Johny Q Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οταν ημουν φανταρος στην Εδεσσα θυμαμαι ενα μαγαζι (νομιζω box λεγοταν) ειχε ps επιτραπεζια και pc δωρεαν. πληρωνες μονο τον καφε δηλαδη. Ηταν πολυ καλη φαση Αλλα οπως ειπα την καφετερια την φοβαμαι.
lepaterious Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κοιτα εφοσον στοχευεις απεναντι απο σχολειο γιατι να μην το δοκιμασεις ποιο φτηνα θα σου ερθει απο το να παρεις πολλα pc ενω με 4 ps4 και tv και χρεωνεις 50 λεπτα το μισαωρο κοινος αμα ερθουν 2 πιτσιρικια τα εχουν 50 λεπτα μαζι για να παιξουν φιφα...
toniloco3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φιλε για μενα το νετ καφε αυτο καθ αυτο εχει πεθανει ξεκιναμε απο κει. Βρες ενα μαγαζακι 60 τ.μ. που ειναι ευκολα διαχειρισιμο απο 1 ατομο. Βαλε μεσα 4-5 big screens με ps4 τωρα που δεν ειναι ακομα διαδεδεμενο οπως ειπε το παιδι απο πανω, παρε 5-10 επιτραπεζια για αρχη με 5 τραπεζια με πουφ μαξιλαρια κλπ για αραγμα και παιχνιδι. Χωσε και 5 gaming pc για καμια παρεα που γουσταρει να παιξει κανα lan για το χαβαλε. και εννοειται καφε(μαθε να φτιαχνεις μονος σου δεν ειναι δυσκολο ειναι παιχνιδακι να μαθεις να χτυπας εσπρεσο) κανα χυμο κανα κρυο τσαι καμια σοκολατα και μαζεψες απο ηλικιες 15 μεχρι 30. Αυτο εμενα μου φαινεται πιο εφικτο απο το να περιμενεις το πιτσιρικι που πλεον παιζει σπιτι του λολ wow κλπ να σου δωσει το 50λεπτο. Αυτα απο μενα καλη τυχη σε οτι κανεις! 1
Johny Q Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες-προτασεις!
Razor_7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φτιαξε ενα μαγαζι μονο με ps4 και fifa και κανα ραλακι και βαλε 50 λεπτα το μισαωρο να δεις ποσα πιτσιρικια θα ερθουν. Παρε 4 ps4 και κανε δουλεια.. Αυτό στην περιοχή που είμαι έχει πιάσει και με 1,20Ε/ώρα [αστείο ποσό αν σκεφτείς ότι ο καθένας δίνει 0,6Ε την ώρα aka 2Ε για τρεις ώρες pro]. Απ' την άλλη όλο και κάτι αγοράζεις αν κάτσεις τόσο (έναν καφέ, κάνα κρουασάν οτιδήποτε, οπότε βγάζεις κι απ' αυτά) Πάντως τελευταία πολλές startup δεν ξεπετάγονται μέσα από το ινσόμνια? Έρχεται η ανάπτυξη?
lepaterious Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φιλε για μενα το νετ καφε αυτο καθ αυτο εχει πεθανει ξεκιναμε απο κει. Βρες ενα μαγαζακι 60 τ.μ. που ειναι ευκολα διαχειρισιμο απο 1 ατομο. Βαλε μεσα 4-5 big screens με ps4 τωρα που δεν ειναι ακομα διαδεδεμενο οπως ειπε το παιδι απο πανω, παρε 5-10 επιτραπεζια για αρχη με 5 τραπεζια με πουφ μαξιλαρια κλπ για αραγμα και παιχνιδι. Χωσε και 5 gaming pc για καμια παρεα που γουσταρει να παιξει κανα lan για το χαβαλε. και εννοειται καφε(μαθε να φτιαχνεις μονος σου δεν ειναι δυσκολο ειναι παιχνιδακι να μαθεις να χτυπας εσπρεσο) κανα χυμο κανα κρυο τσαι καμια σοκολατα και μαζεψες απο ηλικιες 15 μεχρι 30. Αυτο εμενα μου φαινεται πιο εφικτο απο το να περιμενεις το πιτσιρικι που πλεον παιζει σπιτι του λολ wow κλπ να σου δωσει το 50λεπτο. Αυτα απο μενα καλη τυχη σε οτι κανεις! Δεν νομιζω να μπορει να κατσει σε ενα μαγαζι ο 15χρονος μαζι με τον 30χρονο γιατι ο 15 χρονος φωναζει ενοχλει κτλ πρεπει να βρει target group ο 15 χρονος αν αυτον στοχευει θελει ps4 ποιο πολυ να παιξει θεωρω. Αυτό στην περιοχή που είμαι έχει πιάσει και με 1,20Ε/ώρα [αστείο ποσό αν σκεφτείς ότι ο καθένας δίνει 0,6Ε την ώρα aka 2Ε για τρεις ώρες pro]. Απ' την άλλη όλο και κάτι αγοράζεις αν κάτσεις τόσο (έναν καφέ, κάνα κρουασάν οτιδήποτε, οπότε βγάζεις κι απ' αυτά) Πάντως τελευταία πολλές startup δεν ξεπετάγονται μέσα από το ινσόμνια? Έρχεται η ανάπτυξη? Εννοειτε αυτο μπορει να εχει και μηχανημα που πουλαει χυμους κρουασαν και λοιπα.. Δηλ ο ts με τα 20k που εχει κεφαλαιο αγοραζει Ps4 και tv βαφει τον χωρο περνει και καναπεδες η πολυθρονες βαζει και μουσικη και πεζει με τις τιμες αναλογα, βαζει και ενα wifi.. Επισης αυτο που εχω δει στο εξωτερικο ειναι να εχουν σε καφετεριες tablet σε τραπεζια οποτε μπορει να κανει καμια τετοια μαγκια να ερχεται ο αλλος να περνει εναν καφε μεχρι να τον πιει να χαζεψει και λιγο στο ιντερνετ απο κανα ταμπλετ... Υπαρχουν πολυ φτηνα πλεον που για ιντερνετ ειναι οτι πρεπει.
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φιλε για μενα το νετ καφε αυτο καθ αυτο εχει πεθανει ξεκιναμε απο κει. Βρες ενα μαγαζακι 60 τ.μ. που ειναι ευκολα διαχειρισιμο απο 1 ατομο. Βαλε μεσα 4-5 big screens με ps4 τωρα που δεν ειναι ακομα διαδεδεμενο οπως ειπε το παιδι απο πανω, παρε 5-10 επιτραπεζια για αρχη με 5 τραπεζια με πουφ μαξιλαρια κλπ για αραγμα και παιχνιδι. Χωσε και 5 gaming pc για καμια παρεα που γουσταρει να παιξει κανα lan για το χαβαλε. και εννοειται καφε(μαθε να φτιαχνεις μονος σου δεν ειναι δυσκολο ειναι παιχνιδακι να μαθεις να χτυπας εσπρεσο) κανα χυμο κανα κρυο τσαι καμια σοκολατα και μαζεψες απο ηλικιες 15 μεχρι 30. Αυτο εμενα μου φαινεται πιο εφικτο απο το να περιμενεις το πιτσιρικι που πλεον παιζει σπιτι του λολ wow κλπ να σου δωσει το 50λεπτο. Αυτα απο μενα καλη τυχη σε οτι κανεις! είμαι και εγω κατα του νετ καφε αλλα αυτά τα μαγαζάκια χαλαρη παρεοκατάσταση περνάνε ακόμα νομίζω...
Johny Q Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Απλά αυτά που περιγράφετε είναι πιο πολύ φοιτητοστέκια. Και δε ξέρω αν θα τραβήξουν τους μαθητές.
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πάντως μην ξεκινάς βλέποντας και κάνοντας, βγάλε 2-3 πλάνα στο μυαλό σου και δες όσο γίνεται πιο αναλυτικά πόσο θα σου στοιχίσουν να τα στήσεις και πόσο θα στοιχίζουν ανά μήνα. Μετά προσπάθησε να διαλέξεις το πιο βιώσιμο. 1
lepaterious Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Απλά αυτά που περιγράφετε είναι πιο πολύ φοιτητοστέκια. Και δε ξέρω αν θα τραβήξουν τους μαθητές. Κοιτα διαλεγεις και περνεις αν στην περιοχη σου υπαρχουν πολλα φοιτητομαγαζα γιατι οχι αλλα αν ειναι καθαρα "οικογενειακα" και εισαι πολυ κοντα σε σχολειο και φροντιστηριο πας σε μαθητες με απλα πραγματα αμα ειναι μαθητες δεν χρειαζεσαι επιτραπεζια και τετοια βαλε μονο κονσολες τιποτα αλλο και αυτο που μολις εγραψε ο zio δες τι κοστος θα εχεις...
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 θυμαμαι εδω και χρονια τα παρακατω προβληματα... δεν επιτρεπεται να πουλανε καφεδες,τοστ κτλ τα νετ καφε περα απο αυτοματο πωλητη. οπως και οτι απαγορευονται ειτε σε νετ καφε ειτε σε καφετεριες τα ps4,xbox γιατι τα βαλαν στην κατηγορια "τυχερα παιχνιδια"... το οτι αρκετα μαγαζια ειχαν τα παραπανω και δεν επαθαν τιποτα δεν σημαινει οτι ολα ειναι οκ.(τωρα αν τα αλλαξαν τα παραπανω δεν ξερω) αν τωρα σου λεει ο αλλος οτι ειχε κοσμο και βγαζε 1.5χιλ χωρις ενοικιο αυτο σημαινει σε σενα οτι με το ζορι θα βγαζεις τα μισα. με τα μισα που θα βγαζεις 1-2 προστιμα(τσιγαρο,ικα,υγειονομικο) να φας τον χρονο....τον ηπιες. δεν θα κανα νετ καφε αλλα αυτο με τις παιχνιδομηχανες καφε κ κανα επιτραπεζιο το θεωρω καλυτερο.(χωρις να ξερω τι επιτρεπεται και τι οχι) . σκεψου οτι τον χειμωνα θα χες στανταρτ καποιες παρεες να βλεπουν αγωνες στις tv... 1
leonidas_fs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φτιαξε ενα μαγαζι μονο με ps4 και fifa και κανα ραλακι και βαλε 50 λεπτα το μισαωρο να δεις ποσα πιτσιρικια θα ερθουν. Παρε 4 ps4 και κανε δουλεια.. Αυτό στην περιοχή που είμαι έχει πιάσει και με 1,20Ε/ώρα [αστείο ποσό αν σκεφτείς ότι ο καθένας δίνει 0,6Ε την ώρα aka 2Ε για τρεις ώρες pro]. Απ' την άλλη όλο και κάτι αγοράζεις αν κάτσεις τόσο (έναν καφέ, κάνα κρουασάν οτιδήποτε, οπότε βγάζεις κι απ' αυτά) Πάντως τελευταία πολλές startup δεν ξεπετάγονται μέσα από το ινσόμνια? Έρχεται η ανάπτυξη? Endeavor Greece: «Εκρηξη» των startup στην Ελλάδα το 2013http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=30980&subid=2&pubid=113241412
bluesattack Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ενα sports cafe θα το γουσταρα περισσοτερο .Σκακια , ταβλια , τοστακια,μπυρες, καφεδες, και μια 65 '' tv για αγωνες.Αναλογα με το μεγεθος που μαγαζιου μπορει να θελει πολλα χερια μπορει και οχι.Φυσικα ειπα γουσταρα, οχι προτεινω απαραιτητα Μένω σε γειτονιά που έχει κοντά σχολείο και φροντιστήριο οπότε θεωρώ πως θα έχει πελατεία. Μόνη μου ένσταση είναι πως πλέον όλοι έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ οπότε ίσως τελικά να μην το χω σκεφτεί καλά. Εσείς τι λέτε; Αξίζει μια τέτοια επένδυση; Βλεπω παντως ελλειπεστατη περιγραφη.Δηλαδη μπορει να μιλαμε απο Αθηνα μεχρι χωριο..
xifiassamsung Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 αν μενεις επαρχια,κ ειδικα σε κανα στρατοπεδο κοντα,εχεις χεστει στο ταληρο.το νετ καφε εκει θα πιασει σιγουρα. αν μιλαμε για αθηνες κλπ ειναι πεθαμενο,σαν τα videoclub και τα κομπιουτερομαγαζα. ωραια ιδεα ηταν αυτη με τα ταμπλετ στα τραπεζακια.καφες χυμος αναψυκτικα και κανα τοστ. 2-3 τηλεορασεις με κανα νοβα για τη μπαλα,η κονσολες,με την ωρα,αναλογα τι ειναι πιο επικερδες ανα μοναδα χρονου κ επιτρεπεται. πριν ριξεις λεφτα ομως,μη βιαστεις.σκεψου κ τπτ αλλο ασχετο.
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ κι εγώ με τους παραπάνω οτι το να βάλεις μερικές 50άρες οθόνες και άλλα τόσα PS4 η/και Xbox ONE απο κάτω είναι καλύτερη ιδέα. Ξεκάθαρα απο οικονομικής πλευράς αν το δείς με λιγότερα απο 6-7 χιλιάρικα καθάρισες με τα του main setup (που για net καφέ για καλά μηχανήματα ήθελες πάνω απο 10-15). Τα υπόλοιπα τα επενδύεις για άλλα πράγματα στο μαγαζί (διακόσμηση, προώθηση, κάποιου άλλου είδους games κλπ), που αν και δευτερεύοντα πρακτικά, τα θεωρώ τεράστιας σημασίας. Από εκεί και πέρα είναι και η τιμολόγηση. Εάν ο άλλος ασχολείται με τα games φανατικά, σε βάθος χρόνου θα χάσεις πελατεία άσχετα με το αν έρθει στην αρχή γιατί θα την πάρει την κονσόλα. Αλλά εάν ξέρει οτι απέναντι απο το σπίτι του θα βρει ένα ωραίο μέρος να αράξει με τους φίλους του και με μόλις 1 ευρώ την ώρα πχ θα παίξει το Fifa του ή το NBA του, δεν ξέρω γιατί να μην προτιμήσει να έρθει σε εσένα απο το να μείνει μέσα. Όπως και να έχει, πιστεύω πως το να κάνεις ότι εμπεριέχει το μικρότερο ρίσκο και έχει βλέψεις να αποδώσει είναι καλύτερα απο το να το πάς all in κι οτι γίνει.. Μ' αυτά και μ' αυτά πάντως δεν θα ήταν και κακή ιδέα μιας και τελευταία πολλοί ενδιαφέρονται να φτιαχτεί ένα θέμα στο οποίο ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θα γράφει το budget του, τι σκέφτεται να υλοποιήσει και να του γίνονται προτάσεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα