Stavmitsos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Γαμώ το σπίτι του. Υπάρχει κάποιος τρόπος εξαφάνισης του χωρίς νυστέρι; Δεν έχω περιττά κιλά, ούτε είχα ποτέ μου ιδιαίτερα πολλά κι όμως, το σαγόνι μου έχει δημιουργήσει ένα μικρό κάρτερ από πίσω του. Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα με επιτυχία; 3
HALF EVIL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μάθε να ζείς με τις ατέλειές σου. Θα μπορούσες (μακρυά από σένα ) να έχεις χίλια δυο σοβαρότερα προβλήματα. 1
Johny Q Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Γαμώ το σπίτι του. Δεν έχω περιττά κιλά, ούτε είχα ποτέ μου ιδιαίτερα πολλά 1
alex_000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Γαμώ το σπίτι του. Υπάρχει κάποιος τρόπος εξαφάνισης του χωρίς νυστέρι; Δεν έχω περιττά κιλά, ούτε είχα ποτέ μου ιδιαίτερα πολλά κι όμως, το σαγόνι μου έχει δημιουργήσει ένα μικρό κάρτερ από πίσω του. Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα με επιτυχία; Ναι θα φύγει μόνο αν γίνεις φέτες και πέσεις κάτω απο 13% λίπος (συνολικό ποσοστό λίπους σε όλο το σώμα) Αυτός είναι ο ένας τρόπος και ο άλλος είναι πλαστική. Οτιδήποτε άλλο διαβάσεις η ακούσεις είναι μαλακίες.
gatokoritso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 φιλε σε εχω!τσεκαρε γκατζετακι: http://www.amazon.com/Cogit-Cellulose-Roller-For-Face/dp/B000V2F9RQ ονομαζεται face up roller.εδω κανει demo μια κοπελια το εχω πετυχει ανα καιρους σε κατι καμενα κινεζομαγαζα. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 αν σου πει καποιος για σκευασματα που κανουν τοπικη λιποδιαλυση και αδυνατισμα παντως, μην ξοδεψεις χρηματα, γιατι τσαμπα θα πανε. 2
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Η μούσι ή αυτο που σου πρότεινε ο Αλεξ....ξεσκίσου στην γυμναστική
Stavmitsos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Λόγω ηλικίας είχα φτάσει 14%αν θυμάμαι καλά κάποτε που πήγαινα γυμναστήριο. Τώρα λόγω πανελληνίων δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Ήλπιζα σε κάτι απλό και εύκολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα