chris cs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 καλησπερα εχω την καρτα της υπογραφης μου κ ειναι η πολλοστη φορα που αναφερω προβλημα με αυτην. αυτο που με προβληματιζει απο χθες ειναι οτι ενα ενα stress test με furmark κ μολις επιασε 70-71 βαθμους η καρτα, το προγραμμα κολλησε κ μου εβγαλε μηνυμα κατω δεξια οτι δεν ανταποκρινεται. εκτοτε ξαναδοκιμασα αλλες 2-3 φορες κ εκανε ακριβως το ιδιο, 'παγωσε' η εικονα κ αναγκαστηκα να κανω restart γιατι δεν υπακουγε ουτε το ποντικι. τι μπορει να σημαινει αυτο? ξεχασα να αναφερω οτι απο drivers ειμαι ok, εχω εγκατεστημενους τους τελευταιους
Ailuros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Aν δεν αντιμετωπίζεις κανένα άλλο πρόβλημα πουθενά αλλού, το πιθανότερο είναι να μην έχεις και πρόβλημα.
chris cs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Stock ρολογια να φανταστω; ναι Aν δεν αντιμετωπίζεις κανένα άλλο πρόβλημα πουθενά αλλού, το πιθανότερο είναι να μην έχεις και πρόβλημα. μερικες φορες στο ghosts μου βγαζει κατι τετοιο αλλα πολυ σπανια....
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οι θερμοκρασία ειναι μια χαρα και για strees test οσο για το ghost πιστεύω οτι ειναι θέμα drivers με το συγκεκριμένο παιχνίδι
chris cs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οι θερμοκρασία ειναι μια χαρα και για strees test οσο για το ghost πιστεύω οτι ειναι θέμα drivers με το συγκεκριμένο παιχνίδι απλα σκαλωσα γιατι εχθες μου ειπες πως αν κολλησει η οθονη η γινει μπλε ενω τρεχει το τεστ τοτε κατι δεν παει καλα με την καρτα....μπερδεμα η κατασταση anyway μην σας ζαλιζω αλλο,το πολυ πολυ αν δω τιποτα περιεργα την βουταω στο γρασσο κ την στελνω στην asus να την βαλουν στον πατο τους
RoS23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ναι μερικες φορες στο ghosts μου βγαζει κατι τετοιο αλλα πολυ σπανια.... Αμα στο κανει αυτο σε stock clocks εχεις θεμα εκτος αμα δεν το κανει πουθενα αλλου βεβαια.
chris cs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αμα στο κανει αυτο σε stock clocks εχεις θεμα εκτος αμα δεν το κανει πουθενα αλλου βεβαια. οποτε την στελνω για RMA?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αμα στο κανει αυτο σε stock clocks εχεις θεμα εκτος αμα δεν το κανει πουθενα αλλου βεβαια. το συγκεκριμενο θεμα το ειχα και εγω στην 7770 με στοκ ρολογια και μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Με restart του παιχνιδιο εξαφανιζονταν για καμποση ωρα. Μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι,και με την συγκεκριμενη καρτα εχω τερματισει κοντα 25 παιχνιδια οποτε μου φαινεται παραλογο να εχει προβλημα και η δικη μου καρτα.
SPANK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βασικα το καλύτερο θα ηταν να την δοκιμάσεις και σε καποιο αλλο pc πρώτα ωστε να σιγουρευτείς αν ειναι η κάρτα πριν την πας για rma
chris cs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βασικα το καλύτερο θα ηταν να την δοκιμάσεις και σε καποιο αλλο pc πρώτα ωστε να σιγουρευτείς αν ειναι η κάρτα πριν την πας για rma ok,πες οτι την δοκιμαζω κ ειναι οκ η καρτα,με την εμπειρια σου τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?εχω κανει ολες τις ενεργειες που μου ειπες,new drivers δηλαδη κτλπ επισης θελω να σας θυμισω πως στο τεστ 720p παει μια χαρα ενω στο τεστ 1080p κανει τα σκηνικα της. κ κατι αλλο πριν κανα μηνα περιπου εκανα το τεστ κ στα 2(1080 κ 720) κ ολα μια χαρα...παει καπου αλλου το μυαλο σας,ισως π.χ πως δεν κανω εγω κατι σωστα?
SPANK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εχεις κανει καποιο overclock γενικότερε σε μνήμες η επεξεργαστή ? Κανε ενα test και τις ram με το memtest για ώρες περίπου
chris cs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εχεις κανει καποιο overclock γενικότερε σε μνήμες η επεξεργαστή ? Κανε ενα test και τις ram με το memtest για ώρες περίπου οχι δεν εχω κανει τιποτα απο οβερλοκ.....οκ θα κανω κ το τεστ για τις ραμ κ θα σου πω
chris cs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εχεις κανει καποιο overclock γενικότερε σε μνήμες η επεξεργαστή ? Κανε ενα test και τις ram με το memtest για ώρες περίπου βασικα τωρα παρατηρησα οτι ενω οι μνημες μου ειναι στα 1866, το cpu-z μου τις δειχνει στα 722Mhz. Παιζει να φταιει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα