Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με το τελευταίο αν κάποιος μοντ θα ήθελε να τ καρφιτσώσει και ίσως να αλλάξει λίγο τον τίτλο για να βοηθηθούν κι άλλοι θα ήταν πολύ καλό!

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ με τους παραπάνω οτι το να βάλεις μερικές 50άρες οθόνες και άλλα τόσα PS4 η/και Xbox ONE απο κάτω είναι καλύτερη ιδέα. 

Ξεκάθαρα απο οικονομικής πλευράς αν το δείς με λιγότερα απο 6-7 χιλιάρικα καθάρισες με τα του main setup (που για net καφέ για καλά μηχανήματα ήθελες πάνω απο 10-15). 

Τα υπόλοιπα τα επενδύεις για άλλα πράγματα στο μαγαζί (διακόσμηση, προώθηση, κάποιου άλλου είδους games κλπ), που αν και δευτερεύοντα πρακτικά, τα θεωρώ τεράστιας σημασίας.

Από εκεί και πέρα είναι και η τιμολόγηση. Εάν ο άλλος ασχολείται με τα games φανατικά, σε βάθος χρόνου θα χάσεις πελατεία άσχετα με το αν έρθει στην αρχή γιατί θα την πάρει την κονσόλα. Αλλά εάν ξέρει οτι απέναντι απο το σπίτι του θα βρει ένα ωραίο μέρος να αράξει με τους φίλους του και με μόλις 1 ευρώ την ώρα πχ θα παίξει το Fifa του ή το NBA του, δεν ξέρω γιατί να μην προτιμήσει να έρθει σε εσένα απο το να μείνει μέσα.

Όπως και να έχει, πιστεύω πως το να κάνεις ότι εμπεριέχει το μικρότερο ρίσκο και έχει βλέψεις να αποδώσει είναι καλύτερα απο το να το πάς all in κι οτι γίνει.. 

Μ' αυτά και μ' αυτά πάντως δεν θα ήταν και κακή ιδέα μιας και τελευταία πολλοί ενδιαφέρονται να φτιαχτεί ένα θέμα στο οποίο ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θα γράφει το budget του, τι σκέφτεται να υλοποιήσει και να του γίνονται προτάσεις.

Συμφωνω απόλυτα με τον φίλο..πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δημιουργηθεί ένα τέτοιο τόπικ το οποίο πρέπει να καρφιτσωθεί...

• Like 2
Δημοσ.

Πιστευω οσοι δεν έχουμε ασχοληθει με επιχειρηματικοτητα ειμαστε πολυ ακαταλληλοι για να δινουμε συμβουλες καλυτερα ο θεματοθετης να αναζητησει την συμβουλη του σε οσους εχουν ηδη επιχειρησει εκτος Ιντερνετ.

Εχω μια ερωτηση παντως ενας γνωστος ανοιξε μαγαζι μαζι με εναν αλλον αλλα ο πρωτος πατάει ελάχιστα ... κάποια κομπινα μου μυριζεται ξερει κανεις τιποτα σχετικο???? δεν ειναι λογικο να έχεις μαγαζι δικο σου και να πατας τοσο λιγο.

Δημοσ.

Πιστευω οσοι δεν έχουμε ασχοληθει με επιχειρηματικοτητα ειμαστε πολυ ακαταλληλοι για να δινουμε συμβουλες καλυτερα ο θεματοθετης να αναζητησει την συμβουλη του σε οσους εχουν ηδη επιχειρησει εκτος Ιντερνετ.

Εχω μια ερωτηση παντως ενας γνωστος ανοιξε μαγαζι μαζι με εναν αλλον αλλα ο πρωτος πατάει ελάχιστα ... κάποια κομπινα μου μυριζεται ξερει κανεις τιποτα σχετικο???? δεν ειναι λογικο να έχεις μαγαζι δικο σου και να πατας τοσο λιγο.

τεμπελιά λέγεται

Δημοσ.

Εντάξει, δεν ξέρεις τι παίζει , μπορεί έτσι να συμφωνήσανε, ένας να βάλει πχ τα λεφτά και ο άλλος τη γνώση/ιδέα/δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε εδώ άλλοι το έχουν μόνοι τους και πατάνε κάνα 2ωρο την ημέρα και αφήνουν τους υπαλλήλους μόνους τους όλη μέρα..πλάκα κάνετε?Τώρα θα τον μάθετε τον έλληνα επιχειρηματία...?

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι αλλο? αυτος συνηθως οταν πηγαινουν οι φιλοι του κερνάει ... αλλα καθε φορα 3-4 ευρω κέρασμα τι παιζει και κερναει συνεχεια? να μπαινει μέσα για να κεράσει πχ εμενα αποκλειεται

Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι αλλο? αυτος συνηθως οταν πηγαινουν οι φιλοι του κερνάει ... αλλα καθε φορα 3-4 ευρω κέρασμα τι παιζει και κερναει συνεχεια? να μπαινει μέσα για να κεράσει πχ εμενα αποκλειεται

Τι σε κερνάει?

Δημοσ.

Το 90% των netcafe έχει κλείσει. Η εποχή τους έχει περάσει. Πως σου ήρθε η ιδέα να ανοίξεις τώρα;

Με την έλευση του ADSL και του VDSL πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Επίσης μιλάμε για επιχείρηση που χρειάζεται ένα αξιοπρεπές κεφάλαιο, δεν είναι μόνο οι υπολογιστές και το λογισμικό αλλά και οι servers από όπου θα τρέχουν τα παιχνίδια για τους οποίους θα πληρώνεις συμβόλαιο συντήρησης.

Ομοίως χρειάζεται και ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την γραμμή του ΟΤΕ που δεν θα είναι μια κοινή 24άρα φυσικά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...