The_Colonel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 http://www.allazoume.eu/42/h-ideaΔεν φαίνεται εκ πρώτης όψης να ειναι κάτι σαν πυραμίδα αλλα απο την άλλη γιατι τόσο μυστικισμός κτλ; και επίσης ακούγεται too good to be true δεν κάνεις κάτι, ιντερνετ,απο το σπιτι, αυτοκαναλώνεις(?) και βγάζεις εισόδημα... ξέρει κανένας περι τίνος πρόκειται;
The_Colonel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Problem solved! ειναι MLM http://www.vitamicell.eu/77/kerdizoyme-apo-ta-dikaiwmata-symmetoxhs-anaptykshs-poy-dikaioymaste-ws-aytokatanalwtes 4
Porg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 "Μοιραζόμαστε το 50% των εσόδων,χωρίς πωλήσεις" -.-
The_Colonel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Βασικά έγω τους είδα απο αγγελία στο insomnia και μετα με ξεγέλασε αυτό το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=ZmF9p7FQ-6wΣυν το γεγονός οτι μπερδεύει και το πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και ότι ισχυρίζονται πως δίνουν κάρτες υγείας... ενω παράλληλα το site φαινεται ελληνικό δηλαδή όχι μεταφρασμένο/port απο καποιο αμερικάνικο site όπως γίνεται συνήθως με αυτά....Μπορώ να δικαιολογήσω οτι δεν τονίζει πως πρέπει να δώσεις ενα βασικό κεφάλαιο (έστω 10 € ή κάτι τέτοιο αποτι κατάλαβα) γιατι απευθύνεται στον κοσμάκη που μετα απο όλα αυτα τα pyramid schemes και MLM αν άκουγε κάτι τέτοιο θα την έκανε με ελαφρά... αλλα το αναφέρει απλά δεν το τονίζει... απο την άλλη θα μπορούσε να το κάνει ακριβώς για να τους εξαπατήσει...Γιαυτό και είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω... βέβαια ακόμη δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω απατεώνες μέχρι στιγμής ειμαι με ανάμικτα συναισθήματα και συνεχίζω την έρευνα όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει
Sellers Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ''Δεν είμαστε εταιρία πυραμίδα. Απλά ακολουθούμε τακτικές πυραμίδας'' Σωστό. Όπως και το να φτιάχνεις και να διακινείς κοκαίνη, δεν σε κάνει dealer. Απλά ακολουθείς τις τακτικές τους. 10
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σκατά έχουν ορισμένοι στο κεφάλι τους; Υπάρχει άνθρωπος που θα ακούσει για αυτοκατανάλωση και θα πει "ουάου, θα βγάλω λεφτά!; Από που θα έρθουν ρε μεγάλε τα λεφτά, το σκέφτηκες καθόλου καθώς αυτοκατανάλωνες τη θαυματουργή, ιερή σπιρουλίνα;
andreapaog328 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 "Εχουμε μια πολύ πρωτοποριακή και καινοτόμα ιδέα που Δ Ε Ν είναι MLM" εδώ σταματαμε να διαβάζουμε.
The_Colonel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ''Δεν είμαστε εταιρία πυραμίδα. Απλά ακολουθούμε τακτικές πυραμίδας'' Σωστό. Όπως και το να φτιάχνεις και να διακινείς κοκαίνη, δεν σε κάνει dealer. Απλά ακολουθείς τις τακτικές τους. "Εχουμε μια πολύ πρωτοποριακή και καινοτόμα ιδέα που Δ Ε Ν είναι MLM"[/size] εδώ σταματαμε να διαβάζουμε.[/size] Ναι ρε παιδιά δεν διαφωνώ οτι παίζει σοβαρά να είναι απατεωνιά... Εκεί που έχω εγω τις αμφιβολίες μου ειναι στο ότι συμμετέχουν ελληνες και ελληνικά προϊόντα και ίσως το κράτος (κάρτα υγείας;; ) ή τεσπα κάποιες κλινικές... Το MLM δεν ειναι κάτι σαν τον σατανά.. επειδή πολλές εταιρίες εκμεταλλεύονται τετοιες πρακτικές για να κοροϊδέψουν τον κόσμο δεν σημαίνει ότι και το ίδιο το σύστημα ειναι απατεωνιά από μόνο του... και γιαυτό μπορεί να μασάει τα λόγια του.. να δείτε εσείς πως αντιδράτε με το που ακούσετε τα αρχικά MLM χωρίς καν να δείτε πως δουλεύει.. εγώ θα συνεχίσω το ψάξιμο ελπίζω μέχρι τότε να βρεθεί κάποιος που έχει ασχοληθεί για να μας πει τις απόψεις του. Σκατά έχουν ορισμένοι στο κεφάλι τους; Υπάρχει άνθρωπος που θα ακούσει για αυτοκατανάλωση και θα πει "ουάου, θα βγάλω λεφτά!; Από που θα έρθουν ρε μεγάλε τα λεφτά, το σκέφτηκες καθόλου καθώς αυτοκατανάλωνες τη θαυματουργή, ιερή σπιρουλίνα; Μέχρι στιγμής αποτι κατάλαβα απο έναν χυμό η σύνθεση του οποίου επινοήθηκε στο πανεπιστήμιο αθηνων - έτσι λένε τουλάχιστον- (έχει κάποια χαρακτηριστικά τα λέει στην σελίδα αλλά δεν έδωσα βάση) η εταιρία αυτη θα πουλάει τον χυμό μόνο σε αυτούς που θα είναι στο MLM και διακινώντας το θα παίρνεις ποσοστά (?) κάπως έτσι... Δηλαδή αντι να δίνουν λεφτά για διαφημίσεις κτλ τα παίρνουν τα λεφτά οι καταναλωτές που θα αναλάβουν την προώθησή του... δεν ακούγετε και άσχημα με μια πρώτη ματιά
Sellers Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 και γιαυτό μπορεί να μασάει τα λόγια του.. να δείτε εσείς πως αντιδράτε με το που ακούσετε τα αρχικά MLM χωρίς καν να δείτε πως δουλεύει.. Χάζευα ενα βιντεο με τον καφέ. (όχι αυτό που έχεις πιο πάνω, άλλο πάλι δικό τους που εξηγεί πως πάει το πράμα) Κλασικά. Στο πέμπτο λεπτό λέει ότι δεν πουλάνε κάτι και ότι συνεπώς κανείς δεν θα δώσει χρήματα, και στο 20 λεπτό περνάει στο ''αν λοιπόν εσεις που το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να βρειτε 3 άτομα, δώσετε 60 ευρώ για το προιόν...'' Μην χάνεις τον χρόνο σου Colonel. Απλα θα πρίξεις μερικά @@ φίλων σου, μεχρι να τα παρατήσεις και να βγεις και ζημιωμένος σνήθως κάποια ευρώ. Το έχω δει σε πολλούς γνωστούς και μη. 1
The_Colonel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Χάζευα ενα βιντεο με τον καφέ. (όχι αυτό που έχεις πιο πάνω, άλλο πάλι δικό τους που εξηγεί πως πάει το πράμα) Κλασικά. Στο πέμπτο λεπτό λέει ότι δεν πουλάνε κάτι και ότι συνεπώς κανείς δεν θα δώσει χρήματα, και στο 20 λεπτό περνάει στο ''αν λοιπόν εσεις που το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να βρειτε 3 άτομα, δώσετε 60 ευρώ για το προιόν...'' Μην χάνεις τον χρόνο σου Colonel. Απλα θα πρίξεις μερικά @@ φίλων σου, μεχρι να τα παρατήσεις και να βγεις και ζημιωμένος σνήθως κάποια ευρώ. Το έχω δει σε πολλούς γνωστούς και μη. δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ τουλάχιστον όχι μεχρι στιγμής... απλά θέλω να το σκαλίσω για να δώ αν έχει προοπτικές ή αν ειναι όντος απατεωνιά για τα σίδερα!
DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ναι ρε παιδιά δεν διαφωνώ οτι παίζει σοβαρά να είναι απατεωνιά... Εκεί που έχω εγω τις αμφιβολίες μου ειναι στο ότι συμμετέχουν ελληνες και ελληνικά προϊόντα και ίσως το κράτος (κάρτα υγείας;; ) ή τεσπα κάποιες κλινικές... Τι να λέει αυτό ? Έλληνες απατεώνες δεν υπάρχουν? Το MLM δεν ειναι κάτι σαν τον σατανά.. επειδή πολλές εταιρίες εκμεταλλεύονται τετοιες πρακτικές για να κοροϊδέψουν τον κόσμο δεν σημαίνει ότι και το ίδιο το σύστημα ειναι απατεωνιά από μόνο του... και γιαυτό μπορεί να μασάει τα λόγια του.. να δείτε εσείς πως αντιδράτε με το που ακούσετε τα αρχικά MLM χωρίς καν να δείτε πως δουλεύει.. εγώ θα συνεχίσω το ψάξιμο ελπίζω μέχρι τότε να βρεθεί κάποιος που έχει ασχοληθεί για να μας πει τις απόψεις του. Πούντο πούντο το δαχλυλίδι ...
Johny Q Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Απλώς μετά απ αυτό οι φίλοι σου θα πάψουν να είναι φίλοι. Θα είναι πελάτες. Να το ξέρεις αυτό
lepaterious Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τωρα οπου να ειναι θα περασει και μια βολτα καποιος εκπροσωπος να μας "πεισει" οτι αυτο δουλευει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις