evoracing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα... Ψάχνω κάποιο site ή μαγαζί που να πουλάει φθηνές απομιμήσεις από διάσημες μάρκες. Εμένα με ενδιαφέρει συγκεκριμένα το Nike Air Max Skyline. Θέλω να μου πείτε από δικές σας εμπειρίες τι διαφορά έχουν. Εμένα με ενδιαφέρει η αερόσολα να είναι καλή.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Διαφορα θα δεις στο ποδι σου μετα απο χρονια,....
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πέρα από την γενική ποιότητα, οι σόλες δεν είναι σωστά σχεδιασμένες οπότε (όχι απαραίτητα μακροχρόνια) μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα στα πόδια. Άρα άσε τα μούφα παπούτσια. Πάρε καλά και άμα θες μούφα για οικονομία πάρε καμιά μπλούζα
teo20net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ο άνθρωπος ψάχνει φθηνά παπούτσια (απομίμηση) όχι συμβουλές περι ανατομικών προβλημάτων και υγείας. Με το μπαρδόν δηλαδή. Στο θέμα λοιπόν, κάποτε είχα πάρει κι εγώ 2 ζευγάρια τα οποία φόρεσα 2 χρόνια κ τα έλιωσα. Η αγορά έγινε απο τυχαίο site με stock απο Αμερική. Ρίσκο μεν αλλά μια χαρά παπούτσια μου ήρθαν και σε λιγότερα χρήματα απο μισή τιμή. Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα θα προσπαθήσω να σου βρώ το site. Μέχρι τότε μπορείς να κοιτάξεις στο Eastbay που συζητούν σε άλλο topic στην ενότητα "Internet" του forum. 2
Johny Q Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για απομιμήσεις κοίτα και το ricardo. Ο άνθρωπος ψάχνει φθηνά παπούτσια (απομίμηση) όχι συμβουλές περι ανατομικών προβλημάτων και υγείας. Με το μπαρδόν δηλαδή. Δεν έχουν άδικο όμως σε αυτά που του γράφουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα