παραβλεψω.
panther_512 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Welcome to the club. Δεν έχεις κάτι το σοβαρό. Και ακριβώς επειδή γνωρίζεις ότι έχεις πρόπτωση, η καρδιά σου δεν θα σε φέρει προ εκπλήξεων. Απλά δώσε βάση στα παραπάνω που έγραψα. Μήν αγχώνεσαι, απέβαλε το στρές από τη ζωή σου, τρώγε καλά και υγιεινά, μήν πίνεις πολλούς καφέδες, πολύ σημαντικό να κάνεις αεροβική άσκηση, θα κάνει θαύματα στη καρδιά σου. Όταν σε πιάνει η αίσθηση παλμών, αγνόησέ το, θα περάσει. Δεν πρόκειται να σταματήσει η καρδιά σου. Αν επικεντρωθείς επάνω της, τζάμπα θα αγχωθείς. Για το θέμα με την αντιβίωση, εσύ να το αναφέρεις πάντα και άσε το γιατρό να αποφασίσει. Να κάνεις κάθε 1-2 χρόνια έναν υπέρηχο να παρακολουθείς τη καρδιά σου και θα είσαι μιά χαρά. Είχα πάθει οξεία αμυγδαλίτιδα και ήμουν στις Πρώτες Βοήθειες με 40 πυρετό. Οι γιατροί μου κάναν την αντυπηρετική ένεση και συζητούσαν αν θα με κρατούσαν μέσα ή θα μου δίναν αντιβίωση και θα με στέλναν στο καλό μόλις έπεφτε ο πυρετός. Η περίπτωσή μου φαινόταν σοβαρή, αλλά είχαν έλειψη κρεβατιών. Μόλις τους είπα ότι είχα πρόπτωση, σε 30 λεπτά ήμουν στο κρεβατάκι μου (του νοσοκομείου) με 3 ενδοφλέβιες αντιβιώσεις για 10 μέρες.
Star_Light Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Βασικα εχω παει σε καρδιολογο , τελευταια φορα ηταν το καλοκαιρι. Μου πε οτι ειμαι μια χαρα, πλην μιας μικρης ανεπαρκειας της μητροειδους που δε πρεπει να μ απασχολει (παρα μονο οταν κανω εγχειρηση). Μου χει δωσει εν τω μεταξυ inderall να παιρνω μισο οταν εχω θεμα αλλα σημερα ο βλακας το φοβηθηκα επειδη δεν ειχα πολλους παλμους κ πηρα μονο 1/4 το οποιο βεβαια δεν εκανε τπτ. Απλα μου φαινεται περιεργο το να νιωθεις ετσι την καρδια σου αλλα να μετρας παλμους και να ειναι φυσιολογικοι! @midi χαχαχα καλο αλλα δεν ηταν απο την ηττα. Οι παλμοι λογω αγωνων μου περνανε καμια ωρα μετα το τελος Εισαι μια χαρά και σου ειπε να κάνεις επεμβαση? τι εννοεις? να αθλείσαι μπορεις? τρεξιμο κτλπ?
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οχι οχι, εννοω αυτο που ειπε το παιδι απο πανω. Οτι οταν εχεις αυτο το προβλημα, πριν απο επεμβαση πρεπει να παρεις αντιβιωση για να μη περασει μικροβιο στη καρδια,. Μπορω να αθλουμαι ναι, μου εχει πει "να ζω κανονικα" και να μη το σκεφτομαι
Star_Light Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οχι οχι, εννοω αυτο που ειπε το παιδι απο πανω. Οτι οταν εχεις αυτο το προβλημα, πριν απο επεμβαση πρεπει να παρεις αντιβιωση για να μη περασει μικροβιο στη καρδια,. Μπορω να αθλουμαι ναι, μου εχει πει "να ζω κανονικα" και να μη το σκεφτομαι Ε ωραια τι φοβασαι τοτε? αν δεν του έχεις εμπιστοσυνη πηγαινε σε άλλον να πάρεις και άλλη γνώμη. Ταχυπαλμίες μπορει να νιώσει ο καθενας καποια στιγμη δεν λέει κάτι αυτο.
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Βρε του εχω εμπιστοσυνη ειναι εξαιρετικος γιατρος. Κοιτα καλυτερα τι γραφω απ την αρχη. Εκανα το θεμα γιατι δε γνωριζα αυτη η αισθηση παλμων ποσο "νορμαλ" ειναι. Μου φαινοταν δηλαδη περιεργο το να νιωθεις ταχυπαλμια αλλα να μην εχεις ουσιαστικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα