Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Σε λιγους μηνες τελειώνω το βιολογικο στην Πάτρα, και ο μέσος όρος βαθμού υπολογίζω να είναι γύρω στο 6.7 με 7. Εχω ακουσει και δει οτι το βιολογικο της Πάτρας θεωρείται πολύ απαιτιτική σχολή σε σχέση με άλλα βιολογικά. Αυτό ισχυεί? Επίσης θα ήθελα να κάνω το μεταπτυχιακό μου αν γίνεται στο εξωτερικό  (Λονδίνο ή Ολλανδία) σε ένα καλό πανεπιστήμιο. Εδώ έρχεται η αντιστοιχία των First class and second class degree. Μπορείτε να μου το εξηγείσετε? Θα ήθελα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γίνεται.

ζητω συγνωμη που δεν εχει ν κανει καθαρα με τις ερωτησεις στο φορουμ.

Δημοσ.

για μεταπτυχιακα στην ελλαδα χρειαζεται να εχεις πτυχιο αγγλικων; εαν ναι ποια; ευχαριστω

Ειδικέ33, κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και στην παιδεία στην Ελλάδα, μη σπουδάσεις άλλο.

Δημοσ.

Ειδικέ33, κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και στην παιδεία στην Ελλάδα, μη σπουδάσεις άλλο.

επειδη εκανε μια ερωτηση τετοιου στυλ αμεσως θεωρεις οτι δεν αξιζει να σπουδασει αλλο? ουτε καν να του απαντησεις δεν κανεις τον κοπο ? σε πληροφορω οτι ευτυχώς στο εξωτερικο δεν περιοριζονται σε βαθμο πτυχιου για να σε αξιολογησουν και οτι εχουν δει τα ματια μου ατομα με γενικο 7-8 να μην μπορουν να βγαλουν τα ματια τους σε εργασια γιατι βλεπεις αλλο η θεωρεια και αλλο η πραξη και ναι, κοιταζουν και την αλληλοεπιδραση σου με τους υπολοιπους αν βγαζεις ετσι σνομπισμο να βρασω τα πτυχια .

ποιος θα το λεγε οτι θα χαμε ατομα που θα κρινουν εκ του πληκτρολογιου για μια ερωτηση αν αλλος αξιζει να συνεχισει ή οχι

και ειδικε 33 οχι στην ελλαδα για μεταπτυχιακο δεν χρεαζεσαι απαραιτητα καποια πιστοποιηση αγγλικων εκτος lower  ,αλλα και αυτο εξαρταται και απο την σχολη? ωστοσο κοιταζουν βαθμο πτυχιου ,καποιες θενε πανω απο 6.5 και αλλες πανω απο 6.

και καλα κανεις που θελεις να επιμορφωθεις περισοτερο ....

Δημοσ.

για μεταπτυχιακα στην ελλαδα χρειαζεται να εχεις πτυχιο αγγλικων; εαν ναι ποια; ευχαριστω

Θελουν επιπεδου Β2 τα περισσοτερα.

Δημοσ.

επειδη εκανε μια ερωτηση τετοιου στυλ αμεσως θεωρεις οτι δεν αξιζει να σπουδασει αλλο? ουτε καν να του απαντησεις δεν κανεις τον κοπο ? σε πληροφορω οτι ευτυχώς στο εξωτερικο δεν περιοριζονται σε βαθμο πτυχιου για να σε αξιολογησουν και οτι εχουν δει τα ματια μου ατομα με γενικο 7-8 να μην μπορουν να βγαλουν τα ματια τους σε εργασια γιατι βλεπεις αλλο η θεωρεια και αλλο η πραξη και ναι, κοιταζουν και την αλληλοεπιδραση σου με τους υπολοιπους αν βγαζεις ετσι σνομπισμο να βρασω τα πτυχια .

ποιος θα το λεγε οτι θα χαμε ατομα που θα κρινουν εκ του πληκτρολογιου για μια ερωτηση αν αλλος αξιζει να συνεχισει ή οχι

και ειδικε 33 οχι στην ελλαδα για μεταπτυχιακο δεν χρεαζεσαι απαραιτητα καποια πιστοποιηση αγγλικων εκτος lower ,αλλα και αυτο εξαρταται και απο την σχολη? ωστοσο κοιταζουν βαθμο πτυχιου ,καποιες θενε πανω απο 6.5 και αλλες πανω απο 6.

και καλα κανεις που θελεις να επιμορφωθεις περισοτερο ....

Θεωρώ πως κάποιος που δεν έχει τη στοιχειώδη λογική να αναζητήσει τα κριτήρια εισαγωγής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα των ενδιαφερόντων του, απλά αναζητεί τρόπο να επεκτείνει τη φοιτητική του ιδιότητα.

Επομένως, ναι θεωρώ πως τύποι με αυτό το χαρακτηριστικό, κι ότι αυτό υποδηλώνει, δεν πρέπει να συνέχιζουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι φοιτητές μας, εδώ στις ΗΠΑ, αν και τους θεωρώ χαμηλού επιπέδου, ξέρουν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, τι χρειάζεται για να συνεχίσουν στα μεταπτυχιακά των ενδιαφέροντων τους. Ευχαριστώ πάντως που με διαφώτισες πως λειτουργούν τα πανεπιστήμια στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Θεωρώ πως κάποιος που δεν έχει τη στοιχειώδη λογική να αναζητήσει τα κριτήρια εισαγωγής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα των ενδιαφερόντων του, απλά αναζητεί τρόπο να επεκτείνει τη φοιτητική του ιδιότητα.

Επομένως, ναι θεωρώ πως τύποι με αυτό το χαρακτηριστικό, κι ότι αυτό υποδηλώνει, δεν πρέπει να συνέχιζουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι φοιτητές μας, εδώ στις ΗΠΑ, αν και τους θεωρώ χαμηλού επιπέδου, ξέρουν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, τι χρειάζεται για να συνεχίσουν στα μεταπτυχιακά των ενδιαφέροντων τους. Ευχαριστώ πάντως που με διαφώτισες πως λειτουργούν τα πανεπιστήμια στο εξωτερικό.

κανενα προβλημα εγω κανω δευτερο πτυχιο με συμβολαιο απο εταιρια και δεν κοιταξε καν το βαθμο πτυχιου περασα απο τις εξετασεις της εταιριας και ενα interview με ανταγωνισμο ατομα και με μεταπτυχιακο κλπ και βαθμο πτυχιου πολυ μεγαλυτερο του δικου μου ,το να θεωρειται καποιος που κανει μια ερωτηση οτι δεν εχει στοιχεια για να συνεχισει σε μεταπτυχιακο το θεωρω λαθος ,ας μην σχολιασω και τα βαθμοθηρικα ατομα στα ελληνικα πανεπιστημια που στην αγορα εργασιας αν και διδακτηκαν κατι παραπλησιο δεν μπορουν να το το επεκτεινουν στα πλαισια της δουλειας τους ( και για να μην παρεξηγουμε και εγω ελληνικο πανεπιστημιο τελειωσα το πρωτο μου πτυχιο και μαλιστα στα 5 χρονια ,οχι στα 4 της σχολης ... ) .

Δημοσ.

lol, αυτο που το ξέρεις; τους ρώτησες έναν έναν;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι φοιτητές μας, εδώ στις ΗΠΑ, αν και τους θεωρώ χαμηλού επιπέδου, ξέρουν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, τι χρειάζεται για να συνεχίσουν στα μεταπτυχιακά των ενδιαφέροντων τους.

Από περιέργεια να σε ρωτήσω.

Τι επίπεδο ενημέρωσης υπάρχει μέσα στο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ; Για δώσε μερικά παραδείγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...